Sunday 11 December 2011

Frisyrer med Bangs og Lag for Medium Hair

Medium hår er veldig allsidig, som du kan klippe middels håret i forskjellige stiler. Hvis du ønsker å gå for frisyrer med bangs og lag for medium hår, så er forskjellige måter å oppnå dette ser. Vurder dine hårtype, livsstil og ansiktsform mens plukke opp en stil layering og skjæring dunker, og du kan få et flott utseende frisyrer. Her er medium lagdelte frisyrer med smell og lag ideer. Du kan plukke helst av nedenfor nevnte lagdelte hårfrisyrer, og ledsag det med en passende bangs hårklipp å fullføre utseende.
Bangs frisyrer
Side Blunt Bangs: For å få disse smellene stil du trenger, til side en del håret og kutt den fremre delen av håret ditt i en vinkel. Håret lengde for smell bør opprettholdes over øyenbrynet nivå siden sløv Bangs.
Side Swept Bangs: For side feiing bangs du må side del håret, og kutt fremre delen av håret inn lange side bangs som er nedenfor din øyebrynet nivå og dekker på din ett øye.
Blunt Cleopatra Style Bangs: Disse er svært stilige leter bangs, som legger en dristig titt. For å få Kleopatra stilen smellene, ta den fremre delen av håret ditt og kutt i en rett linje, så de faller helt til du øyebrynet nivå.
Midt Parted Bang Frisyre: Dette er tilsvarende svingte smell, bare at du må en del håret i midten og skjær begge sider i smell.
Hakkete Bangs: Hakkete smell er populære i scene hårfrisyrer. For å få hakkete lagvis frisyrer med smell du trenger å klippe den fremre del av håret ditt i butt lange smell først, og deretter kutte ulike hårstrå i ulike lengde for å gi den en hakkete effekt.
Asymmetriske Bangs: For å få et annet utseende, kan du prøve å kutte håret til asymmetrisk hårklipp smell. Bare klippe håret i Kleopatra stil rett smell, og deretter kutte håret i en kurve, eller med den ene siden av bangs lengre enn den andre.
Lag for Medium Hair
Formell Lagdelte Cut: Dette er en klassisk lagdelt frisyre av rette frisyrer med smell og lag. Håret er skiltes i midten, og så håret er klippet inn i dype lag starter fra kjeve eller hake linje. Denne stilen ser bra med side eller rett bangs.
Vendt ut Lag: Dette er motsatt av ovennevnte stil. I et formelt lagdelt klippe, håret er utformet innover, mens i denne stilen stylisten vil kutte håret på en slik måte at det ser snudd ut. Dette mediet frisyre ser bra ut med side feiing smell.
Razor Cut med Lag: Å gi håret en mer elegant, pistrete ends ser, vil den stylist første klippe håret i lag, og deretter kjøre en barberhøvel. Høvelen vil fjerne mesteparten av håret og gi det stilige elegant utseende til håret. Høvelen kuttet frisyre ser bra ut med side feiing eller butt Cleopatra stil smell. Razor kutte ser flott på middels lang håret, men de er mer populære som frisyrer med smell og lag for kort hår.
Bølget Lagdelte Hair: For å få bølgete vakker ser lag, først klippe håret i nærheten av kronen til få lag, slik at de legger volum til håret ditt. Deretter kuttet resten av håret i dype lag, med hårtuppene kuttet å se avsmalnende. Dette mediet bølgete frisyre ser flott ut med alle typer smell
Hakkete Lagdelte Styles: For å få hakkete lag kutte, må du klippe alle hårstrå i en vinkel og ved ulike lengder. Dette vil gi volum og tekstur til vanlig rett hår, og hakkete ut. Gå med stump Kleopatra eller hakkete smell, da klipper håret ditt i disse frisyrer med smell og lag for medium hår.
Dette var de ulike frisyrer for smell og lag for medium hår. Så, velge et passende lagdelt frisyrer som passer deg, og nyte ditt lag frisyrer med noen av de ovenfor nevnte smell stil. Få din frisyrer med smell og lag av middels hår gjøres fra en stylist, og nyte din nye look!

No comments:

Post a Comment