Sunday 4 December 2011

Metal Taktekking Installasjon

En av de enkleste og mest holdbare taktekking systemer er metall taktekking systemet. Metallet taktekking systemet omfatter bruk av metall fliser eller biter til tykke plater av metall og deretter lastet opp på taket, med spiker. Det ble først laget av ark med korrugerte galvanisert stål og deretter ble ytterligere blandet med andre metaller for bedre kvalitet og struktur. I mange deler av Amerika, det er hjem noe som fortsatt har metallplate tak, men moderne hjem har en konvertering av disse taktekking systemene. I motsetning til de tidligere, er den nye tiden metal taktekking mer holdbare, stilige, farget og enkel å installere. De er også lett, bærbar og ganske rimelig. En stor fordel av dette taktekking systemet er at levetiden til taket er vanligvis sies å være så lenge huset og det gir full værbeskyttelse. Det er også ikke-brennbart, og er mer brannsikker enn noen annen taktekking systemer. Nevnt nedenfor er noen metall taktekking installasjon tips for enkelhets skyld, så ta en titt!
Metal Taktekking Installasjonsinstruksjoner
Metal taktekking installasjonen trenger din grunnleggende verktøy og det materialet som du skal installere som metall tak. Det er mange valg for disse materialene som; korrugerte stålplater taktekking (mest vanlig), blanding av sink, aluminium og silisium belagt stål, stein-belagt stål, metall fliser ark, rustfritt stål, aluminium og kobber ark, IBR eller Inverted Box Rib (lavpris korrugerte stål). Metallet taktekking installasjonen kostnaden er mindre enn installasjonen av andre taktekking systemer, og det er derfor foretrukket av mange. Etter metal takmaterialer, finne ut prosedyren av metall taktekking installasjonen er nevnt nedenfor.
Ting du trenger: Tak & Nails, Drill, målebånd, Metal Roof Skruer, Stige, Chalk Line, Treskruer, Hammer, Tool Belt eller Nail Pouch, Metal klipp, reisebeskrivelser, å starte med hvordan du installerer metall taktekking, måle taket med hensyn til høyde og legge til hva slags overheng du ønsker å utjevne den. Også måle lengden på taket å finne ut hvor mye materiale vil bli nødvendig. ; Den neste tingen du trenger å gjøre er, bestemmer hvilken type taktekking stil ville fungere best for deg. Det er to hovedtyper av metall taktekking som er R-Panel metall taket, som er et panel ark med høye rygger. Den andre er en V-Crimp taket som er den enkleste å installere som den ikke trenger lap skruer for montering. Du kan også avgjøre dette med å betrakte metall taktekking priser. , Å forberede installasjon, er det best å fjerne alle de gamle Takshingel, men ikke nødvendig, men ville gi et renere utseende til taket. Når du har fjernet det gamle helvetesild, bruke tjære papir eller tak følte for å legge basen for den nye tak. : Det neste trinnet er der du har å installere metall taktekking systemet. For dette, du starter med kanting, det vil kjøre rundt hele taket omkretsen. Pass på at du sikre den med taktekking spiker og hammer. Deretter kan du begynne å legge arkene ved hjelp av andres hjelp. Den første delen skal gå vertikalt rundt taket og bruke krittlinje denne flaten. Da kan du sikre metal-panelet, annenhver fot, i kritt markerte seksjoner. , Etter dette, overlapper den første arket, med det andre, avhengig av type V-klemme eller R-panel tak systemet du har valgt. Fortsett å installere taket ark ved overlappende den første med den andre til hele taket er ferdig. Du kan bruke metall snips å kutte den siste raden og skru det siste arket på plass. ; Når taket er installert, er det på tide å gjøre trim arbeidet. Dekk til trim på sidene ved kantene av taket, og dekker toppen også! Metallet taktekking kostnadene er svært rimelig og derfor foretrekker mange å installere disse takene. ; Med disse instruksjonene for metall taktekking installasjon, kan du enkelt installere en på egenhånd og trenger ikke å bruke ekstra penger til å betale en profesjonell. Selv om dette kan kreve en dags arbeid, er det definitivt verdt det, som du ikke trenger å bry seg om utgifter til taket installasjon for resten av livet.

No comments:

Post a Comment