Saturday 3 December 2011

Vann Fountain Designs

Når vi ser vann fontenen i filmer, i restauranten hager eller i andres hage, føler vi å ha en av våre egne. Men enorme kostnader involvert og opprettholdelsen av disse utendørs vannfontener stoppe oss fra selv planlegger ha en for oss. Artikkelen sentre rundt noen vann fontenen design som er billige og vakre. La oss se på noen av disse fantastiske design for en vann fontenen.
Vann Fountain Ideer
Nedenfor er noen vann fontenen design og ideer til fordel for deg. Du kan velge en av disse vannfontener basert på budsjett og din smak.
Metal Fountains; Fordelen med å ha metall fontener er at de kan støpes inn i noen form eller størrelse i henhold til din hage tilbehør og dekor. Du kan forme disse fontenene i menneskelige former eller dyreformer eller andre kreative former som du kan tenke på. Kobber, messing og rustfritt stål brukes å lage metal vann fontenen designs. De er som regel dyre, men forbedre utseendet til hagen din.
Patio Fountains; Ceramic og mosaikk kan brukes til lage en fargerik fontene mot veggen av terrassen din. Du kan opprette et design på en akryl ark og så bruke brutt biter av keramikk og mosaikk fliser å fylle opp design. Fordelen av dette vannet fontenen er at det vil bli billigere og du kan opprette ditt eget vann hagearbeid deigns med slike fontener.
Planter Fontener, dette er en annen billig vann fontenen design. Du trenger noen planters for denne utformingen. to Stack, tre eller fire plantasjeeiere oppå hverandre. Care bør tas å se at disse plantasjeeiere arrangeres i synkende rekkefølge etter deres høyder.
Bamboo Fountains; Hvis du har et landskap hage med fargerike trær og blomster, kan du opprette et naturlig ut med bambus fontenen. For å bygge en bambus fontene, trenger du en liten dam, og du må gjøre sluser fra bambus. Disse kilder kan gjøres hjemme eller har design laget av en interiørarkitekt og installere det selv hjemme.
Basin Fountains; Hvis hagen er svært liten og du fremdeles føler som å ha en vann fontenen, kan du plassere et vakkert vannbassenget og installere avløp for en fontene pumpe i det å opprette en grunnleggende vannfontene. Bruk et basseng i jordfarger for en fargerik hage.
Glassfiber Fountains, Dette er billig vann fontenen design og de er tilgjengelige i en rekke farger. Bare installere én i din hagen som passer din landskapsarbeid, smak og budsjett.
Spilling Fountains; Hvis du har store plantasjeeiere i hagen din, bare lage en enkel søle vann fontenen av det. Vannet kan bli sølt inn i en dam eller kan sølt på andre plantasjeeiere. Disse vann fontenen designene fungerer best når det er en stor mengde løvverk i hagen din. Du kan også bruke småstein for denne utformingen.
Lagdelt Fountains, Multi-lags fountains kan lages av boller og urner i forskjellige former og størrelser. Du kan opprette en fargerik vann fontenen med to eller flere nivåer. Utformingen kan avhenge av hvordan hagen din er utformet og tilbehøret i hagen din. Du kan også ha en fontene i dammen din, hvilke gir eleganse og glamour ditt hus.
Stone Fountains; Stone fontener har vært kjent siden i lang tid. Hvis huset er bygd i viktoriansk design eller er et gammelt hus, kan du legge til en stein fontene og gi en rustikk utseende til hagen din. Stone fontener supplement gamle og moderne hjem, derfor er populær vann fontenen design.
Du kan også opprette tabletop fontener eller innendørs dekorative fontener, hvis du ikke har en hage, men du vil ha en fontene. Uansett vann fontenen design du velger for hagen din, forsikret resten hagen din vil se mer elegant med dem. Vannfontener legge sjarm og berolige atmosfæren. Når dere kommer hjem trøtt, vil den milde rippel av vannet hjelper deg å slappe av. Gå videre og gjøre hagen din, din flukt fra dag til dag bekymringer.

No comments:

Post a Comment