Tuesday 27 December 2011

Hvordan få din ex til Want You Back

Vi bor i en verden hvor alt er skjør og sårbar. La det være store konstruksjoner, fly eller til og med relasjoner. Vi har avansert til 2010 der vi er vitne til nye moderne revolusjoner daglige. Men, vi fortsatt er mennesker som gjør de samme dumme og dumme feil. Vi har maskiner til å ta vare på alt og korrigere alle feil vi gjør, så hvorfor ikke vi finne opp en maskin som kunne håndtere all forholdet vårt spørsmål og få dem til å forsvinne. Dessverre er det ingen slik maskin ennå, og vi må håndtere problemene våre på våre egne. Vi har en beklagelig feil som vi ønsker for å rette. Imidlertid kan vi ikke. Denne artikkelen hvordan du får din ex å ønske deg tilbake er et ærlig forsøk på å kontrollere at du rette opp feil som du har gjort og sørge for at du kommer tilbake med din partner som du savne mest.
Hvis du vil vite hvordan du får din ex å ønske deg tilbake, er det noen viktige ting du må huske. Før du jag ut og gjør alt i din makt for å få din ex tilbake, tror et sekund på hvorfor bruddet skjedde? Selvfølgelig, ikke din partner ikke ønsker å date samme deg. Så det er veldig nødvendig at du prøver å bli en annen person. Din ex ønsker ikke å date samme person du var, så jeg tror man trygt kan si at du må forvandle deg selv til noen at han / hun alltid har ønsket.
Måter på hvordan du får din ex til Want You Back
Så snart vi innser at å bryte opp med ektefellen vår, var en stor feil, vi alle forsøker å tenke på noen måter å få din ex å ønske deg tilbake. Det er naturlig, men vær forsiktig så du ikke gjentar de samme feilene som drev deg ex bort fra deg i første omgang. Relationship samlivsbrudd er personlige og svært vanskelig å håndtere. Vi har alle ulike grunner for å bryte opp med en person. Men etter enkelte av de nedenfor nevnte tips aldri unnlater å gi et godt førsteinntrykk foran din ex.
Endre deg selv: Når du først ser eller møter noen, er du alltid i for en overraskelse, fordi du ikke vet hvordan personen reagerer på situasjoner. Etter at du har brukt litt lang tid med denne personen, begynner du å forvente at måten de ser på ting og reagerer på situasjoner. Når dette skjer, er det et mentalt bilde av denne personen i tankene dine som hjelper deg å lære mye om deres oppførsel. Hvis du kan endre måten du ser på ting, blir du en helt ny person. Om din ex ser du som en ny person, har du en sjanse til å gjøre et veldig godt førsteinntrykk. Det er koblinger som utgjør mellom venner og elskere. Du bevisst lage lenker til dine følelser til å føle en viss måte om den personen. Disse emosjonelle koblinger er det som gjør du liker hverandre og du begynner et forhold. Når forholdet treffer bunnen, begynner partneren din til å ha en negativ følelse om alt du gjør eller sier. Dette er en av de viktigste grunn av stigende samlivsbrudd.
Gi Tid til Ex din; Etter noen måneder har gått siden du brøt opp, de negative følelsene du har for hverandre forsvinner gradvis. No er sjansen for å vise din ex at du har virkelig endret seg og blitt en ny person. Du kan invitere din ex for en uformell kaffe, lunsj eller middag. Hver gang din ex ser, han deg / hun har til å føle at du har forandret og er en bedre person no.
Gjør det Arbeid, Når du og din ex start henger ut så vennene, ta opp temaet for de gode tidene at dere to en gang hadde. Din ex kan svare på dette på en positiv måte å se at du har endret til det bedre. Det er en svak mulighet for at han kan huske noen av de gamle forekomstene, men du må gjøre ham glemme med det splitter nye deg. Ikke bare din ex vil vise som en annen person, men også tilgi feilene dine. Disse er små, men effektive tips for å få din ex tilbake.
Jeg håper denne artikkelen om hvordan du får din ex å ønske deg tilbake har gitt deg tilstrekkelig innsikt på å få tilbake sammen med ex. Jeg forstår at det ikke er enkelt å komme sammen igjen etter bruddet, men det er verdt et forsøk. Prøv å glemme alt og gå videre, gi forholdet en ny sjanse, og kanskje du vil se lykke for livet.

No comments:

Post a Comment