Wednesday 21 December 2011

Maling fjerning av betong

Du planlegger å male your betonggulv med et nytt strøk med maling med en annen farge. Men når du prøver å fjerne maling fra betong, skjønner du hva en kjedelig jobb det er. Ingen mengden skrubbing vil hjelpe deg å bli kvitt malingen. Det er også et tidkrevende jobb. Så nå hvordan du fjerner maling fra betong? Vel, ikke bekymre deg så det er mange enkle metoder når det gjelder å male fjerning fra betong.
Fjerne Ulike typer maling av betong
Prosessen og tiden som kreves for maling fjerning av betong gulv eller vegger, avhenger ofte av hvilken type maling, det vil si om det er olje maling eller latex eller epoxy maling. Her er noen metoder som vil hjelpe deg å kvitte seg med ulike typer maling form betong.
Fjerne Oil Paint, Hvis du har brukt olje maling på betong, så vil det bli litt vanskelig for fjerning av maling fra betong. Jeg er sikker på at du har en kost på hjemmet ditt. Ved hjelp av det, påføre et strøk med maling strippere på overflaten av betongen. La det sånn for noen timer og så, ved hjelp av høyt trykk vannstråler, kan du fjerne malingen lett.
Fjerne Epoxy Paint; Mens fjerne epoxy maling fra betong, vil du føle at du heller vil fjerne oljemaling fremfor denne type maling. Dette er fordi, er det svært vanskelig å fjerne epoxy maling fra betong. Metodene for maling fjerning av betong, er imidlertid nyttig når det kommer til konkrete maling fjerning av epoxy maling. Du kan gjøre bruk av en Sandblaster for å fjerne maling fra betongen. Hvordan bruke en Sandblaster har blitt forklart nedenfor. Pass på at mens du bruker Sandblaster, har du ikke barn eller kjæledyr rundt deg, og også sørge for at området er godt ventilert. Ikke bruke din verneutstyr ved håndtering av Sandblaster.
Fjerne Latex Paint, Latex maling fjerning av betong, er den enkleste av alle de tre maling, siden den ikke holde på det konkrete som andre malinger. Power vask er en god metode for å fjerne malingen. Det vil bare boble og flasse av.
Måter å fjerne maling fra Betong
Nå som du vet hvordan å fjerne ulike typer maling, la oss se hva som er ulike metoder for maling fjerning av betong. Det finnes forskjellige metoder som kan brukes for å fjerne maling fra betong. Noen er rotete, mens noen er ikke. La oss se hva de.
Kjemisk Removers, i markedet, vil du få flere kjemikalier som vil hjelpe deg å fjerne maling fra betong. Få tak i en av disse. Pensle noe av det, med en pensel og ikke en maling valse, på området og du kan se den kjemiske reagerer med lakk og svekke den. Etter en tid, vil malingen begynner å flasse av, og når den gjør det, kan du lett fjerne det med hjelp av en skrape. Sjekk om du har lykkes i å fjerne hele maling eller ikke. Hvis det fortsatt spor av det, må du gjenta prosessen på nytt i den delen. Metoden er enkel og også mindre Messier.
Sandblasters; Som jeg allerede har nevnt ovenfor, kan dette brukes til å fjerne gjenstridige maling som epoxy maling. Du kan lett få en Sandblaster fra maskinvaren butikker. Kontroller at du bare bruker Sandblaster på betong eller kanskje metalloverflate, men ikke bruk den for skjøre overflater. Prøv og se om eller ikke, kan betonggulv tåler sandblåsing. I denne metoden, er fine biter av materialer som brukes, i høy hastighet, for å rengjøre en bestemt overflate. Folk bruker vanligvis sand, derav navnet. Mens du bruker dette sørge for at barn eller kjæledyr ikke rundt og at du gjør det på et godt ventilert område, så, mens du bruker Sandblaster, er støv frigjøres, og hvis de tas inn av brukeren, det er sjanser for ulike luftveisplager. Så bruker forsvarlig sikkerhet tannhjul.
High Water Pressure: For latexmaling fjerning av betong eller kanskje til og med oljemaling, vannstråler, med høyt trykk er frigjort fra dysen til vannrøret. Det er bedre hvis du bruker en slange eller rør med smalere dyse, så vil det øke presset av vannet, og dermed gjøre jobben din mer enklere. De er en av de beste betonggulvet rengjøringsmidler også. Etter bruk av kjemikalier å erodere malingen, kan du også bruke dette vannet press for å fjerne avskallet maling.
Før du starter med maling fjerning av betong, er det visse sikkerhetstiltak som du må ta. Kontroller at du har på deg din sikkerhet tannhjul, som vernebriller og hansker hånden og med en ansiktsmaske, hovedsakelig når du arbeider med Sandblaster eller med kjemikalier. Hvis de kommer i øynene, eller hvis du puster støvet i, så de kan skade kroppen din. Kontroller at sandblåsing og kjemikaliene brukes på et godt ventilert område. Ikke har barn håndtering noen av maskinene eller kjemikalier. Faktisk ikke lar dem eller kjæledyr være hvor som helst i nærheten av deg mens du arbeider. Nå vet noen måter for maling fjerning av betong. Så, ikke lenger har du å tilbringe flere timer å prøve å kvitte seg med maling fra betongen. Bare følg stegene ovenfor, og også passe på at du følger alle sikkerhetsmessige tiltak, og at maling vil være av betong på kort tid!

No comments:

Post a Comment