Thursday 22 December 2011

Små Baderom Design Planer

Bare fordi du har et lite bad betyr ikke at du må inngå kompromisser på sin design og stil. Du kan fortsatt ha et lite bad titt klassiske og stilfulle, med alle nødvendigheter som kreves. Alt du trenger er å komme opp med noe pen lite bad design planer som vil gjøre det meste av tilgjengelig plass. Med riktig utstyr og inventar, kan man få selv et lite bad føles romslig og avslappende.
Små Baderom Design Ideer
Her er noen små bad design planer, som vil hjelpe deg å utforme den mest effektive lite bad design layout, med alle nødvendigheter plassert på den mest effektive måte, uten å gi en overfylt følelse. De ulike lite bad design ideer er som følger:
Speil, Hvis du ikke har plass, skape illusjon av rom. Slike illusjoner påvirker måten du føler på badet. Det gjør du føler deg store og seg vel inne på badet. Plasser en full lengde speil på veggen. Du kan få en herlig design for å gi et mer luksuriøst utseende og følelse. Men bare fordi speil gjør føler badet romslig, ikke legge til mange speil. En eller to er nok.
Kompakt Toaletter; Ved å investere i kompakt toaletter, reduserer du mye plass som brukes opp av toalettet. Det er mer ledig plass på badet. Compact toaletter er akkurat som de gamle round-fronten de, bortsett fra at det ikke bruker opp så mye plass. Disse dagene har vi stilig kompakt toaletter som passer perfekt i hjørnene, å ta minst mulig av bad plass. Compact toaletter av Neo Metro er rett og slett fantastisk! Deres stil og eleganse er verdt å verdsette!
Kompakt Pedestal Sink; Små bad synker vil spare mye plass på badet. Du kan enten velge hjørnet frittstående vasker eller få veggen hang synker, spesielt utviklet for små baderom.
Smaller Baderomsmøbler; Mens standard 5 meter lang og 14 - 16 inches dypt badekar ikke vil passe i små bad, er det noen virkelig kule soaking kar for små bad. Det er dyp soaking badekar som brukes til å suge i oppreist stilling. Så er hjørne stil badekar noe som passer inn i et hjørne av badet og er perfekt når det er en begrensning. Faktisk, badekar noen hjørnet stil også kommet med holdere for såper, sjampo, etc.
Vinklet Dusjvegger; Det er ulike dusj design for små baderom. Hvis du ønsker en dusjnisjen, deretter velge den buede kvadranten dusjvegger, som er flat på to sider og en kurve for å fullføre kabinettet. Fordelen med disse kantete dusjvegger er at hjørnene er brukt opp, noe mer ledig plass på badet. Dessuten får dusjvegger med klare sider, noe som igjen vil gi en mer romslig utseende.
Vegger, dekorere veggene med keramiske fliser helt fra gulv til tak vil hjelpe gi illusjon av rom. Videre, rengjøring fliser er også enkelt, derfor blir vedlikeholdet enklere. Men når du velger flisene plukke opp større funn fordi små brikker har en tendens til å gjøre på badet mer overfylt.
Fargevalg; Enkle farger som hvitt eller nyanser av aqua vil gi en mer romslig se til badet. Mørkere nyanser til å føle en person som om veggene er avsluttende inn på deg. Således hold deg til lett pastellnyanser meste off white eller aqua nyanser foretrekkes.
Belysning, Hvis du har et vindu med naturlig lys lyser opp badet, er det ingenting som det. Naturlig lys accentuates alltid gjenstander på badet og gir en avslappet følelse på badet. Dessuten har lysarmaturer spredt godt ut på badet. Investere i en stripe av lyspærer over din viktigste speilet er en flott måte å skape illusjonen av rom.
Å holde alle disse små bad design tips i tankene, gå videre og utforme lite bad design planløsning. Med en passende lite bad layout, kan man passe alle nødvendigheter i et lite bad, uten å ha badet ser overfylt. Dekorere et lite bad kan være mye moro og med litt kreativitet, kan du forvandle en liten plass i de mest elegante områder noensinne. Håper disse enkle små bad design planene vil hjelpe deg å krydre opp lite bad!

No comments:

Post a Comment