Friday 2 December 2011

Billige Anniversary Ideer for ham

Det er en feil forestilling om at å feire sin bryllupsdag, eller å kjøpe en gave til kjæresten din, må du ha masse penger. Tro meg, hvis du virkelig elsker en person, selv en liten gest gjøres ved at du vil være godt verdsatt. Selv om du ikke har penger, men er kreative og kjærlige nok, er du sikker på å komme opp med en rimelig ennå utrolig jubileum gaver, samt måter å tilbringe et jubileum. Om av en sjanse du lurer på hvordan å gjøre en spesiell dag for mannen din, gitt nedenfor er noen billige årsdagen ideer for ham, hvor du kan velge.
Søt og Billige Anniversary Ideer for ham
Hold Romance Alive!, Hvis du er ute etter noen romantiske ideer jubileum, passer dette sikkert regningen. Planlegg en romantisk kveld på bygge terrasse! For det første, brenne en CD av noen gode romantiske sanger. På dagen for jubileet, kan bære en CD-spiller, champagne, og en myk, vakker matte å sitte på terrasse. Sitt med partneren din hånd i hånd, stirrer på stjernene, nipper til champagne og hører på glad i tall. Jeg er sikker på at dette romantiske gest av deg vil bolle ham over.
Cook for Ham!; Alle kvinner vet at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Så, er en annen av de interessante jubileet ideer for ham å koke og har en romantisk levende lys middag med mannen din på hjemme selv. Sørg for å ta med noen av sine favoritt-retter på menyen. Dekorere sted med duftlys, vakre blomster og søte lille røde hjerter. Mest av alt ser uimotståelig selv!
Gravere Love!: Så, er du planlegger gifting ham noe dette jubileet, men har ikke budsjett for det? Vel, du trenger ikke bekymre deg for det. Her er noen billige romantisk gave ideer - du kan gaven han en gravert bilderamme eller en gravert par champagne briller. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe krystall champagne briller og har begge ditt navn samt årsdagen datoen inngravert på dem. Du kan nyte drikke champagne i disse brillene på hver jubileet at dere to feirer sammen. Faktisk er dette et av de mest romantiske første jubileum gave ideer for ham og henne, så når du tar ut disse brillene på fremtidige jubileer, vil du bli minnet på hvor lenge dere to har vært sammen. For å vite om noen flere romantiske gaver som dette, går du til bryllupsdagen gaver til mannen.
Gjenopplev minnene dine!, Hvis dere to har vært sammen et år nå og feirer ditt første jubileum sammen, for å gjøre det ultra spesielle, gå ned memory lane! En av de mest romantiske ettårsdagen ideer er å gå å besøke alle de stedene hvor du gikk sammen for første gang. Det kan være en kino der du så en film sammen eller en restaurant hvor du to spiste som et par for første gang eller gatehjørne der du kysset for første gang. Gjenoppleve minnene dine liker dette er en god måte å holde i live de romantiske gnisten mellom dere to!
Gjør hans Day!; Yup! Bare gjør sin dag! Hvordan? Ved å gjøre ting som han liker. Kjøp billetter til en fotballkamp eller annen idrett at han liker og se den sammen med han på årsdagen din. For en gangs skyld, bare la ham være! Det vil koste deg meget mindre, og er kanskje en av de mest billige årsdagen ideer for ham, fortsatt det vil gi deg mye brownie poeng. Drikk øl med han og heier på laget han støtte. Endringen i hjertet til Øl og sport, selv om det er for en dag, vinner han! Du kan lese mer på årsdagen ideer på et budsjett.
Foruten de ovenfor, noen andre billige jubileum ideer for ham er å skrive ham et kjærlighetsdikt eller lage hjemmelagde gaver for ham som en personlig t-skjorte eller en verktøykasse. One siste tipset før I sign off - Uansett hva du planlegger å gjøre for din man på årsdagen, se for at det er like spesielle og unik som juledag.

No comments:

Post a Comment