Wednesday 28 December 2011

Septiktank Care

Septisk tanker er viktige deler av septik-systemer. Septiktank er viktig for effektiv behandling av din husstand avløpsvann. Den er ikke en billig ferd med å få en septiktank montert inn i huset ditt. Hvis du ikke tar vare på septiktank, sjansene er at du må erstatte det. Dette er igjen ikke økonomisk. Skifte ett septisk tank tar tusenvis av dollar. En annen skadelig effekt av ikke å ta vare på septiktank er, får grunnvannet rundt ditt område forurenset på grunn av avløpsvannet i septiktank. Dette er den samme grunnvannet at du drikker og bruke i hjemmet. Dette er grunnen som gjør septiktank omsorg viktige. Denne artikkelen vil gi tips for septiktank omsorg.
Septiktank Care Tips
Gitt nedenfor er visse tips som du må følge slik at din septiktank ikke få Tett og fungerer fint. Selv om du vet hvordan ett septisk system arbeid, er det viktig å ikke ignorere følgende tips. ; Ikke kast sanitære servietter, tamponger, bleier, sigarettsneiper, latex produkter eller vev i toalettet. Flushing ned disse elementene vil tette septiktank på kort tid. ; Bruk god søppel avgang som vil bryte ned maten partiklene i veldig små biter, slik at septiktanken ikke blir blokkert. ; Ikke helle olje eller fett i septik avløp. Jorden vil ikke kunne absorbere dette og du kan ende opp som trenger en ny renne. ; Septiktank omsorg innebærer å beskytte avløpet mot skade. Ikke kjør over septiktank dekker og ikke plante noen trær eller gress nær avløpet. ; Ikke hell insektmidler, plantevernmidler eller andre slike skadelige kjemikalier i septiktank. ; Hvis du har trær i nærheten av tank, være nøye med å fjerne røtter bort fra avløpet. Dette vil hindre at trær fra sprekker avløpet. , Ikke legg septiktank med mye vann. ; Ikke legg noen tilsetningsstoffer i septiktank. De kan hevdes å være biologisk nedbrytbart, men kan ende opp ødelegge dine dreneringssystem. ; Bruk milde rengjøringsmidler til rengjøring. ; Hvis toalett tank i huset ditt har mye vann, hver gang man skyller septiktank vil bli oversvømmet med vann. Erstatt disse toaletter tanker med høy effektivitet mindre for å unngå flom og kvelertak på septiktank. , For å unngå septiktank problemer, bruke vaskemidler moderat og unngå å bruke sterke vaskemidler. ; Alle disse punktene ovenfor vil sikre korrekt septiktank omsorg. Det er viktig å følge disse tipsene for å unngå å ende opp med en stor regning for å erstatte eller reparere tank.
Septiktank Vedlikehold
Septiktank vedlikehold er en integrert del av septiktank omsorg. Det er visse måter å opprettholde en septiktank. De er -; Pumping - Periodisk pumping av septiktank sikrer at ingen slam blir samlet inn i septiktank. Pumping av tank vil avhenge av størrelsen på septiktank, flyten av avløpsvann og volumet av faste stoffer i vannet. Helseavdelingen vil lede deg hvordan å pumpe i tanken og hvor mange ganger å pumpe den basert på de ovennevnte parametere og antall mennesker som bor i huset. ; Inspeksjon - Inspeksjon av septiktank er viktig og må gjennomføres med jevne mellomrom for lekkasjer og andre skader. Inspeksjon av avløp og mannlokket er også viktig å unngå ulykker. ; Renhold - Septiktank omsorg er ufullstendig mindre det er rengjøres regelmessig. Sjekk med helseavdelingen for produktene som skal brukes til å rengjøre septiktank. Sjekk tank for lekkasjer og ta vare på dem før starte anlegget. , Som du ser av ovenstående, septiktank pleie-og septiktank vedlikehold er viktig for å øke levetid septiktank og for å redusere utgiftene. Septiktank omsorg er viktig for å holde deg og familien din sunne. Husk alle disse tipsene og gjennomføre periodisk vedlikehold av septiktank å sikre velfungerende.

No comments:

Post a Comment