Friday 23 December 2011

Laminat på gulv Rengjøring tips

Før vi går videre for å gi deg laminat gulv tips, er det viktig å kjenne hva som er laminat gulv og hvorfor de rengjøringsmetoder for et slikt gulv bør være forskjellig fra vanlig gulv. Laminatgulv er et syntetisk gulv som består av flere lag som deretter sluttet sammen med hjelp av prosessen som er kjent som laminering. Laminatgulv kan gjøres for å ligne verken tre eller stein med hjelp av en applikasjon laget. Dette laget er belagt med et beskyttende lag som er gjennomsiktig. Kjernen laget av laminatgulv er laget melamin harpiks og fiber bord. Noen produsenter produserer laminatgulv med en bakside som har lim på den, noe som blir prosessen med laminatgulv veldig enkelt. Tips om å legge laminatgulv alltid vil fortelle deg hvordan det er enkelt å installere denne typen gulv alternativ som det gjør jobben mye enklere.
Mens laminatgulv kommer med mange fordeler som holdbarhet, attraktivitet, kostnadseffektivitet, etc, en av de største problemene med laminatgulv er hele prosessen med å rydde det som denne typen gulv er utsatt for å få riper enkelt som ødelegger appell gulvet helt. I denne artikkelen gir vi deg noen laminatgulv rengjøring tips som vil hjelpe deg å bli mer attraktive på gulv og også sørge for at gulv står testen av tid.
Laminat gulv Rengjøring tips og instruksjoner
Så hvordan du rengjør laminat gulv? Det er noen svært enkle laminatgulv rengjøringsanvisninger som du kan bruke for å rense laminat gulv. Gitt nedenfor er de ulike metoder som du bør ideelt sett bruke for laminat gulv rengjøring. ; Laminat gulv må rengjøres hver dag som støv partikler kan forårsake skader på gulvet ved å forårsake riper på gulvet. Bruk laminatgulv rengjøringsutstyr som en kost eller en støvsuger med en myk børste til å rengjøre gulv. Rengjør alltid det i den retningen at gulvet er lagt slik at du sikrer ikke støv setter seg fast i rillene og sprekker ut gulvbelegget. ; Swab på gulvet med en blanding av flytende oppvaskmiddel og varmt vann. Bruk bare noen få dråper av vaskemiddel og mens du bruker moppen sikre at du vri den helt til å fjerne overflødig vann. Den fuktig mopp vil sikre at laminatgulv rengjøres godt. ; En annen hjemmelaget renhold produkt som fungerer veldig bra på laminatgulv er en blanding av varmt vann, en eller to dråper av flytende oppvaskmiddel og en halv kopp med eddik. Bruke denne blandingen vil sikre at gjenskinnet på din laminatgulv forblir i lang tid framover. ; Dag produsenter av noen av de beste laminatgulv foreslå visse bestemte tre laminatgulv rengjøringsmidler og laminat gulv løsninger, og i tilfelle hjemmet eieren bruker noen andre renere, er garantien erklært døde og maktesløse. Hvis dette er sant for laminatgulv du bruker, så at du bruker den angitte renere. De fleste av disse trelaminerte are rengjøringsmidler svært effektive og beskytte laminatgulv veldig bra. ; Noen laminatgulv rengjøring tips som du bør huske på er gitt nedenfor. Følge disse tipsene er like viktig som sikre at du følger riktige gulvet rengjøringsprosedyren. ; Plassere filtknotter under møbler ben og tung dekor elementer vil sikre at gulvene ikke er riper. : Unngå iført stiletthæler og går på laminatgulv da dette vil definitivt lage riper og bulker på gulvet. ; Dersom du er skiftende møbler rundt, så at du løfte møbler og ikke skyv det som skyve møblene rundt er en sikker skutt måte for riper i gulvet. ; I tilfelle du er på jakt etter en metode for å fjerne vanskelige flekker forårsaket av skokrem, neglelakk og andre slike produkter, kan du bruke en neglelakkfjerner med aceton i det å rengjøre flekker. ; Unngå å bruke noen form for slipende rengjøringsmidler til å rengjøre gulvet. Dette inkluderer stålull og skurepulver som ofte brukes av huseiere for rengjøring gulv. ; Det er viktig å aldri voks eller finpusse på laminat gulv da dette vil skade gulvet helt. ; Dette er bare noen laminat gulv rengjøring tips som du ville gjøre bra ved å følge. Følg veiledningen som gis i pleie-og vedlikeholdsmanual at produsentene gir. Dette vil sikre at laminatgulv i huset ditt nyter lang levetid og trenger ikke å byttes jevne mellomrom.

No comments:

Post a Comment