Saturday 31 December 2011

Hair Dye for Men

Gråning av håret er en slik naturlig aldringsprosessen at ingen kan flykte fra. La det være menn eller kvinner, må de ansikt og unngå problemet av grå hår før eller senere i livet. Mens kvinner ganske enkelt (og hemmelig) skjule sine grå manke, farge de grå hår er ett spørsmål som skaper en stor usikkerhet blant menn. Noen stolt skryter at Gray hår er en symbol av modenhet, mens noen bruke hår dyes til dekke dem så snart den første grått håret vises. For de av dere som faller under den andre kategorien, trenger å vite om de beste hårfarge for menn. Dette kan vise seg å være svært gunstig og vil ikke skape noen bivirkninger på huden din, samt hår, på lang sikt.
Best Kjemiske Hair Dye for Men
Det er mange hårfarge merkevarer som er ganske langt populære når det kommer til hårfarge for menn. liker Hair dye produkter Just for Men, Garnier Nutrisse Cream, Schwarzkopf, L'Oreal Feria, Grecian Formula, er utmerkede for menn å dekke deres grått håret. Som en forholdsregel, må du få håret farget av en erfaren hårpleie profesjonelle, siden coloring ditt eget hår er ganske en kinkig sak. Den nøyaktige Kombinasjonen av fargestoffene i riktig forhold og grundig programmet er svært viktig, siden det spiller avgjørende rolle i å gi et mer naturlig hår farge. Derfor det er bedre å søke etter en person som blir godt kjent med riktig fremgangsmåte. En ting du må være klar om kostnadene ved bruk at håret fargestoff og forvente å betale ca 20 til 30 dollar, pluss honorar til hårklipp at du velger og tuppen av profesjonelle. Men for de naturlige resultater, er dette utgiftene helt verdt det.
Best Natural Hair Dye for menn
Hvis du søker etter sort hårfarge for menn med sensitiv hud, er da naturlig hårfarge for menn den beste løsningen du har. Det er mange produkter som markedsføres som hypoallergenic hårfarge for menn, det er basert på naturlige hårfarge urter og produkter. Noen av merkene av disse naturlige grå hårfarge produkter inkluderer Youthair, Surya Basil, Rainbow Henna, Eco farger, osv. Faktisk, bortsett fra de nevnte merkene, kan du prøve noen av de naturlige hår fargestoff produkter som er lett tilgjengelig i husholdningen. Disse produktene inkluderer henna håret fargestoff, en blanding av svart pepper pulver og ostemasse, løsning av salvie, rosmarin og vann, kamille te, etc. Du må søke disse produktene på håret ganske ofte å redusere omfanget av grå hår. Du kan også prøve saffron og vann løsningen, valnøtt skrelle og vann løsningen som grå håret naturlig middel som du kan prøve hjemme.
Liste over Hair Dye for menn
Her er en liste over beste hårfarge merkevarer for mennene. Fleste av disse produktene er nevnt i ovennevnte punkter av artikkel. Den følgende artikkelen vil hjelpe deg å ha en rask plukke når det kommer til best hårfarge merke for menn.
Just for Men; Youthair; Garnier Nutrisse Cream; Surya Basil; Schwarzkopf; Rainbow Henna; L'Oreal Feria; Grecian Formula; Eco Colors; Restoria Express for Men; Logona Natural Hair Dyes; Naturtint Permanent Hair Fargestoff; Herbatint Vegetal Semi-Permanent Colors ; Vel, for folk med hår fargestoff allergi, er det ekstremt viktig å konsultere sin dermatologist før bruker noen hårfarge idé eller hårfarge for menn. Det er svært viktig ting å gjøre, for å unngå skadelige bivirkninger av hårfarge kjemikalier. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment