Tuesday 20 December 2011

Spring blomstrende busker

Våren er den tiden, når hagen skal være fylt med blomster og luften bør være mildt parfymert med disse blomstene. For å nyte fargerike blomstrer om våren, må du plante vårblomstrende buskene. Det finnes mange varianter av vårblomstrende busker og busker som du kan velge mellom, avhengig av klimaet du bor i og hvilken type jord tilgjengelig i hagen din. Du kan velge forskjellige farger vårblomstrende busker og busker i samme rekke som rose or asalea eller velge en farge tema, ved å plante vårblomstrende buskene i én farge. Landskapspleie formål, planting kun gule blomstrende busker eller lilla blomstrende busker kan ser ganske fantastisk.
Spring Blomstrende Busker og busker
En av de mest populære tidlig vårblomstrende buskene er Camellia. Camellia blomsten ser ut som en rose, men er mindre i størrelse og kommer i mange oppsiktsvekkende nyanser av rosa, rødt, gult og til og med en delikat hvit. Å vokse kameliaer i hagen din, trenger du jord som er fuktig, syrlig og bra drenert. Camellia blomstrende buskene vokser opp til en høyde på 15 fot og er generelt ca 8 til 10 fot i bredden. Camellia blomstene vokser voldsomt, og beskjæring av grenene er nødvendig når blomstene begynner å blomstre.
Selv om det finnes mange varianter av Camellia planter, er den mest populære japanske Camellia. En svært vakker vårblomstrende busk som har et vell av blomster er fjellet laurbær. Det er en art av blomstrende plante som tilhører blåbær familien og er stort sett funnet i den østlige delen av USA. Denne blomstrende planten vokser upto3 til 9 meter lang og har store klynger av pin, røde eller hvite blomster som blomstrer om våren. Sen vårblomstrende buskene liker fjell laurbærene vokser best i godt drenert og sur jord, og selv om blomstene på fjellet laurbær er ganske vakkert, er alt deler av denne busken giftige.
Ingen annen blomst varsler ankomsten av våren som syrin. Lilacs blomstring busker ikke veldig vanskelig å vokse og de kan dyrkes av selv amatør hagen. Dette er en av de mest velduftende vårblomstrende busker og det er mange varianter av lilla buskene som Angel White, Dark Night, Anabel and Descanso Princess. Lilacs leveres i farger som lavendel, blek gul, hvit, rosa, burgunder og lett lilla eller lilla. Disse vakre vårblomstrende buskene vokser opp en høyde på 10 meter og krever god drenert jord sammen med mye sollys for å vokse. Hvis du ønsker å vokse hvite vårblomstrende busker som har en overflod av utsøkte blomster, deretter to må ha blomstrende planter er mock oransje og stjerne magnolia. Mock appelsiner er så kalt fordi de blomstene ligner på appelsiner og de selv lukter som en blanding av appelsin og Jasmines. Den uekte oransje blomster er ren hvit i fargen med fire kronblader. Buskene vokser til en høyde på 10 meter og de trenger godt drenert jord med full sol for beste utvikling. Stjernen Magnolia er en av de vakreste hvite blomster busker og innfødte til Japan. Det har fantastiske hvite blomster som blomstrer tidlig på våren. Den vokser til en høyde på 15 fot og blader og blomster av dette anlegget er svært velduftende.
Var dette alt om vårblomstrende busker, busker og trær. Det finnes mange forskjellige typer vårblomster egnet for planting i en hage. Noen andre vårblomstrende busker og busker er Rhododendron, peoner, Viburnum, weigela, trollhassel trær, hvite og gule Forsythia bush, ninebark, grapeholly Oregon, blomstrende kvede, jasmin og rød kvist dogwood trærne. Alle disse vårblomstrende buskene vil se flott ut i hagen din når de blomstrer om våren.

No comments:

Post a Comment