Monday 26 December 2011

Windmill Palm Tree

Vindmøllen palmen er den beste mulighet til å gi din hage eller oppkjørselen that tropiske ser, og de er rolige lette å vedlikeholde. Den er kjent for å overleve tøffe værforhold og vokser godt i den nordlige delstatene New York og Michigan. Denne singelen trunk treet har en burlap liker utseende med brune fiber omringe det er bagasjerommet. På toppen har det fan shaped Fronds som stikker ut 1-2 meter lang petioles. Det blir opp til førti meter i høyden noen ganger, men den gjennomsnittlige veksten er rundt 10-20 fot. Den vokser på boks, og også overlever tøffe forhold utenfor dermed er det mye brukt i landskapsforming prosjekter. Det er allment misforstås at vindmøllen palmen er bare en tropisk plante, den brune fiber som dekker det trunk fungerer som et skjold i vinter, og treet kan overleve kalde klimaet i Canada og Sveits.
Windmill Palm Tree Vedlikehold
Windmill palmer krever lite vedlikehold som de er single bagasjerommet trær med blader på kronen som ikke forårsaker søppel problemer. Det gjør utgjør ikke noen trussel om invasjon som andre crawlers og dermed er en favoritt tre av mange hagearbeid håndbøker. Fruktene på treet er rund i formen og ikke tiltrekke gnagere eller skadedyr, blomstene på treet er også begrenset og ikke strødd utover bakken. Noen vedlikeholdstips:
Gjødsel: Du kan bruke hjemmelaget palme gjødsel for å gi nødvendige næringsstoffer til vindmølle palmen. Take ferdige hus plante mat og bland den med leftover grønnsaker og litt Epsom salt, gjorde dette hjemme gjødsel er stor for palmen. Windmill palmetre gjødsel kan bringes hos din lokale hagearbeid butikken, ikke over gjødsle treet da dette vil føre til at bladene snu brune og til slutt dø.
Vinter: Vindmøllen palme er en tropisk plante, men kan overleve harde vintre med litt forsiktighet og innovative ideer. En av de måtene for vindmølle palm vinteren omsorg er å vikle stammen av anlegget med burlap å beskytte det fra kaldt klima og skjerming mot skader på grunn av snø. Folk har også brukt bobleplast for å kunne beskytte sine palmer i vinter. Tildekking røttene med høy eller burlap er også en veldig god måte å forebygge råtnende av håndflaten røttene.
Windmill Palm Sammendrag
Treet har sin opprinnelse i Kina og er kjent som Chusan fan palme-og det er også kjent som en kald hardfør palm grunn av sin evne til å overleve ulike værforhold. Den vokser godt i sollys, og er et godt tre å ha i nærheten av svømmebassenget for å gi den en tropisk utseende. Trærne evne til å vokse i bokser har også gjort det populært med business hus og gaten restauranter. Windmill palmetre omsorg er også veldig enkelt å lage det populært med huseiere.
Jord: Bruk av fruktbar jord vil bidra til veksten av vindmølle palmetre, vokser det også i godt drenert jord if vannes riktig. When plante treet påse at du har gravde et hull dypt nok til å fullt ut dekke det har sine røtter. Anlegget liker fuktig jord forhold og vindmøllen palmen veksten er moderat when plantet i ideelle grunnforhold. Tilsetting av mykorrhizasopp på jorda vil gå en lang vei mot håndflaten anlegget omsorg.
Det er svært få infestation problemene vindmøllen palmetre og unngå overhead vanning av anlegget er en av måtene å demme av sykdommer. Hvis du er planende formering, så plante vindmølle palmetre frø om våren eller høsten når forholdene er ideelle for det er vekst. Hvis du kjøper en vindmølle palmetre, er den gjennomsnittlige kostnadene for en 2-3 meter tre USD 10-15 og et tre som er 4-5 føttene kan koste USD 100-110. Det finnes butikker som viser vindmølle palmen til salgs skilt, sjekk dem ut og prute hardt.

No comments:

Post a Comment