Wednesday 21 December 2011

Fusion Hair Extensions

Min mann lurer alltid hvordan jeg klarer å komme opp med forskjellige frisyrer, hårfarge ideer, interessante hårklipp, og hår produkter. Hva noen mennesker (mest gutter, akkurat som mannen min) ikke vet er at kvinner trenger nye og attraktive frisyrer og hårklipp til å endre sine kamper innimellom. Det er det som gjør oss forskjellig fra mennesker. Jeg mener, ville noen ønsker å spise i samme måltid dag inn og dag ut? Og pluss, ha et nytt utseende virkelig hjelper øke en persons selvfølelse og selvtillit nivå. Mange kvinner har kortklippet hår (ut av valget eller på annen måte), og ved anledninger ønsker å sport lange frisyrer også. Vel, har folk ikke sluttet å dikte kreativ ser på dette dilemmaet og har kommet opp med en unik hairstyling teknikken, fusion hair extensions. Denne teknikken bruker din naturlige håret strengene å fusjonere den med kunstig hår tråder. I det følgende artikkelen vil vi gå over forskjellige typer fusion hair extensions for svarte kvinner (et populært valg for mange) og hvordan du kan gå om å få dem for deg selv.
Typer av Fusion Hair Extensions
I dag, salonger tilbyr ulike fusion hår forlengelse typer spesifikke til sine kunder. Uansett hva du velger kan være, kan du definitivt finne den rette typen fusjon for håret ditt. Bortsett fra å få en ny stil, hår forlengelse teknikkene hjelpe dem som lider av varig skade, vanligvis foran hårfestet. Du kan mesh utvidelser som spredt over roten området og gjør foran hårfestet vises naturlig. Følgende er forskjellige typer hair extensions. ; Hot Fusion Hair Extensions: Hair fusion er forårsaket ved hjelp av en varmekilde for aktivering. ; Cold Fusion Hair Extensions: Hair fusion skyldes bruk av ikke-varme keratin-baserte polymer. ; Air Pressure Fusion Extensions: Hair fusion er forårsaket ved hjelp av lufttrykk. , Laser Fusion Hair Extensions: Perm håret fusjon er forårsaket bruker laser beam maskinen. Ultrasonic Fusion Hair Extensions: Hair fusion er forårsaket ved hjelp av en ultrasonisk radiobølger. , Flux Fusion Hair Extensions: Hair fusjon er forårsaket gjennom luft (en ny trend). ; Magien å snu kort hår i lange, flyter frisyre i bare et par dager er gjort mulig ved hjelp av hår extensions og talentfulle stylist. Selvfølgelig er det visse fusion hair extensions fordeler og ulemper involvert liker, er prosessen ikke i det hele smertefullt, men det vil føre til at noen smerte å lommeboken din som den er ikke billig. Du kan velge enten menneskelig hår eller syntetiske motstykker. Prisene varierer avhengig av hvilket merke og hvilken type hair extensions du velger. Fusion hair extensions pris kan variere fra hundrevis til tusenvis av dollar, uten vedlikehold.
Stell og vedlikehold av Hair Extensions
Kanskje etter å ha lest om hvor langt hår extensions koster, kan du bli enten vurderer om du bør eller ikke bør gå for å bruke hair extensions, eller bekymret for å bruke så mye penger. Men du trenger ikke å bekymre deg eller skru ned ideen om å få fusion hair extensions. Hva du trenger for å søke etter et hår designer eller en forlengelse stylist som har erfaring i å sammenføye hårstrå. Med profesjonell hjelp, og veiledning, kan du enkelt velge merke, type, lengde og farge på hair extensions som vil forbedre din generelle utseende. Plus, vil håret stylist også gi deg spesifikke vedlikeholds instruksjoner om hvordan du fjerner fusion hair extensions i tillegg.
Hair utvidelse fjerning prosessen må gjøres av en profesjonell (eller hvis du har hatt noen erfaring med dem på din egen) som det kan gi deg bare flekker hvis det gjøres feil. Pass alltid på å velge utvidelser som ikke er for tung for håret ditt. Vanligvis visse kvinner gjør dette feil, det fører til skader eller brudd på håret senere. Å holde alle disse viktig tips i tankene, trenger riktig behandling tas. La oss ta en rask titt på noen konkrete tips for riktig hårpleie. ; Hvis du velger menneskehår som extensions (anbefales av mange eksperter), kan du behandle det som ekte hår. , Å børste håret, bruke loop børste spesielt laget for utvidelser. Det hjelper i å forebygge skader på nytt hår og fusjon. ; Å vaske extensions, er bruk av mild sjampo og kaldt vann vask anbefales. Dette vil redusere floker. ; En myk conditioner anbefales hver gang du vasker håret ditt til å holde håret smidig. ; Tie håret i en hestehale eller flette dem før du går til sengs. På denne måten vil ikke våkne opp med en seng-head eller knop. ; Du kan lese på bestemte skritt og informasjon om hvordan du skal ta vare på hair extensions. Den grunnleggende idé å huske på er at din naturlige hår og røtter må tåle trykket etter fusjon hair extensions har blitt plassert. Det er derfor, har noen salonger selv komme opp med silikon grep og plast belegg metoder, som ikke skader håret ditt. Enten du velger menneskelige eller syntetisk hår, samle fullstendig kunnskap om fusion hair extensions prosess, priser, pleie og vedlikehold, før du går for hair extensions. Skjønnhet, definitivt, ikke kommer billig, men ingen har sagt vi kan ikke kjøpe det, ikke sant?

No comments:

Post a Comment