Wednesday 14 December 2011

Senior Bilde Ideer

Senior bildene er de portretter der ungdom er fotografert solo, noe som gir en naturlig positur på en fredelig og rolig beliggenhet. Mange unge gutter og jenter liker å få deres individuelle og gruppe bilder klikket som minner om high school og college. Det er mange skoler der det er enten stående studioer som inviterer barn for deres senior bilder eller leie fotografering eksperter til å gjøre jobben på en annen plassering. Disse senior bildet ideene er vanligvis brukt for bilder i skolens årbok for den klassen. Siden disse bildene opphold i disse årbøker for alltid, som elevenes identitet, de bedre bli bra! I gamle dager, var det svært formelle portrettfotografering brukes for senior gutter og jenter som gikk med smoking og kjoler. Men dagens årbøker flaunt vakre fargede fotografier av disse ungdommene, iført hva de er komfortable i, og stille helt naturlig. Nedenfor er noen kreativ senior bildet ideer nevnt bare for deg å velge mellom, så ta en titt!
High School Senior Picture Ideer
Det finnes millioner av senior bildet ideer som du kan tenke selv, hvis du liker fotografering og er litt kreativ. Hvis ikke, er vi alltid glad for å hjelpe. Der er tre viktige ting du må huske på når du vil gå for en god senior bildet for årboka tanker. Klær, beliggenhet og positurer, er nødvendig når du ønsker et enkelt portrett som kan se presentabel. Når du er posere i vakre beliggenhet med gode klær på, er resultatet alltid flott bilde! Så gå videre og se det beste for disse fantastiske senior bildet ideer nedenfor. Les også om fotografering tips og teknikker.
Senior Picture Klær Ideas, valget av klærne for senior bildet skal være en rolig en. Når du plukker ut klær, prøve å finne nøytrale farger som svart, hvit, grå, sitron, fiolett, grønn, lilla, rødbrun og til og med blågrønt. ; Du kan velge enten veldig mørk eller veldig lys nyanser av blått og rosa hvis du liker disse fargene. Årsaken er, må du se ut som en voksen i bildet, vurderer du er en senior i high school! , The klær for senior bilde ideer for gutter kan enten være å bruke formals eller Casuals, men ikke veldig prangende design. En enkel stripete skjorte eller ren tee shirt med formelle eller uformelle buksene ville gjøre utseendet for årboka din. , Som for damene, kan du ha et bredere utvalg fra formals, Casuals, kjoler, eller noe du liker, som ikke er høyt og fargerike. Også velger du smykker tilsvarende (ikke prangende, men enkelt og avstamning). ; Disse klærne skal være der i senior årboken bildene, så må du plukke ut de riktige som gjør du ser flott ut. ; Senior Picture Beliggenhet Ideas; Det kan være et beløp av valg for steder rundt deg for senior bildet ideer. Du kan velge å fotografere absolutt hvor du vil. ; Velg en plassering som alltid vil minne deg om den tiden du fikk din senior bildet klikket, så sørg for at det er en fantastisk beliggenhet. ; Noen ideer kan være landbruksområder og andre natur rundt på landsbygda, din favoritt plass i skolen som lekeplasser eller din klasserommet. Du kan også få senior bildet klikket sitte på rommet eller i hagen din eller til og med på kjøpesenteret der du alltid hengt ut med venner. Også lese hvordan du tar gode bilder. ; En annen stor spiss for disse senior bilde ideer er at uansett hvilken plassering du velger, planlegger og matche klærne dine farger og bakgrunnsfarger godt. Som dette hjelper i å reflektere lys på bildet, og vil gi deg kult bilde effekter med plasseringen. ; Senior Picture Pose Ideas, Vel, for din positurer, kan du komme opp med alt du er komfortabel med. Senior bilde ideer for jenter kan være en enkel smil hvis du ønsker en closeup, lener seg på en vegg, sittende på gresset, eller bare står ved siden av et tre. ; Ansiktsuttrykk av både gutter og jenter kan også bli regnet som positurer, hvis du ønsker å se direkte på kameraet, eller en side profil, eller en skrå ansikt med et smil. Disse stående positurer ser flott avhengig av en full lengde, halv lengde eller et ansikt profil fotografi. ; Du kan også bruke senior bildet prop ideer som å holde blomster, balltre, fotballer, bøker, en gitar, utstoppede dyr, en hest, unger eller noe du ønsker å velge. Props er noe som kan brukes som et tillegg i bildet for å gi deg den effekten, så bruk dem hvis du kan. ; Med disse flotte senior bilde ideer nevnt ovenfor, kan du sikkert lage fantastiske minner med dei. Videregående skole Bildet årboka er en livslang besittelse hvor du vil verne for år, så ser bra ut og si ost!

No comments:

Post a Comment