Thursday 29 December 2011

Custom Dusj Designs

Dusjer tilbyr en morsom og avslappende badeområde. Hva om du fikk en sjanse til å designe din dusjen? Vel, det er noe hva du faktisk kan gjøre nå. Å ha en dusj plass som er helt utviklet for å møte dine behov, og ser ut slik du ville at det skulle være er en fantastisk idé. Så trenger noen ideer om tilpasset dusj design? Fortsett å lese følgende avsnitt til å gå inn i en dusj som gjenspeiler din smak.
Planlegging dusjen Space
Hvor?, Dette er spørsmålet du må stille deg selv før du begynner å planlegge den egendefinerte dusjen design. Planlegger du å installere en dusj på badet? Planlegger du en utendørs dusj kabinett? Vil det være et eget område i huset, ikke er en del av badet? Planlegger du å ha et dusjhjørne, våtrom eller dusj? Disse tingene kan bli avgjort med tanke på plass tilgjengeligheten av i badet og hus. Hvis du har mindre bad, kan du vurdere en separat dusjkabinett som enten kan monteres i et separat område eller monteres på badet selv.
Bestemme Designs, The design tilgjengelig er mange. Det er ditt valg om du skal komme i en klar gjort dusjkabinetter, kjøp dusjpaneler eller har en utformet ved hjelp av materialer av ditt valg. Vurder de små hjørne boder, med buet kvadrant figurer, hvis du er kort av plass. Du kan velge egendefinerte flis dusj design med glassdører. Bruke frostet glass kan du få en av de ultimate tilpassede dusjen design. Du kan gå for sirkulære eller rektangulære dusjrommet. Hvis du har nok plass, kan ekstra lang dusj design være et godt alternativ som kan tilby en luksuriøs badeopplevelse. Du kan vurdere å bygge egendefinerte tur i dusjen mellomrom i trendy figurer i stedet for den vanlige geometriske former. Etter å ha tilpasset dusj panner kan hjelpe deg å ha den ønskede grunnlagsmaterialet i ønsket fasong og størrelse. Naturstein er det beste materialet å velge om du vil ha den beste opplevelsen inni. Naturstein som marmor, granitt, skifer tilbyr flotte grense vegger og gulv for dusj området. Du kan også vurdere å bruke småstein, elegante glass fliser, små marmor fliser som kan spille opp skikken dusjen design.
Interiør Elements; Når design og materialet som brukes for dusj plass er bestemt, er det på tide å bestemme resten av interiøret elementene. Er du planlegger å ha en dusjnisje med sete? Bred og lang seter kan legge til det luksuriøse elementer i den egendefinerte dusjen design. En komfortabel dusj sete kan være stor ide hvis du vurderer å legge dampbad funksjonen til badet dusjen design. Du kan også tenke på bygde med såpe og sjampo bokser. Legge ekstra hjørner og rom for å plassere toalettsaker vil gi et godt utformet se til dusjen. Extra stenger faste vekk fra dusjen kamper for å henge et håndkle og badekåpe kan være en god idé.
Tilpassede Kamper, Konvertering en enkel dusj til en perfekt dusj miljø er enkelt med den tilpassede dusjen inventar. Nå kan du velge inventar for deg selv og få dem installert i henhold til dine behov. Ha en eneste dusjhode med en dusj håndtaket er en passe. Det er på tide å utforske de beste dusjhoder, dusj dyser og dusj sprayer på markedet som tilbyr en virkelig avslappende og luksuriøs opplevelse å ta en dusj. Med et varmt og kaldt vann arrangement, kan du ha 3 vann spray plassert på motstående vegger på ulike høyder med en stor regndusj hodet og en ekstra dusj håndtak. The sprays kan være installert å ha kryssende sprays og løsøre hodene. Snu dem opp eller slå dem ned, er det en dusj som fungerer slik du vil! Du kan også hente ut massasjedyser tilgjengelig i markedet som kan konvertere dine tilpassede dusjen design inn i en storslagen seg.
Husk at mens du gjør ferdig på tilpasset dusjen design, må du utforske de nyeste produktene i markedet. Å gjøre nødvendige tiltak for dampbad, myk belysning, spille favorittmusikken din kan ikke bli savnet ut. Så får klar til å tre inn en dusj bygge til ditt behov, smak og livsstil.

No comments:

Post a Comment