Wednesday 28 December 2011

Facial Hair Styles - fippskjegg

En viktig del av ens stiluttrykk er ansiktshår stiler. Fippskjegg er en av de mest fremtredende ansiktshår stiler. En ansiktsbehandling frisyre definerer utseendet på ansiktet ditt, som igjen avgjør din personlighet. Navnet på fippskjegg skjegget stilen stammer fra det faktum at det ser ut som håret på en geit hake. Denne ansiktsbehandlingen hår stilen ble så populær fordi mange kunstnere, forfattere og intellektuelle forbrutt det syttende århundre. Goatees er av mange forskjellige typer og de har vært kjent siden i svært lang tid. Imidlertid ikke fippskjegg ikke inkluderer barten som mange synes å tro. Haken skjegg med bart, kalles Van Dyke. Til forskjellige tider, har ulike typer goatees vært på moten. Den mest hensiktsmessige måten å velge riktig fippskjegg typen er å matche det med din personlighet. I de følgende avsnittene vil vi utforske ulike typer goatees og riktig måte å vokse en.
Ulike fippskjegg Styles
Det finnes ingen perfekt måte å bære et fippskjegg. You kan oppdage din egen type fippskjegg skjegg og bruke dem om du kan trekke den av trygt. Her følger noen standard typer som har utviklet seg over tid.
The Modern fippskjegg; Den går fra kantene av munnen til haken. Du kan velge å beholde det lange håret eller trimme den. Hvis du holder den trimmet du må fortsette å gjøre den hver få dager. Det er ingen bart involvert i denne typen fippskjegg. Formen kan være runde eller rektangulære avhengig av formen ansiktet.
Chin Curtain, Teknisk sett er dette ikke en fippskjegg, men har kommet til bli anerkjent som en type det. Det er en linje med skjegg spore your jawline. Det kan være bearbeidd eller langhårete. I dag foretrekker å holde det trimmet slik at det er nesten bare en tynn linje langs kjeven.
The Soul oppdateringen; Det er den enkleste av de fippskjegg ansiktshår typer. Det er en liten flekk med hår på midten, rett under underleppen din. Det kan ha noen form for form som en trekant, et rektangel, etc. Også, kan du holde det trimmet eller på annen måte.
Van Dyke, Dette er et populært variasjon av den fippskjegg ansiktshår stiler. Fippskjegg betegner haken håret, og sammen med at hvis du holder bart koblet til skjegget det blir en Van Dyke. Denne kan ha en runde eller rektangulære formen, og er ganske kjent blant skuespillere.
Hvordan Grow fippskjegg Beards
Økende fippskjegg er egentlig ikke så vanskelig. Den vanskelige delen er å velge riktig fippskjegg stilen for ansiktet ditt. Det første som må gjøres er økende skjegg i minst en måned. Av den kan du gå gjennom noen skjegget vokser tips.Dette vil gi deg en idé om mønster der skjegget vokser. Nå velger en skikkelig skjegg stil til din ansiktsform og din personlighet. Shave tilsvarende og trimme på kantene av formen. Etter å trimme fippskjegg for et par uker vil det vokse skikkelig i den formen du ønsker. Komme det symmetrisk er viktig så ikke rush. Den beste måten er å få det gjort fra en profesjonell første gang og trimme den i hjemmet etter det. Når den er ferdig, kan du prøve ulike uttrykk foran speilet for å se om det ser bra ut med ethvert uttrykk. Dette vil også gi deg en ide om det er symmetrisk eller ikke.
Ikke bekymre deg hvis først noe går galt med fippskjegg ansikts hår stiler. Goatees vokser igjen i løpet av et par dager. Les noen Skjeggtrimming tips for å få det riktig. Også, ikke vær redd for å prøve ut uvanlige skjegg stiler som det er hvordan alle de overnevnte stiler ble utviklet.

No comments:

Post a Comment