Friday 30 December 2011

Fall Wedding centerpieces med Candles

Planlegging av dekorasjoner for fall bryllup? Sluttført centerpieces skal plasseres i bryllupet området? Vel, har hvert element i bryllupet dekorasjon designet for å fremheve fall bryllup tema trenger ingen omtale. Så bryllup centerpieces som er fremtredende brikker i hele innredningen må også være forberedt med tanke på bryllupet tema. While belysning også spiller en viktig rolle, avhenger belysningen ordningen på stemningen du vil skape i dette området. Du kan planlegge å ha dempet belysning i området middag og fokus belysning i resten av rommet. I dette tilfellet har fall bryllup centerpieces med lys er en ultimate alternativ som kan gi en definert se til hele dekorasjoner og planlegging. Plassere disse på bordene som med rette lyse opp og forskjønne rommet. Så, la oss gå videre for å få noen ideer om fall bryllup centerpieces med stearinlys.
Fall Wedding midtpunktet ideer Candles
Gresskar Candle midtpunktet; Hvis du søker på noen fall bryllup centerpieces på et budsjett, er dette et perfekt hakke. Alt du trenger er middels store gresskar, hvitt eller oransje kubelys, kniv, markør, sprigs av bittersøte, vinranker og kunstig bærene. Begynne å lage fall bryllup centerpieces med levende lys ved å kutte stammen av fra toppen av gresskar. Nå markerer diameter på lyset på gresskar og dermed lage et hull i sitt sentrum med kniv slik at du kan sette lyset inn i den. Rengjør innsiden av gresskar og plassere lyset i dette hullet. Tuck i høst blader, sprigs, bær, vinranker fra sidene av lyset inn i gresskaret. Er det ikke en fantastisk fall bryllupet midtpunktet idé? Prøv det!
Pillar Candle midtpunktet; Her er en av de enkleste fall bryllup stearinlys centerpieces. Ta en glassbolle med pidestall, hvit søyle stearinlys, høst løv og sprigs. Start med å sette stearinlys i sentrum. Pass på at du ikke sikker det akkurat nå. No brette eik og lønn blader fra alle sider av stearinlys base. Også, legg sprigs. Sakte løfter lyset. Knyt en tynn oransje bånd til lyset, fra base til toppen. Båndet må ikke fullstendig dekke lyset. No holder lyset base på lave flamme og umiddelbart plassere den i midten av platen. Dette vil hjelpe det sikkert riktig. Du kan bruke selvklebende tape samt å sikre det. En elegant bryllup midtpunktet er klar til nåde tabellene.
Glass Candle Holder midtpunktet; For å lage disse faller bryllupet centerpieces må du ta høye sylindriske glass lysestaker. Plasser en oransje søyle lys av høyde og diameter litt mindre enn dette stearinlys holderen inne. Nå bruker grus eller korn av hvit og oransje farge for å fylle rommet mellom lys og stearinlys holderen. Fyll opp til halve høyden av dette stearinlys holderen. Plasser nå den på bordet og legge ned blader, bær, sprigs-og nøtter rundt det. Du kan ha en rekke andre elementer som benyttes til nåde denne lys og lysestake og konvertere det til en attraktivt midtpunkt.
Flytende Candle midtpunktet; Bryllup flytende stearinlys centerpieces er ganske populære. Du kan se en rekke av bryllupet dekorasjoner, hvor flytende lys brukes. Ta glass boller som er tilstrekkelig bred og har minst 6 inches av høyden. Ta noen hvit, oransje og gul farget flytende lys. Fyller halve bollen med vann. Legg farget sand, skjell, steiner og små marmor steiner til å ha en dekorativ base. Nå legger de flytende lys. Ta kunstige lønn blader og legg dem i vann til å dekke tomrommet mellom flytende lys. Dette er en ekstremt vakker midtpunktet ideen om at du kan velge.
Så å ha den flotteste bryllupet området ikke er en tøff oppgave med disse faller bryllupet centerpieces. Du kan plassere disse på høye keramiske søylene ved inngangen eller bruke til borddekorasjoner også. Ikke begrens deg til disse ideene. Utforsk din kreativitet, legge opp dine ideer til disse og har noen unike stykker å sprite opp og lyse opp bryllupet dekor.

No comments:

Post a Comment