Wednesday 14 December 2011

Dynamo Problemer - Skilt

Har du noen gang lurt på hvordan genererer bilen er nødvendig for å kjøre en stereo, AC, lykter og annet om bord tilbehør? Ja, det er bilen batteri, men hvordan kan en 12 V, en gang ladet batteriet vare i så mange dager? Det kan, hvis det er lades hele tiden da bilen beveger seg rundt. Denne jobben er gjort av dynamoen (vekselstrøm Generator), som er bilens egen el-generator. Tatt i betraktning den store rollen spilt av denne enheten, kan et dårlig dynamo føre til noen ganske alvorlige problemer. I teksten som følger, identifiserer jeg prime dynamoen problemer tegn for deg at kan hjelpe deg å stoppe denne forestående problem, rett i sitt spor.
Bilbatteriet er bilens kraftstasjonen og dynamo fylles sin nedbrytende butikker av elektrisk kraft, ved å konvertere mekanisk kraft, generert av bilen motoren til elektrisk energi. Dermed bilen oppnår makt selvforsyning grunn dynamo montert innvendig.
Tenk hva som vil skje, hvis bilen dynamoen bryter sammen. I noen tid, vil du ikke merke noen forskjell i bilen ytelse, som det går greit på tidligere lagret i batteriet. Men langsomt, som restriksjoner depletes, vil du plutselig finne lysene blinker og de fleste elektriske apparater vil begynne å slå en etter en. Til syvende og sist vil bilmotoren kontrollenheten (ECU) og tenning mekanismen blir ofte, fører til en total nedleggelse. Kort sagt, kan du få strandet i ingenmannsland, hvis du ignorerer bilen dynamoen problemene tegn. Den dårlige dynamoen symptomene som jeg liste opp her, vil gjøre det enklere for deg å identifisere og nappe problemet i fødselen, før det eskalerer videre.
Prime Tegn på Dynamo Problemer
Uten videre, lar meg identifisere de viktigste dynamoen problemene symptomer som du lett kan identifisere på egen hånd. De varierer fra veldig tydelig til svært subtile.
Dashboard Indikator Gå av, Moderne biler er utstyrt med en advarsel mekanisme som indikerer flere forestående problemer med bilen maskiner som de avling. Denne advarselen mekanismen er i form av en indikator lys på dashbordet, viet til å indikere problemer med noen bil deler funksjonen. Det er en slik advarsel lys eller LED på dashbordet som lyser opp når dynamo spenningen faller under en viss verdi. Så ser ut om en indikatorlampe, merket som "GEN" eller "ALT", lyser opp. Få din generatoren kontrolleres så snart som mulig.
Dimming Forlykter: en indirekte indikator på dynamoen gått dårlig, er dimming av frontlyktene. Frontlykter tar opp en lav elektrisk kraft, og de kan ta en toll på bilbatteriet. Dimming av frontlykter er et resultat av slippe vekselstrømsdynamoen produksjonen fører til en senking av i batteriet. Dynamo testing vil avsløre om problemet ligger med batteriet eller generator enheten.
Dead Bilbatteri; Den mest åpenbare tegn på dypt forankret dynamo problemer er et dødt bilbatteri. På grunn av utilstrekkelig påjylling ekstra kostnader, drops bilbatteri ytelse ned og til slutt går døde, som alle kostnader er brukt opp. Selvfølgelig, det er bedre hvis du merker dynamo problemer og reparere den, lenge før situasjonen forverret i et dødt bilbatteri problem.
Problemer med elektrisk tilbehør; Som dynamoen ytelsen minker, vil det ha en effekt på alle elektriske tilbehør forbundet med bilen. Så generelt, hvis du merker uregelmessig eller dempe ytelse i et elektrisk tilbehør, få sjekket dynamoen.
Du må kanskje bytte dynamo beltet om den har slitt ut eller gå for en dynamo erstatning helt. Hele jobb vekselstrømsdynamo feilsøking er best til å overlates til en dyktig mekaniker, hvis du ikke vet hvordan du skal gå om det.
Ta notat av disse dynamo problemene tegn og skriv det ned i bilen problemdiagnostisering manuell. Hvis du har en vanlig bil vedlikeholdsplan, vil disse problemene aldri dukker opp. Du trenger ikke vite hvordan å fikse dynamo problemer, men å vite tegn på dynamoen sammenbrudd vil sikkert spare deg mye penger, som du ellers ville tilbringe i bilen reparasjoner. Bare holde et øye på instrumentpanelet dynamoen helse indikatorlampen.

No comments:

Post a Comment