Saturday 24 December 2011

Slik Spray Paint Møbler

Hvis du vil oppdatere gamle møbler, spray maling og omlakkering av dem er de beste alternativene. Maling tre møbler kan være en god idé å gi den et nytt utseende, samt for å spare penger å kjøpe en ny. Tidligere maleriet pleide å være utført av den tradisjonelle metoden som er ved å bruke pensel og maling. Nå stilen ved hjelp av pensel for å male har endret seg. Spray maleri kan gi et helt annet se til gamle og fillete møbler. Spray maling fungerer godt på metall, tre og plast materiale. Vet du hvordan du spraymaling møbler? Vel, la meg benytte anledningen til å fortelle deg hvordan du spraymaling møbler. Så er du klar til å komme inn på slagmarken? Men før det, må du bare får fullt utstyrt med våpen og ammunisjon. Følgende er de verktøyene som kreves for spray maling.
Ting Kreves for Spray Painting, Spray Paint, Cloth for tørke, Aviser og plast ark, Fine sandpapir; Light grus sand papir, Støvsuger, pensel, Så, nå kan du begynne å spray male møbler. Etter er fremgangsmåten for å spray male metall, plast og tre møbler.
Hvordan Spray Paint Wood Møbler; Det første trinnet for å lære å spraymale møbler er å ta ut ekstra ting fra møbler, for eksempel hvis man maler en tabell ta ut skuffer eller hvis man maler en stol fjerne fetter. Nå, vask møblene med såpe og vann. La det tørke helt. ; Sand møblene først med hjelp av lys sandpapir og tørke av støv med klut og igjen la det tørke. Etter en tid sand med en annen fint sandpapir og tørke av støv partikler og igjen la det tørke. , Nå, riste spray maling kan godt for noen minutter, og la malingen mix jevnt. Hold kan oppreist og holde det på avstand av åtte inches fra maleriet overflaten. Start paining overflaten ved å gjøre frem og tilbake bevegelser hånden. , Du må gjøre det et poeng at malingen er jevnt fordelt over hele overflaten. Spesiell forsiktighet bør tas mens maleriet en fast gjenstand eller metall møbler. For å unngå dips, flekker og kjører etter at maleriet er ferdig, deretter et raskt tempo mens maleriet bør opprettholdes. ; Når du er ferdig med første strøk av spray maling, la møblene tørke helt. Nå gjentar trinnet ovenfor maleriets overflaten for andre gang. Hvis du føler, kan du også gå for tredje strøk av spray maling. , For å gi en høy blankt glans til møbler, hvis du vil, bruke fint sandpapir etter første strøk av spraymaling. Etter endt sandpapir prosedyren, starter prosessen med å male overflaten igjen. Glem ikke å tørke av overflaten etter bruk av sandpapir ellers det vil gjøre overflaten ujevn. , Når du har fullført maleriet prosessen, vente på møbler til tørk. Å sjekke etterbehandling av de malte møbler ta det inn i en skikkelig lys. Hvis du finner noen malt område å være tykk eller tynn eller støv fast sted, deretter bruke sandpapers å gjøre dem enda. ; Hvordan spraymaling møbler av metall og plast møbler er nesten det samme med små forskjeller som, trenger du ikke å rengjøre plast overflaten med sandpapir. Du trenger bare å vaske og tørke den riktig og velger spray maling spesielt beregnet for plast. For metall overflate, bruker grovt sandpapir og deretter fint sandpapir for å rengjøre flaten og følger de samme trinnene som er nevnt for å male tremøbler. Hvis du har en tvil i tankene dine om hvordan du spraymaling møbler sort eller hvordan spraymaling møbler hvite, så la meg fortelle deg at valget av farger er helt personlig. er fremgangsmåten den samme, du trenger bare å bruke den fargen på valg samtidig spray maling møbler.
Så, nå må du ha fått en idé om hvordan du spraymaling møbler. Pass på at du rengjør møblene grundig før du starter ellers all din innsats vil gå forgjeves for hvis ikke er rengjort skikkelig, vil de malte området gir et ujevnt utseende. Jeg sikker på at du nå har fått svaret på spørsmålet hvordan man spraymaling møbler? Følg spray maling tips og teknikker illustrert ovenfor og spray maling på møblene med farger og mønstre etter eget valg.

No comments:

Post a Comment