Tuesday 13 December 2011

Business Casual for menn 2010

Mange menn jeg kjenner stadig klager om mangel på alternativer som menns klær har på tilbud. Selvfølgelig helt og praktisk de glemmer at de crib om handlehumør at kvinner går på, hele tiden mens kritikk den på mange ulike klærne vi har. Men da siden mennesker er aldri fornøyd med det de har, hvem kan klandre dem. Det er sant at moten har en tendens til å imøtekomme til mer rettferdig sex mye mer enn menn av den menneskelige riket, men det er ulike stiler å kle opp at menn også kan velge mellom. Fra strengt formelle business antrekk på jobb til en avslappet jeans og t-skjorte kombo for en dag på baseballkamp, ​​kle deg annerledes lar deg spille rundt med utseende. Innføringen av virksomheten casual menn 2010 trender også tillate deg mye mer frihet på jobben.
Å si at graden av virksomheten antrekk har gått ned de siste årene ville være det minste du kan si om business klær for menn. Med Steve Jobs og andre leder honchos IKT-bedrifter iført jeans til arbeid, kleskoder for menn har vært avslappet ganske mye. Og dette endrer ikke har vært forbeholdt Silicon Valley. Konsulentfirmaer, advokatkontorer, har meglerforetak alle aksepterte fredag ​​Casuals på en ny måte. Faktisk business casual menn 2010 trender har nå spredt seg til de andre dagene i uken også. Men hvordan å kle business casual for menn og hva består av virksomheten casual for menn? I denne artikkelen gir vi deg en Lowdown på business casual for menn 2010 trender og de klesplagg som må ha i garderoben din.
Business Casual klær for menn
Uavhengig av om kleskoden i firmaet nå angir virksomheten casual, er det viktig at du har et par drakter i garderoben din. Dette er for de dagene når du må møte en klient eller har en ekstremt viktig forretningsmøte. Business casual for menn 2010 trender fortsatt steder farger som grått, marineblå og svart på toppen av listene i drakter, men mote trender også foreslå toner liker brunt og khaki som gode alternativer for business dresser som prosjektet et tilfeldig bilde. Å se en litt mindre streng og mer hverdagslige, teamet opp drakten med skjorter i farger som er lysere og ikke streng. Sats på blues, beiges, mauves og selv purples om du kan bære den av. Også fylle opp med jakker. En sports jakke gir en følelse av klasse til ethvert antrekk uten å se åpenlyst formelle. Team opp jakke med en knapp nede skjorte og du ville være klar til å gå. Trendy business casual menn 2010 trender foreslår at du velger jakker i kasjmir, nylon, tweed, etc. En av de mest foretrukne stil av jakker denne sesongen er singel breasted jakker med trange lapels og fire knapper. Neste kommer skjortene. Sats på skjorter i solid nyanser i fargene foreslått tidligere. Unngå utskrifter men hvis du ønsker å velge dem prøve striper, spesielt pinstriped skjorter med solgt farget halsbånd. Sjekker er ganske populær, men for business casual wear sjekker bare ikke dugde. Det er andre klær mønstre som er gjør et stort comeback for business casual for menn i 2010. Disse inkluderer polo nakker og turtlenecks som ser veldig smart med sport jakke. Opt for skjorter i strikke variasjon. Dette har en god passform og ser passende arbeid. Når det gjelder bukser, er det mange muligheter du har til din disposisjon. Bruk bukser som er en blanding av ull, lycra, eller gabardine. Disse passer godt og er svært behagelig for en lang dag på jobben. Også bukser i disse mikser tendens til å se veldig bra med de strikkede utvalg av skjorter eller knappen nedturer. På dager som mer uformelt, kan du velge å ha chinos til arbeid, eller til og med et par cord bukser. Bruk alltid et belte og matche fargen på beltet med skoene. Sokkene skal matche fargen på buksa. Det er mange alternativer for sko som du kan velge fra. Business casual menn 2010 trender spår at loafers and oxfords er noen veldig gode valg blant sko. Winged spissen sko er svært formelle for uformelle antrekk og lerret eller atletisk sko er et klart nei-nei.
Før du går konkurs utgifter til tilfeldig klær for arbeid, er det viktig at du sjekker med menneskelige ressurser avdelingen om hva som er tillatt og hva som ikke. Det er alltid bedre å klargjøre enn å bli blinket ut for seg feil klær. Mens shopping for klær, opt for kvalitetsmerker for å sikre at holdbarheten forlenges. Mens det er flott å være å legge farge til klærne unngå å bli veldig lyse. En smak av conservativeness er avgjørende for virksomheten casual for menn 2010 trender vil fortelle deg. På slutten av dagen vil du være på jobb og du ikke ønsker å være projisere et bilde som vil hemme din vekst i organisasjonen.

No comments:

Post a Comment