Saturday 24 December 2011

Men's Dress Sko Guide

I tillegg til Mark Twain's tanker - klær make mannen ', vil jeg si at sko gjør klærne! Jeg vet ikke om kunne jeg staten min tanker riktig, men håper du fikk meldingen. Ingen perfekt klær er komplett uten den beste par sko, spesielt når det kommer til en alle kledd opp arrangement! Tenk deg en godt kledd opp mann på en formell fest, iført tøfler! Vel, slike sko mønstre ikke dårlig, men er de ikke passer ved alle anledninger. Det er der du trenger den beste mennenes kjole sko guide, om hjelp. Følgende del av artikkelen handler om det samme.
Men's Dress Sko Guide
Før bli kjent med mennenes kjole sko stil, trenger vi å få vite hva er kjole sko. Vel, kjole sko er i utgangspunktet de skoene som brukes på ulike formelle og smart casual anledninger, og dermed de er helt forskjellige og sofistikert si det, atletisk sko. Menn kjole sko er for det meste sorte eller brune i fargen. Kort sagt, nøytral i farger, slik som å matche opp med alle slags herreklær. Bortsett fra fargen, er det noen normer om menns kjole sko som du må følge.
Disse er i utgangspunktet de gjør og ikke gjøre for menn er kjole sko. For eksempel, mens dressing opp, unngå slitasje torget toed sko, heller velge den klassiske og runde toed sko. Du bør også unngå iført joggesko as kjole sko, fordi de ikke er det samme. Det beste å gjøre er å holde et par svarte skinn snøre på og mørke grå sokken i garderoben din. Dette er en praktisk sett som passer med alle formelle og smart casual slites for menn. Du må være ganske forsiktig mens tilbringe noen få dollar mer, for å få det beste par sko som skulle vare lenger.
Best menn Kjole Sko for deg
Husk alltid at slanke sko, sort farget sko og snøre på skoene er mer formell enn den tyngre sko, brun farget sko og slip-ons henholdsvis. Men, her er noen av de beste kjole sko for menn, som du kommer over mens refererte noen menns kjole sko guide.
Oxford Dress Shoe: Dette er runde toed sko med en cap og lukket snøring og tilberedt med bruk av tradisjonelle lærtyper, snarere enn de moderne ren seg. Dette er de mest formidable valget for forretnings Casuals, men de er også valgt som formelle sko. Hvis du ønsker å eie den beste menn kjole sko for flate føtter, så får du dem på Park Avenue, Allen-Edmonds eller Comfortrite!
Wing Tips Dress sko: De vingespiss sko kommer med brogued cap, bakover buet spisse tær. Du kan velge både sort eller brun versjoner av vingen tips, og de er de beste skoene for business casual slites. Imidlertid sørg å bruke dem som en overraskelse alternativ. Ikke bruk dem for ofte fordi de mister sin sjarm for tidlig. Det beste å gjøre, er å lager en god brun par vingespiss sko og en svart par Oxfords!
Blücher Dress Sko: Ofte kalt som Derby i UK, er ganske mye ligner på Oxford kjole skoene. Den eneste forskjellen er at det kommer med åpen snøring. Ifølge mennenes kjole sko guide, er Blücher faktisk rangert som den beste allsidige skoene siden du kan koble dem med blazer, formelle kjoler, jeans og khakis. Men husk å kjøpe en suede par Blücher sko, i stedet for glatt skinn når det kommer til jeans og khakis.
Monk Strap Dress Sko: Munken strap skoene er mindre formell enn Oxfords og mer formell enn blüchers. Disse skoene er lukket med hjelp av ett eller flere stropper og / eller spenner. Disse er cap toed broughed sko. Mest populære fargen munk stropper er brun og de er stort sett kjøpt i semsket. Du kan bruke dem som forretnings Casuals samt helg formals. Disse er i utgangspunktet en av de må ha sko for menn.
Dagdriver Dress Sko: loafers blir også kalt som slip-ons og de er helt casual slitasje sko. Men ifølge mennenes kjole sko guide, kan du bruke mettle link loafers som forretnings Casuals. Du vil ofte finne menns loafers med tassel! Du kan også prøve Moccasin og Penny loafers for en helg semi casual eller semi formell affære. Men en må være svært forsiktig når du velger loafers, da de ikke passer alle mennesker.
For å avslutte denne menns kjole sko guide, vil jeg nevne noen andre mindre vanlige, men populære menns kjole sko typer som kjole støvler, hvit dollar, domstol sko, opera pumper, svarte tøfler, etc. Som en siste vennlige råde, ville jeg fortelle deg til å ta godt vare på skoene dine med regelmessige skokrem besøk. Det er den beste som du gjør for å holde dem i din garderobe for lenge!

No comments:

Post a Comment