Friday 9 December 2011

Lett å gjøre Prom frisyrer

Et skoleball er en spesiell anledning. Jenter har en tendens til å handle for skoleball partiet uker i forveien. Mange jenter vil kjøpe et flott utseende promenadekonsert kjoler og matchende sko for skoleball. Men, hvis du har en bad hair day den dagen du har din prom. Eller sette seg fast i noen nødssituasjon og må bare få minutter å style håret. Så her er ulike enkelt å gjøre frisyrer for prom ideer, som vil bidra til å style håret til flotte frisyrer for prom.
Lett å gjøre frisyrer for Prom
Flettet Pannebånd: Dette er middelaldrende frisyrer, som igjen har blitt svært populært i dag. Det finnes ulike måter å style håret inn i en flettet pannebånd. Du kan knytte ditt hår til et flettet pannebånd med en enkel tre struktur braid, med en fransk flette eller med en nederlandsk flette. Men hvis du ikke har tid da den beste måten å få en flettet pannebånd, er først å børste håret riktig. Deretter style håret inn Ringlet krøller. Bruk en krølltang for å få krøllete hår, og midtre del hår, og sikre fremre delen av håret bak ved hjelp av et klipp. Deretter, fra den ene siden ta en hårlengde og lage en enkel tre struktur braid, og fest den med sort hår pins på den andre siden av hodet. You kan brette noen ganske accessory bak øre til fullføre dette ser for skoleball.
Bølget Hair updo Frisyre: For å style håret inn bølgete håret inn updo frisyre. Første gangs bruk en havsalt spray på vått hår og knuse håret. Innen minutter vil du få bølgete hår. Da scoop alt hår bak, og sikre dem inn i en lav bolle. Sett et vakkert hår pin, i bun å utstyre, og for å myke opp utseende ta ut noen krøllete tråder fra sidene.
Straight Elegant Updo: Hvis du har rette fine hår, og må bare få minutter å style håret i en elegant jakt stil, så her er noen enkle prom frisyrer idé. Først børste håret, og deretter del dem sidelengs, så ta hele håret, og sikre dem i en stor bolle med pinner og en strikk. Ta ut noen én tråd fra begge sider, og bruke hårspray for å sikre håret, og plasser elegant doble stripete pannebånd, som matcher dine kjole å fullføre denne prom frisyre.
Enkel hestehale Frisyre: Hvis du lengter rett hår, kan du bruke dette enkle hestehale frisyre lett å gjøre promenadekonsert frisyrer idéer. Å lage en enkel å gjøre hestehale frisyre, første børste håret, deretter skille dem sidelengs, og en løs ponni og sikre det på den ene skulderen, deretter foreta like store deler på ponni, og knytte disse delene med gummi band, med et stort del på slutten av ponnien holdt løs. Bruk gummi band som har litt glitter i dem, og samsvarer med kjole, for å gjøre denne frisyre se enda bedre ut.
Half Updo: En annen flott måte å lage en romantisk se etter prom, er å style håret inn i en halv updo. Du kan også bruke en halv updos for bryllup. For å opprette en halv updo, style håret inn i krøllene med en krølltang. Deretter bruker en kam ta halvparten av den øvre håret, og knytte dem til en bolle, ved hjelp av en kinesisk håret pinne, og slitasje dinglende øredobber og en stroppeløs kjolen til fullføre utseende.
Disse var de ulike enkelt å gjøre frisyrer. Pass på at du sikkert hårspenner, hår pins, gummi band og andre hår tilbehør skikkelig, slik at frisyre ikke kommer ut. For å opprettholde den enkle å gjøre promenadekonsert frisyrer lengre, legge noen hårspray, etter at frisyre er ferdig, anbefales.

No comments:

Post a Comment