Friday 9 December 2011

Visualisering Meditasjon

Tenk deg, du står på et høyt fjell med hendene opp i luften. Den kjølige brisen kribling kroppen din. Du er alene men ikke ensom, og det er et skjær av smil på ansiktet ditt. Du tar i rent oksygen og kroppen, sinnet, er sjel noe annet enn ren. Du er på fred og innhold med deg selv. Du nyter den rolige naturens skjønnhet. Solen setter rett foran øynene dine slik at de mange nyanser å spre sin magi. Det er en ultimate vakkert skue. Du kan bare ikke få nok av det. Du er lagring hvert dyrebare øyeblikk i ditt hjerte. Nå, er du føler avslappet og fredelig.
Jeg er sikker på at du visualisert alt dette mens du leser, og du har sikkert følt forhøyet og avslappet. Dette var intet annet enn visualisering meditasjon i formen for åndelighet. Hjernen har denne enigmatiske kvaliteten å skape bilder av alt vi sier. Skjønt, det er ingen fjell, ingen solnedgang, ingen vind, likevel du kan få alt foran øynene dine i form av bilder og alt var greit å kjøre som et omhyggelig redigert spillefilm. Vel, det er den magiske visualisering meditasjon. Alt du trenger å gjøre er å sitte, tilbake, slappe av, og tenke. Slike kreative fantasi er en form for visuell meditasjon. Men ikke hver gang du ønsker å forestille seg, så det er forskjellige visualisering meditasjon teknikker, som du kan bruke til å bli kvitt overdreven mentale, følelsesmessige og fysisk stress.
Fordeler med Visualisering Meditasjon
Visualisering meditasjon er kjent for å kurere emosjonelle og atferd relaterte problemer. Mennesker med angst, stress, og fobier har overvunnet sine problemer ved å følge visualisering meditasjon. Noe forskning studier har også vist det, folk som har hatt dårlige erfaringer i fortiden, som for eksempel voldtekt ofre eller ofre for naturkatastrofer, osv, har vært i stand til å håndtere deres emosjonelle problemer ved hjelp av visualisering meditasjon. Personer med andre psykologiske problemer, for eksempel, schizofreni, paranoia, overdreven kompulsiv lidelse, bipolar stemningslidelse, etc. er kjent for å få noen mentale lettelse gjennom visualisering meditasjon. Ifølge medisinsk vitenskap, bringer meditasjon prosessen mange positive kjemiske forandringer i kroppen, som hjelper med å opprettholde blodtrykket og puls. Dette bidrar til å holde i ro og komponert.
I dag til dag liv, kan visualisering meditasjon gi deg med stress lettelse og forynger deg mentalt og fysisk. Forestill om lykkelig og vellykket liv, vil bringe positivitet i livet ditt og hjelpe dine drømmer. Den positive energien og stemning vil hjelpe deg å nå ditt reisemål raskere. Så, må du unngå negative fantasi og negative tanker. Bare se deg selv å vokse, lære, glade og fornøyde og ting vil fungere for deg. Mange vellykkede mennesker er kjent for å være visjonære. Denne visjonen er ikke annet enn fantasi. De kombinert sin visjon med hardt arbeid og kanalisert for deres energier i en retning, noe som fikk dem ønsket suksess og lykke. As, Paulo Coelho riktig sa i sin bok, når du vil ha noe, conspires hele universet i å hjelpe deg å oppnå det ..., positiv tenkning og optimistisk holdning vil sikkert bringe solskinn i livet ditt.
Visualisering meditasjonsteknikker
Det finnes flere måter du kan praktisere visualisering meditasjon. Men, i alle former puste riktig er den grunnleggende mantra. Som alle andre meditasjon, på visualisering meditasjon også, må du først roe ned og slappe av ditt sinn og kropp. Du kan prøve å forestille seg på egen hånd eller kan gå for guidet visualisering meditasjon. Nedenfor gis er få visualisering meditasjon teknikker:
Creative Visualisering Meditasjon Teknikker: I denne teknikken, først må du finne et rolig hjørne i huset eller hagen. Sitt komfortabelt med hendene hvilende på fanget. Lukk øynene og tenke eller forestille seg om noe som gjør at du føler deg bra. Tenk deg for eksempel at du utfører veldig bra på jobben din eller din bedrift er blomstrer, er du veldig glad og heldig for å ha ektefelle eller at dere begge er ledende et fantastisk liv, er du omgitt med alle dine kjære og ha en flott tid, eller du er på ferie med venner og familie i det vakreste stedet i verden, du ser passe og sunt, osv. Dette er noe av det positive tingene du kan tenke deg om, at vil øke stemningen og motivasjon.
Guidet Visualisering Meditasjon Teknikk: I denne teknikken, vil en guide være der sammen med deg, som vil beskrive scene for deg og fungere som en fortellerstemme. Du må bare følge med på hva han sier og tenk deretter. Du kan gå for en profesjonell meditasjon healer eller din guru kan også veilede deg om dette. Fortelleren kan ta forskjellige temaer hver gang, etter eget valg, eller du kan foreslå ham et emne som per kravet. Du kan øve dette i en gruppe eller alene med guiden din. Hvis du ikke klarer å få en guide, er det ulike meditasjon fortellerstemme kassetter og DVD-er tilgjengelig på markedet, noe som kan brukes som en guide
Musikk Visualisering Meditasjon Teknikk: Som navnet antyder, i dette visuell meditasjon teknikken, spiller musikk en stor rolle. Først må du velge noen form for myk musikken du ønsker. Deretter spille på lavere volum og forestille tilfeldig hva som kommer til hjernen din mens du lytter til musikk. Tillater bare positive ting å skrive inn hjernen og unngå negative tanker Hvis du tror, ​​er musikken bare tent negativitet, så endre det til positiv musikk. I dag, etter å anerkjenne viktigheten av musikkterapi og meditasjon, har mange bedrifter startet produksjon av DVD-er av instrumental meditasjon musikk. Du kan spille for eksempel DVDer samtidig praktisere visualisering meditasjon. Unngå hører på musikk via hodetelefoner i denne teknikken. Det anbefales å holde kroppen fri for alle engasjementer.
Du kan gå til åpne steder, for eksempel, havstrand eller strender, fjell, hage, jungel, etc. for en bedre følelse. Du kan lytte til havet bølger eller fuglekvitter eller lyden av vind, som bringer deg tett på naturen. Disse visualisering meditasjonsteknikker har makt til å helbrede din emosjonelle problemer og forbedre din psykiske evner. Praktisere visualisering meditasjon hver dag i 15-20 minutter vil fungere som en ny start for en hektisk dag. Det hjelper deg å styre din tankeprosess og induserer nytenkning. Hvis ikke hver dag, kan du øve det når du får tid eller når du er deprimert, sint, eller nervøs, eller også når du føler at du trenger en pause. Så, neste gang du føler deg lite, vet du hva du skal gjøre!

No comments:

Post a Comment