Friday 2 December 2011

Bli kvitt Bed Bugs

Hvordan bli kvitt bed bugs er et spørsmål ofte spurt av mange personer. Hvis du har fått en seng bug angrep i huset ditt, er det svært viktig å bli kvitt det. Lurer på hva er bed bugs? Bed bugs er små bugs som nattaktive og fôr av menneskelig blod og vanligvis holder til inni madrass. De kan også infisere annet liker sprekker, hull, møbler, etc. i huset bortsett fra sømmene og sengetøy på madrass. Killing bed bugs i tid er viktig ettersom hver av dem kan legge fire eller fem egg om dagen, dermed øker i antall. Så hvis du er lei av disse små skapningene, her er noen måter å bli kvitt bed bugs naturligvis.
Måter Bli kvitt Bed Bugs
Rydd og Clean, Vel, før du velge noen middel for å bli kvitt bed bugs, trenger du å følge dette trinnet. Første de-rot huset ditt. Bli kvitt unødvendige, gamle, skitne ting. Deretter starter grundig rengjøring hver eneste hjørne og objekt i huset. Som du rengjør, vasker plassen med et godt vaskemiddel. Samtidig vasker alt som er vaskbart i huset og det som ikke kan vaskes, må plasseres i solen. Vakuum området og alle møbler grundig.
Rubbing Alcohol; Bruke rubbing alkohol kan, opp til en viss grad, eliminere bed bugs i huset. You kan spray dette på madrassen din, samt møbler og andre mulige steder for infisering. Bed bugs vil bli drept etter å komme i kontakt vil isopropanol.
Scented tørketrommel ark; Bruke scented tørketrommel ark kan bidra til å holde unna bed bugs. Bruk disse til å dekke madrasser og sofaer som duften er sikker å holde bed bugs i sjakk. Tilsvarende, er å plassere lavendel doseposer på alle mulige områder kjent for å være nyttige i repelling bed bugs.
Heat Treatment; Hvis du lurer på hvordan bli kvitt bed bugs, så det vanligste svaret er å bruke varmebehandling. Hjem rettsmidler for å bli kvitt bed bugs med varme er noe mange mennesker velger. Bli kvitt bed bugs fra klær, sengetøy og innredning gjøres enkelt ved hvitvasking av dem i varmt vann og vaskemiddel. Du kan bli kvitt av senga bug angrep i gjenstander som ikke kan vaskes med tørketrommel din. Plasser disse i tørketrommelen og kjøre tørketrommelen i mer enn 20 minutter å drepe veggedyr.
Heat mot solstrålene; De elementer som ikke kan vaskes eller kjøres i tørketrommel, kan plasseres i solen for varmebehandling. Få elementene og pakk hver av dem i tynn plast ark. Plassere disse under minstemål temperatur på 120 ° C i 3 - 4 dager vil hjelpe drepe veggedyr. Det anbefales også at du plasserer den vasket og renset elementer i solen.
Skadedyrkontroll; Ringe fagfolk for å bli kvitt bed bugs og lopper er en god idé. De kan bruke effektive damp rengjøring til å drepe veggedyr. Pass på at dampen behandlingen ikke er brukt for madrasser. For å bli kvitt bed bugs, bruker skadedyrbekjempelse selskapet også ulike kjemiske sprøytemidler som kan fjerne bed bug infestation. Pass på at du leier et kjent selskap som garanterer resultater.
Med forannevnte måter å bli kvitt bed bugs, kan du enkelt holde huset ryddet for bed bugs. Holde huset rent og etter et godt hus rensing rutine regelmessig vil holde slike skapninger på avstand. Look for bed feil skilt å vite om de områdene i huset ditt som kan være infisert av disse skapningene. Arbeider med tiden vil hjelpe deg i rask bed bug fjerning. Ha en bed bug gratis hjem!

No comments:

Post a Comment