Saturday 17 December 2011

Tak Design for Dining Room

While oppussingen huset, vil du tenke på veggen farger, gardiner, møbler og gulv. Du kan vurdere å designe taket i stuen. Jeg foreslår at du også designe din spisestuen taket. Hvorfor det? Det er enkelt. Spisestuen ligger rett ved stuen. Når du dekket opp til taket i stuen, med vakre tak design ideer, uten å gjøre spisestuen, det gir spisestuen et uferdig ut. Dessuten, spisestue er stedet hvor du holder lunsj og middagsselskaper. Så når gjestene beundre high end møbler, sølvtøy, den plettfrie maten du serverer, dine fantastiske vinsamling, hvorfor skulle de få en sjanse til å si at middagen var stor, men rommet virket litt kjedelig. Ja, vanlig hvit himling gjøre alle de andre dyre ting i spiserommet ditt ser kjedelig. Ikke slite. Her er noen tak design til spisestue, som du kan velge mellom å passe dine innredning, smak og lommebok.
Dining Room Ceiling Designs: Skuff Tak; Skuffen taket design gir taket utseendet til en invertert skuffen. Sidene på taket er lavere enn i midten av taket. Det er det som gir taket den omvendte skuffen utseende. Vinkler kan lages ved å legge crown listverk i taket. Teksturer kan opprettes i dette taket med fliser, papir eller tre. Denne rammen kan bli malt i farge som matcher dine spisestuen dekor eller kan bli kontrasterende det. Else, hvis du føler eventyrlystne, kanskje du også vil prøve og male en scene på taket i spisestuen. If spisestuen er lite, du kan farge skuffen tak i lyse farger. I tilfelle du har en stor spisesal, kan du male taket i mørke farger. Dette fungerer som en stor tak design for boliger i forstedene.
Dining Room tak Designs: treplanker; Wood tak er en av de store taket design for spisestue. Det taket vil gir ikke bare et luksuriøst utseende til spisestuen, men vil også legge en varme i spisestue. Enten du kan dekke hele veggen med treplanker som samsvarer med spisestue møbler, eller du kan dekke taket med en lang planke av tre. I begge tilfellene, legger tilstrekkelig belysning i taket og gjøre taket er nydelig. Tretak også legge til en rustikk se til spisestuen. Alternativt kan du prøve katedralen taket ramme med takvinduer. Dette vil endre den totale utseende på spisestuen slik at det ser større og luftig.
Dining Room Ceiling Designs: hvelvede tak; nisjetak er firkantet paneler eller mangekantet paneler på taket, arrangert i en dekorativ måte. Rammen av disse panelene eller coffers er veldig sterk. Disse rutene eller rektangel blokker er malt i farger som samsvarer med møbler og blokker av tak er malt i kontrastfarger. The hvelvede taket designene gir en svært smakfull effekt i taket. Valget av tre kan gjøres etter en vurdering av spisestuen møbler og kan farges, malt eller lakkert basert på smaken.
Dining Room Ceiling Designs: False Tak; False taket design for spisesaler er populære i moderne hjem. De er kjent som falt tak eller senkede tak også. Undertak er sekundære tak som henger nedenfor de viktigste tak i huset. Undertak har visse fordeler og ulemper. Fordeler er liten plass mellom hoved-og sekundær taket brukes til å skjule ledningene, kanalen og hull, hvis noen. Ulempene er at dette er altfor vanlig på grunn av popularitet og de reduserer takhøyde.
Bortsett fra disse, er andre populære taket design for spisestue strukturert taket design, kuppel taket design og Gips av Paris taket design. En annen av de enkle og rimelige tak design for spisestue, er popcorn taket tekstur. Mens velge spisestue taket design, er det nødvendig å vurdere spisestue møbler, design på veggene, etc. gulv Husk at utformingen du velger vil bo med deg for ganske mange år, så velg det design med forsiktighet.

No comments:

Post a Comment