Tuesday 6 December 2011

Hårklipp med Bangs og Lag for Long Hair

Når det kommer til lange hår, er det mange hårklipp alternativer. Du kan klippe håret kort, inn i den moderne punk hårfrisyrer. Eller går du for moderne bob hairstyles eller klippe håret i medium frisyrer. Men, hvis du ikke ønsker å del med dine lange vokst hår, så bare litt trim på hårtuppene, eller klippe håret i lag med en stilig smell stil, og få farger striper, kan forandre utseende fullstendig. Alt du må gjøre er å velge en hårklipp stil og idé som passer din livsstil og hårtype. Du kan gå med glatt rett hår for en stilig og elegant utseende, eller gå med krøllete bølgete lange lagdelt frisyrer for å gi en mer avslappet og romantisk utseende. Men hvis du ikke ønsker å gå til disse populære ideene, så gå med hakkete klipper håret for en litt mer punk utseende. La oss diskutere forskjellige frisyrer med smell og lag lange hår. Du kan plukke opp noen idé om lag for langt hår fra de nedenfor nevnte listen, og deretter koble det med noen av smellene stilen nedenfor.
Bangs Style
Her er 5 smell stil. Du kan velge en av frisyrer med smell og lag for langt hår. Må du velge en av hårklipp med smell som passer din hårtype og livsstil, slik at du kan opprettholde stilen lett.
Side Blunt Bangs: For å få disse smellene siden en del hår, og kutt den fremre delen av håret ditt i butt smell som faller like over øyebrynet nivå.
Side Feiing Bangs: For å få stilige og populære feiing dunker stilen, må du holde smellene hårklipp lengre, slik at noen hårstrå dekke øynene.
Blunt Cleopatra Bangs: Disse smellene stil ser fet og er veldig "in". For dette smell stilen, kuttet den fremre delen av håret ditt i rett smellene som kommer till øyenbrynet ditt.
Hakkete Bangs: For å få hakkete smell må du klipp av ulike hårstrå av smell i ulike lengder for å få hakkete effekt.
Middle Parted Bangs: Denne stilen er lik side feiende smell. Med unntak av skjæring håret på den ene siden trenger du en del håret i midten, og deretter klippe håret to seksjoner i smell. Dette var ideer av symmetrisk smell, for et annet utseende kan du også vurdere å gå for asymmetrisk hårklipp smell.
Lag for Long Hair
Her er ideer om lange bølgete og lange rette frisyrer med smell og lag. Så plukker en lagdelt hårklipp først, og deretter velge en smell stil å fullføre dette ser.
Elegant Lagdelte Cut: For å få denne klassiske utseendet til lagdelte lange frisyrer, trenger du rett fint hår. Midtre del håret, og deretter klippe håret på sidene inn i dype lag starte fra kjeven nivå. Denne stilen ser bra ut med stump Kleopatra eller side stump smell.
Vendt Ends Lagdelte Style: For denne hårfrisyren klipper hår nær kronen til få lag, og deretter kutte resten av håret inn i dype lag, og stilen dem bla hårtuppene utover. Følge med dette lange hårklipp med smell med side feiing smell.
Razor Cut Lag: Du kan klippe rett hår i lange lag, og deretter kjøre en barberhøvel på dem. Høvelen kuttet frisyrer vil gi moderne elegante frisyre utseende.
Bølget Lagdelte Cut: Hvis du har bølgete hår, og deretter klippe håret i nærheten av kronen til få lag, så resten av håret inn i dype lag, med hårtuppene kuttet i en tapering titt. Denne stilen ser flott ut med alle typer Bangs.
Hakkete Lag: For hakkete lag stilen må du kutte all håret i lag, så kutt hver tråd med forskjellige lengde, for å få hakkete lagdelte effekten.
Dette var alt om hårklipp med smell og lag for langt hår. Så, laste opp bildet i et bilderedigeringsprogram, og mikse og matche med lagene og dunker stil, for å få en forhåndsvisning av hvordan frisyrer med smell vil se på deg. Eller ta bildet av deg, med håret knytt. Fotokopi dette bildet og trekke frisyrer med Bangs kombinasjon på papiret, for å få en forhåndsvisning av hvordan den frisyren skal se på deg. Make sure you visit en good stylist og beskrive stilen du vil to profesjonelle, for å få ønsket look.

No comments:

Post a Comment