Thursday 8 December 2011

Finn din Passion

Din lidenskap er det én ting som setter deg fri fra klørne til kjedsomhet, elendighet og aimlessness, samtidig som en hensikt for livet ditt. Det er at én ting, gjør noe som bringer frem det beste i deg. Når du finner din lidenskap, det er som å oppdage en gullgruve som alltid hadde vært begravd i hagen din. Du trenger ikke følge din lidenskap for pengene, berømmelse eller andre materialistiske gevinster. Du følger din lidenskap fordi det gjør deg glad og gir deg en grunn til å gå på! Det er så enkelt som det. Det er rene kjærlighet til det du gjør. Her vil jeg foreslå noen metoder for å finne lidenskap i livet for de som tror det har slått igjennom dei.
I hjertet vårt, vet vi hva våre lidenskap i livet er. Vi mister av syne det når sosial konformitet spark i, og vi begynner i samsvar med de fleste. Vi slutte å tro på vår lidenskap i livet når vi lytter mindre av stemmen innenfra og mer fra de utenfor stemmene som forteller oss hva vi skal gjøre! Samfunnet prøver å forme oss til stereotypier som vi ikke er. Du finner din lidenskap tidlig i livet, men du er laget for å ignorere det fordi det ikke få inn penger, eller fordi den ikke er i samsvar med de planer som din far eller mor har for deg! Gruppepress slår inn, og vi ignorere hva vi elsker, for det bringer oss anerkjennelse, aksept og sikkerhet. Du blir "praktisk" og tråkker banket stier, og overser at en ting som gjør du føler deg virkelig i live!
Så et sted nede linje, selv om du er sikre økonomisk og livet går videre, kryper en merkelig uro i. Du har glemt hvordan å være fornøyd med deg selv. Du føler ufullstendig og hule fra som om noe mangler. Mest av alt du er misfornøyd, hater deg din jobb og entusiasme eludes deg. Så du skjønner en hemmelig ingrediens som mangler, noe som er lidenskap! Det er aldri for sent å gjenoppdage din lidenskap. Det er håp hvis du fortsatt tror på deg selv og verdi lykke mer enn noe annet. I resten av artikkelen, har jeg forslag til måter å finne din lidenskap og gjenopprette den viktigste ingrediensen kalt "lykke" i livet ditt.
Hvordan finne din lidenskap i livet?
Hvis du vil finne din lidenskap i livet tilbake igjen, finne tid til deg selv først. Hvis du lurer på hvordan du skal være glad for arbeid, er det ved å følge din lidenskap og gjør den jobben din også! Ta en pause ut av rutine og flykte til en strand eller ta en tur til fjells. Gå til din egen festning av ensomhet for å finne noen svar om deg selv. Få et stykke papir og en penn, og spør deg selv de følgende spørsmål som vil veilede deg mot din lidenskap i livet.
Hva leter du naturligvis flink til?; Løpet vinnende ekvipasjen ikke vinne løp fordi de ønsker å vinne. Det vinner fordi den elsker å kjøre. Det er visse ting som vi er født for og finne din lidenskap handler om å finne det skjulte talent. Bare listen ut de tingene som du er naturlig flink til. Du gjør dem med uanstrengt letthet. Disse tingene eller aktiviteter som du er god til å peke mot lidenskap. Det er fordi det du elsker å gjøre, trenger du med uanstrengt letthet. Ett eller mer av disse tingene vil være noe som du er veldig opptatt av.
Hva har du alltid ønsket å være?; Som barn har vi drømmer, noe som vi senere kaste ut av vinduet, for å være for upraktisk eller gale. Bare liste ut de hemmelige og sprø ambisjoner du hadde. Det er aldri for sent å følge drømmene dine. Blant disse glemte drømmer, kan det hende du finner det du virkelig bør være etter!
Hva leter du Crazy Om?, Hva er det én ting som du er gal? Jeg snakker ikke om det nydelig jente eller kjekk kar som du er forelsket. Da snakker jeg om ting som du tilber og er gale. Det kan være en sport som fotball, film, vandring eller annen aktivitet. En av aktivitetene blant disse sysler kan være din lidenskap i livet. Beviset av lidenskap er barnet-lignende entusiasme for det.
Hva gir deg en høy?; Det er ting som du er så opptatt som bare du gir en høy! Jeg snakker ikke om en nikotin, alkohol eller narkotika-induserte høy. Det er den høye du får fra å forfølge din lidenskap. Det kan være noen gale idiosyncrasy som skiller deg ut fra flokken, og du føler deg i fred. At min venn er din lidenskap.
Hva gjør deg glad?, Hvis du vil finne din lidenskap La din lykke guide deg. Bare spør deg selv hva er det som gjør deg virkelig lykkelig. Ikke bli styrt av penger eller materiell gevinst, men gleden av å lage eller gjør noe. Den vil veilede deg mot din lidenskap tvil. Synes du det, vil du også ha oppdaget hvordan å være glad i livet. Bare følg din lidenskap og la den guide deg. Fame og rikdom vil automatisk følge!
Håper denne artikkelen setter deg på en bane for å finne din lidenskap tilbake igjen og være virkelig glade i jakten på den. Tross alt, "jakten på lykke" er våre fødselsrett. Du allerede vet det i deres hjerter, hva din lidenskap er. Bare børste bort spindelvev of konformitet og det vil være synlig for deg! Husk at nøkkelen til å finne den tilbake, er å tro på deg selv og din egen private geni!

No comments:

Post a Comment