Saturday 3 December 2011

Flislagt Walk I Dusj

Tar dusj i en overdådig badet kan være en hyggelig opplevelse. Og så stepping på skinnende rene fliser med vanndråper dvelende på føttene forynge dine sanser. Videre, hvis badet er oser av en vakker aroma, deretter får ut av at effekten er ikke hva du vil like å gjøre. Bad gulv med fliser beautifies sitt interiør. Flislagt gå i dusjen et avlukke beregnet på hjørnet av badet hvor dusjen er installert. Resten av plassen kan eller ikke kan skilles med en skillevegg. En typisk dusj spasertur i har flislagte vegger og gulv, mens inngangen kan være laget av glass. Dette er et lukket område hvor du kan på badekaret.
Flislagt Walk I Dusj Designs
Motivene som presenteres nedenfor vil forbedre det visuelle i baderommet. Flislagt spasertur i dusjen ideer er meste knyttet med ulike mønstre av badet gulvfliser, installert med nøyaktige arkitektur.
Design # 1; Den første design vil forklare flisen dusjen design for et lite bad. Hold design enkel. Installer vanlig fliser av lys nyanser. Hvit, fersken, lilla og rosa fargede fliser opprettholde enkelheten i design. Du bør ikke sette opp en gorgeous interiørdesign hvis badet er liten. For et smart utseende, kan du legge en kontrasterende brikke i skjæringspunktet mellom to fliser rader. Det lille rommet vil ikke være en begrensende faktor for å nyte en fyrstelig bad, heller glatt finish og kjølig nyanser ville helt slappe kroppen din.
Design # 2; Hvis du har en king size bad, jazz den opp med eksotiske dusj flis mønstre. Du kan blande brikker av ulike mønstre. Huge badene er vanligvis enamored med ulike mønstre av keramiske fliser og de er utformet utsøkt. Marmorerte fliser ser dyrt på gulv og vegger av enorme bad. Du kan lage en rolig spa atmosfære over hele badet.
Design # tre; Har du slått av tanken på å ta badet i et glass flislagt tur i dusjen? Bare design prosjektet for å heve et frittstående glass messe. Avgrenser den området med en glass partisjon. Du kan enten velge fargerike gjennomsiktig glass eller matt design. Dusjvegger med glass legge en sofistikert se til badet. Lilla og aqua blått frostet glass er det perfekte valget for mellomstore og store bad. Legg anstrøk av rustfritt stål for å forbedre neatness faktor.
Design # 4; Hvis du har en mani for moderne bad innredning, og deretter gå videre med de beste doorless dusjen design. Selv om dusjen er vedlagt i en egen del av badet, kan fraværet av døren for å ta bad mer tilfeldig. Istedenfor en dør, kan du henge en sateng silke gardin. Det andre alternativet er å la den ene siden åpen. I slike design, er turen i dusjer ikke plasserte vendt rommet. Du kan installere designet grenser, stripete eller mønstret fliser på veggene av kabinettet.
Design # 5; Grotten ser skal forklares hit. You ofte har kanskje kommet over spasertur i dusjer ha vegger enamored med grove og steinete skifer, og gulv ha glatt designs. Dette er det ideelle grotte design for en flislagt tur i dusjen. Veggene er vinklet for å gi plass til badeområde. Veggene har vanntett materialer. Noen ganger, istedenfor tøffe fliser, er dyr mønstrete fliser også brukt for grotten temaet. Men, er gulvet alltid holdt glatt og er stort sett bygget med ensfargede fliser.
Design # 6; Den tradisjonelle design kan aldri bli savnet ut mens du tenker på bad / dusj fliser ideer. Du kan selv bestemme tema for dusj fliser og deretter gå videre med design. Flisene kan rustikk eller ren, ligner treverk. Plassen fliser kan plasseres i en skråstilt måte, ha en antikk dekorasjon i dem. Den viktorianske mønsteret går i dusjen utfyller tradisjonelt utseende. I mellom flislagte raden, kan du legge et designet kantlinje av marmor.
Jeg håper nevnte ideer på flislagt spasertur i shower mønstre har bevist nyttige til deg. Planlegg innredningen selv og nyte en kongelig bad hver dag.

No comments:

Post a Comment