Monday 19 December 2011

Liste over Birthstones

American dramatikeren - Wilson Mizner gang kjent sagt Det eneste sikre ting om flaks er at det vil endre seg. Selv om alle ville anerkjenne dette klokt å si, som ikke ville stoppe dem fra å sette i alle mulige anstrengelser for å sikre at deres opphold hos lykke fortsetter. I et forsøk på å gjøre dette folk tyr til ulike ting, og iført birthstones er bare av dem. Det antas at disse birthstones har mystiske krefter, og dermed har dem hjelper kvitte seg med ondskap og bringer lykke for personen. Hver måned har et særlig birthstone knyttet til den. Før vi går videre til listen over birthstones for hvert måned og hver dag i uken, la oss prøve å få litt mer informasjon om disse heldige sjarm.
Birthstones: Gems som bringer deg Luck
I utgangspunktet birthstones er forskjellige typer edelstener som antas å ha noen mystiske makt forbundet med dem. Blant de mange edelstener som finnes i naturen, er tolv edelstener utvalgt og tilordnet hvert av de tolv månedene. Gemstone som er tildelt den måneden du ble født er din birthstone, og den har en tendens til å skape lykke for deg. Tilsvarende er birthstones av dagene i uken også. Hver dag i uken har en bestemt gemstone forbundet med det, og gemstone knyttet til den dagen da du ble født anses å være din birthstone. Bruken av disse birthstones å bringe hell kan spores tilbake til tusenvis av år siden. Over tid, har folks tro i dem bare ameliorated. I dag er praksisen med å bære birthstone smykker dvs. ringer og armbånd med birthstones innebygd i dem har blitt en del av mote trend.
Liste over Birthstones etter måned
Når du prøver å finne informasjon om birthstones etter måneder eller hva er de tolv birthstones, er du sannsynligvis kommer over begreper som tradisjonell birthstones og moderne birthstones som kan etterlate deg forvirret. Så hva er egentlig forskjellen mellom tradisjonelle og moderne birthstones birthstones? Enkelt sagt, listen over tradisjonelle birthstones omfatter birthstones som var basert på troen til eldre samfunn uten konsensus overhodet. Hver av disse samfunnene hadde en liste med sine egne, og dermed alle listene varierte i betydelig grad. Listen over moderne birthstones, derimot, er den som ble utarbeidet av den amerikanske nasjonale sammenslutningen av gullsmeder etter at han kom til enighet i 1912. Gitt nedenfor er birthstones listen etter fødselsdato, som inkluderer både - den tradisjonelle birthstones samt moderne birthstones.
; MonthTraditional BirthstoneModern Birthstone, JanuaryGarnetGarnet, FebruaryAmethystAmethyst, MarchBloodstoneAquamarine, AprilDiamondDiamond, MayEmeraldEmerald, JuneAlexandritePearl, JulyRubyRuby, AugustSardonyxPeridot, SeptemberSapphireSapphire, OctoberTourmalineOpal, NovemberTopazTopaz; DecemberTurquoiseBlue topas

Liste over Birthstones etter Days of the Week
Når du forstå begrepet birthstones etter måned og mening, er det ganske lett å forstå hvordan begrepet birthstones etter dag i uken arbeidet. For eksempel vil en person født på mandag har pearl as birthstone hans mens en person født på lørdag vil ha safir som hans. Gitt nedenfor er birthstones listen i henhold til den dagen fødselen.
; DayBirthstone, MondayPearl, TuesdayGarnet, WednesdayCymophane, ThursdayEmerald, FridayTopaz, SaturdaySapphire; SundayRuby
; De nevnte listen over birthstones dekket alle The birthstones etter måneder der personen ble født, så vel som den dagen da personen ble født. Mens skeptikerne tvil konseptet og utfordre betydningene av birthstones, troende synes å være mer enn glad eie dem. På slutten av dagen, må vi mennesker gjør noe støtte til trives i verden full av utfordringer, og disse birthstones gi oss med denne veldig støtte.

No comments:

Post a Comment