Friday 16 December 2011

Laminat på gulv Renseprodukter

Laminatgulv er et utmerket valg for å låne storslagenhet til gulvet, og som også, til en lavere kostnad. Gulvet i seg selv består av flere lag med tøffe, komprimert materiale, som er bundet sammen ved hjelp av laminering. Tilgjengelig i flere farger og design mønstre, likner sin tekstur som om parkettgulv. I forhold til tregulv, er type laminat mindre kostbar, enkel å installere, tøff og har høyere motstand mot riper. Hva mer å rense disse etasjene er svært enkelt, og du vil få en overflod av gode laminat gulv rengjøringsprodukter på markedet.
Laminat på gulv Renseprodukter
Most laminatgulv rengjøring produkter er tilgjengelige i flytende løsning. De er enten solgt i en spray flaske, eller som refill pakker. Du vil også finne konsentrert væske, som trenger fortynning med rent vann før du faktisk bruker det for rengjøring. Produkter med en slipende underlag, eller scoring effekter er strengt ikke anbefalt for denne type gulv. Listen under er noen av de beste rengjøringsmidler for laminatgulv, som du kan bruke rutinemessig rengjøring:
Bruce Hardwood og laminat Floor Cleaner, Dette er en klar til bruk rengjøringsmiddel for laminatgulv. Det fjerner støvete filmen fra gulvet uten at det påvirker overflaten. Du kan bruke det til spot renhold, samt vanlig rengjøring. Når du er ferdig med å bruke løsningen, beholde spray flasken. Neste gang, kan du kjøpe refill versjonen, som kommer til en rimelig pris.
Armstrong Hardwood og laminatgulv Cleaner, et annet merke i de beste laminatgulv rengjøringsprodukter listen er Armstrong renere. Formulert av eksperter er det effektivt for rengjøring flekker og hele gulvflaten. Du kan bruke løsningen direkte fra sprayflaske. Den rengjør effektivt uten å gni eller hard skylling. For beste resultat, se til brukeren retninger og følg dem nøyaktig.
Hjemmelaget Cleaner, ikke være under inntrykk av at kommersielle laminatgulv rengjøring løsning gir best resultat. Faktisk, kan du vurdere å lage en hjemmelaget laminatgulv renere på deg selv. Det vil være kostnadseffektivt og på samme tid, miljøvennlig også. Du kan lage en enkel løsning ved å blande ½ kopp hvit eddik med 2 kopper varmt vann. En annen forberedelse er å bruke 4 ts av baby sjampo i 2 liter varmt vann.
Rengjøring utstyr; Kommer til laminat gulv rengjøringsutstyr, kan du bruke en støvsuger etter fjerning av beater bar. Eller annet, kan du rengjøre den med en vanlig kost. En tørr klut feiemaskinen kommer i hendig for å bli kvitt fine støvpartikler fra laminatgulv. Målet er å fjerne smuss og rusk, noe som kan medføre slipemiddel effekter while sturer.
Laminat på gulv Rengjøringsinstruksjoner
Enkel i renhold er en av de store fordelene med laminat gulv, som gjør sitt egnet for travle huseiere. Som krever mindre vedlikehold, er gulvet svært holdbar og det ser helt nytt for flere år etter installasjon. Steg-for-trinn laminat gulv tips, som du kan følge, er:, først av alt, feie laminat gulv med en feiekost for å fjerne støv og smuss fra overflaten. Hvis det finnes, kan en støvsuger brukes for rask rengjøring. ; Neste skritt er å tørke støv av gulvet med hjelp av en feiemaskin tørr klut. Det renser av fint støv fra laminat gulv overflaten, som ikke kan fjernes av en sopelime. ; Ved hjelp av en sprayflaske, spray gulv ryddigere løsning jevnt over overflaten. Du kan bruke noen av de ovennevnte laminatgulv rengjøringsprodukter. ; Etter sprøyting på støvsugeren løsningen, rengjør laminat gulv med en fuktig klut (ikke våt). Ikke bruk for mye vann, eller det vil føre til utvidelse av laminatgulv. ; Slutt, tørke av gulv tørt med en ren tørr klut. Nå, vil gulvet se ut rent, som om det er installert nylig. : Så, dette var en kort informasjon om laminatgulv rengjøringsmidler og enkel rengjøring av gulv tips. Som med alle type gulv, det er visse ulemper med denne syntetiske gulv systemet. For å unngå slitasje og fjerningen av den øvre overflaten, alltid løfte møbler i stedet for å dra dem. Følg de grunnleggende pleie tips og laminatgulv vil se nye i mange år.

No comments:

Post a Comment