Monday 5 December 2011

Gjenoppta kontakten med First Love

Historier om evig kjærlighet og kjærester som overvinne flott odds å være sammen har fascinert generasjoner. Gåten av kjærlighet er så over slår at alle synes å bli trukket i enten de liker det eller ikke. Nesten alle har gode minner fra deres første kjærlighet og har grublet over gjenoppta kontakten med første kjærlighet en gang eller mer i vår ensom tid. Det var tider da det var nesten blasfemisk å vurdere kjærlige igjen, var det kun én sann første kjærlighet og så var tiden for den store elskeren Don Juan Casanova, som trodde på kjærlige alle kvinnene som tok sin fancy. Historier om kjærlighet mellom Kleopatra og Marc Anthony fortsatt føre en vifte i hjertene til de unge.
Opplev First Lost Love
Vi vokser opp på eventyr romanser og kjærlighet historier der kjærligheten overvinner alt, tror vi på dette og ser for seg en lykkelig slutt for oss selv. Øyne møtes, hjerter flagre og to personer fra ulike akse trekkes sammen som ved en kosmisk kraft som gjør alt i sin kraft til å presse dem inn i hverandres armer. Den første kyss er uforglemmelig. Det er nesten som en eksplosjon av lykke som vi ønsker å oppleve igjen og igjen, men akk! Det skjer bare én gang for de fleste av oss. Første gang vi enamored av noen, blir vi maktesløse overfor våre følelser og bare overgi vår vilje til denne personen som vi aldri har møtt før. I mange åndelige bøkene er det nevnt at med full overgivelse opplevelsen du salighet og jeg antar det er hva som skjer når vi forelsker med noen for første gang. Våre sinn har en merkelig vedlegg med det meste av det første tingene i livene våre, synes vi å vare mer om vår første bil enn noe i verden, eller synes å være merkelig koblet til det stedet vi dro på vår første ferie for mest i is våre besteforeldre hjem. Den første romantikk er risset inn i vår hukommelse og tid synes å legge lag av minner på det for hver omdreining av jorden, men noen ganger er det et vulkanutbrudd som rister minnet lagene og besettende kjærlighet avhengighet og tanker om å gjenoppta kontakten med første tapt kjærlighet gjenoppstår.
Gjenoppta kontakten med First Love
Vi bor ikke i en verden av offer og eventyr romanser at alltid har lykkelig slutt, med elskere ridende inn i solnedgangen. De sier tiden leger alt, men det er på tide at minner oss om fortiden lykksalighet og søte øyeblikk vi delte med en spesiell person. Dette er tider da vi tenker på å gjenoppta kontakten med første kjærlighet og glemme alt som er rundt oss, for å være med den personen som vi tror vil gjøre alt bedre. Mass hysteri er et begrep som best kan forklare hva tusenvis av mennesker føler når tanken på første kjærligheten kommer opp i hodet deres. Noen av utløsere av tanken på, å gjenoppta kontakten med første kjærlighet er:
Musikk: Nesten alle har en kjærlighetssang som de deler med sin første kjærlighet, og hver gang det er avspilles vårt sinn driver til minnet senteret der vi har lagret noen gode minner fra vår fortid. Gleden søker sinnets natur våre bærer med oss ​​inn i en drømmeaktig verden som vi ønsker å oppleve og føle kan oppleves med bare som person fra vår fortid.
Places: å bruke timevis i et forlatt felt eller en isolert sted i skogen uvitende til omgivelsene eller ansvarsforhold var virkelig magisk. Opplevelsen var så forførende at vi har gjort det igjen og igjen, og de gangene vi brukte med vår første kjærlighet har blitt etset i våre minner for alltid. En sjanse besøk på slike steder eller et underbevisst beslutning om å passere gamle hangouts kan få til en over overveldende følelse av å gjenoppta kontakten med første, tapt kjærlighet.
Ingen vet hva som gjør det tankene vandre og de sier du kan ikke styre den i, det er gratis og vil alltid være sånn. Hvis sinnet dyrker tankene om å gjenoppta kontakten med første kjærlighet, er alt vi kan gjøre salen opp og nyte turen.

No comments:

Post a Comment