Sunday 18 December 2011

Cost of Hair Extensions

Jeg er sikker på at du har dumpet foran speilet, ser motløs ned i ditt hår, og ønsker det var heller lengre, tykkere, rettere eller hadde spretne krøller eller kanskje silkeaktig og bølget. Ingenting å ergre om der, siden hair extensions vil trolig være svaret på dine problemer. Kostnaden for hair extensions vil bli belyst i denne skrive opp blant annet hvordan du tar vare på dem, hvor de skal få det fra eller hva du trenger å vite før du setter kursen mot salongen for å få jobben gjort.
Typer av Hair Extensions
Hair extensions er rart av hår som er enten syntetisk eller naturlig i naturen. De kommer i mange typer, som er valgt ut i fra egnethet eller ens preferanse. Typer av hair extensions er:; Lim: Denne typen hår forlengelse oppfordrer til bruk av lim til å feste på håret forlengelse. Dette ikke anbefales for kunder. ; Sylindere: Hvis du velger å gjøre bare deler av håret ditt, og ikke hele hodet av hår, så er dette et passende valg. Disse hair extensions er avkuttet på personens hår, hvor utvidelsene har små metalliske cylinders på hver sin base. Dette gjelder utvidelser på plass, legge volum til ens hår. ; Resin: Resin er brukt til å lime det nye håret til personens naturlige hår, hvor det er da oppvarmet og masket. Keratin være en god kvalitet harpiks, er vanligvis det beste som finnes er å bruke. ; Wax: Dette er når voks brukes som bindemiddel for å holde på hair extensions. Den kan forvandles til en rotete affære, og er igjen en annen metoden ikke anbefales for kunder. ; Låter / Weaver! Disse hair extensions kommer i en connective gardin-lignende ordning, som deretter limt / sydd inn i personens eksisterende hår. Ekstra hår kan da kutte ut for å gjøre det ser mer naturlig og en med personens eget hår. Typer hår som brukes i extensions er silkeaktig rett, våren curl yaki, yaki Perm, Jerry krøll, dype bølge, korte cut serien og mer. ; Hair Extensions Cost
For de som må temme gamle tresses av få hair extensions gjort, så her finner du svaret på hvor mye koster hair extensions koster. ; Hvis du planlegger å få hair extensions for hele hår å gi volum eller ekstra lengde, så den gjennomsnittlige kostnaden for å bruke hair extensions, varierer fra $ 600 - $ 1500. Kostnadene kan falle mellom $ 1600 - $ 4000, inkludert prisen på håret. : For de som ønsker å bare gjøre en del av håret, så håret extensions prosedyren koster, varierer fra $ 150 - $ 300. Kostnadene kan falle mellom $ 400 - $ 800, inkludert prisen på håret. ; Human hår er den beste kvalitet at man kan gå med. Delvis utført håret vil koste ca $ 250 - $ 500 og for en full leder hår, $ 1000 - $ 2500. Prøve unngår bruk av lav kvalitet menneskelig hår og syntetisk hår priset lavere enn menneskehår. ; For de som velger å gjøre en hel hår for å se full bare, så prosessuelle koster mellom $ 300 - 600 dollar. Kostnadene kan falle mellom $ 1300 - $ 1600, inkludert prisen av håret. ; Hvor stylister Apply Hair Extensions
Bruk av hair extensions på egen hånd bør ikke være forsøkt med mindre du vet hva hvordan. Det er bedre å gå til en stylist som vet hva han / hun gjør. Når utvidelsene er satt i, er det viktig å vite hvordan du skal pleie for hår extensions, for å sikre at du ikke behøver å holde erstatte dem. ; Stylister vil først planlegge en høring der håret er analysert for å diskutere hvilke type hår forlengelse fungerer best for deg, inkludert resultatet og kostnadene av prosedyren. ; Når håret extensions er plukket ut, de er enten vevde, sydd, flettet eller smeltet inn i ditt eksisterende hår. Det er stoffer som finnes i endene av utvidelser slik at når det varmes opp, obligasjoner med håret ditt. Denne metoden benyttes for liming formål. , Hair extensions, avhengig av hvilken type de er (nevnt ovenfor), blir deretter lagt til håret som tar ca 2 - 6 timer til å søke. Når dette er over, er håret trimmet slik at den harmonerer med din gamle håret. ; Hair extensions kostnadene kan variere fra ett salongen til den andre, og ett selskap til den neste. Hver av dem har egen metode for prising hair extensions. Det er selskaper som tilbyr du hair extensions som du kan kjøpe og prøve ut, avhengig av hårtype og hva du ønsker å eksperimentere med.
HairLocs, Dette selskapet, drives av Arroyo familien, har eksistert i flere tiår. Eksperter i kunsten hair extensions, har de mestret måter fikseringsprosessen rå jomfru hår til eksisterende hår, noe som gjør at du føle at du eier alt sammen. De har innlemmet mange måter å blande hair extensions til en persons hår, de har selv behandlet med kjendiser fra Hollywood når Call of Duty oppsto. Menn kan også få hair extensions fra her, med enda mulighet for å finne din egen stylist. Ingenting shabby om det.
HairDreams, et selskap bygget på chic essentials, avløser HairDream Håret stilistiske forventning. Benytte deg sine mange teknikker, inkludert deler på hårpleie, hår tykkere og enda en salong finder.
HairExtensions - The Hair Professional; En bedrift som utvider sitt område av kompetanse ved å tilby kunder over hele verden med en plattform på shopping for hair extensions og selv parykker - hår omsorg er også omtalt, så du vet hvordan du tar vare på de lokker. Du kan handle av hår type, forlengelse type, video (hjelpeguide for de nye å kjøpe extensions på nettet), og selv handle etter merke. Eventuelle spørsmål eller problemer kan sortere ut ved å gå gjennom sine enorme hjelpen.
Så når du tror alt håp er borte, og du er håret har gått til det skadede mørke siden, så hair extensions vil gjøre utslaget. Selv de som lider av hårtap, tynt hår og andre hår problemer kan slå til hair extensions for å få den følelsen igjen av å ha hår å skjemme bort og vise frem igjen. Nå som du kjenner kostnaden av hår extensions, vil det ikke vondt å komme ut der og prøve noe nytt. Håret er en persons største aktivum, det spiller ingen rolle hvordan du ser ut eller hva kroppen din type innebærer, på slutten av dagen handler det om hår. Hold det stilig.

No comments:

Post a Comment