Saturday 17 December 2011

Self Tanners for Fair hud

Uansett hvor stolt en sport sin lyse huden, vil den sanselige bronzed ser aldri gå av moten. Dette er grunnen til at selv virkelig flådd folk ikke er "komfortable i deres hud" og lengter etter at Sun kysset ser ut som de har nettopp kommet tilbake fra Miami beach! Det er grunnen til at soling er en så raseri blant folk i alle aldre. Soling og / eller solarium er noen av de beste måtene å få perfekt garvede utseende. Men ser på negative av de skadelige solstrålene og den kostnad som man må betale for å få inn i garving boden, kunne man tenke seg at det bør være en enkel og rimelig måte å få en perfekt brunfarge. Vel, er det en, som også er kjent som selv garver. Følgende artikkel tar for seg den beste selv tanners for fair hud. Så, la oss komme i gang.
Beste selv Tanner for Fair hud
Før du får videre med den beste selv Tanner, la meg fortelle deg hvordan en selv garver nøyaktig fungerer. Self Tanner er slik kosmetikk som vekker hudens reaksjon mot et bestemt sett av kjemikalier, noe som er ganske lik soleksponering. Når du vet hvordan du skal bruke disse selv tanning lotions og andre slike produkter, og de er ganske nyttig. Her er selvet tanners anmeldelser for deg å velge den beste selv garver.
Coppertone Endless Summer Sunless Tanning Gradvis Tan; Dette produktet er ofte vurdert som den beste tanning lotion for folk som er ute etter en gradvis og effektiv soling lotion. Det gjør ikke strek og er også lett å bruke i tillegg. Du kan bruke det akkurat som en vanlig fuktighetskrem. Det beste med dette Self Tanning lotion luktfri er at du kan styre garvede effekten ved å øke eller redusere mengden av produktet. Du sikkert får en naturlige utseende. Men du trenger å vite at det ikke kommer med SPF beskyttelse, så vær forsiktig og bruke den til. Gjennomsnittlig kostnad på Coppertone Endless Summer Sunless Tanning Gradvis Tan er rundt 10 USD.
Clarins Self Tanning Instant Gel, Dette produktet er ofte sitert som den beste selv tanning gel for raske resultater. Denne er en lett og oljefri garving gelé som gir en naturlig brunfarge. Det beste med dette produktet er at den blir umiddelbart absorbert i kroppen dermed, du kan bruke den like før to timer å komme seg ut av hjemmet. Dette self tanning gel fungerer også godt som en fuktighetskrem for huden din. Imidlertid, ifølge noen personer med lys hud, må du søke det mye, for å oppleve resultatene. Gjennomsnittlig kostnad på Clarins Self Tanning Instant Gel er rundt 35 dollar.
Neutrogena Micromist Airbrush Sunless Tanning Spray; Denne selv tanners for fair hud brukes for folk som er ute etter en enkel å bruke selvbetjening tanning spray. Det beste med dette produktet er at det er lett å bruke og effektiv i å gi raske resultater. Det fungerer også enkelt på hardt for å nå målet områder som bak knær og rygg. Det er grunnen til at du får en jevn og naturlig brunfarge. Amatører er ofte anbefalt å bruke denne tanning spray. Gjennomsnittlig kostnad på Neutrogena Micromist Airbrush Sunless Tanning Spray er rundt 10 USD.
Jergens Natural Glow Face Moisturizer, Dette er den beste selv garveren for ansiktet. Du må bruke den på ansiktet, rett etter badet. Noen av de beste funksjonene i denne soling produktet er at det er olje fri, ikke comedogenic og lett, noe som gjør det enkelt absorpsjon. Det beste med denne selv garver for rettferdige huden er at det er dermatologisk testet og du vil oppleve sine positive effekter i løpet av første uke på sin regelmessig bruk. Gjennomsnittlig kostnad på Jergens Natural Glow Face Moisturizer er rundt 5 dollar.
L'Oreal Sublime Bronze Self-Tanning towelettes; For de av dere som har hatt det hele med alle spray, lotion, kaker og geleer, disse Self Tanning servietter er en siste ting som er igjen. For mange newbies, er det en av de beste selv tanners for fair hud. Du får et ganske naturlige gylden brunfarge på sin første søknad i seg selv. De er veldig praktisk og stripefri tanning servietter som er lett tilgjengelig på ditt nærmeste apotek. Gjennomsnittlig kostnad på L'Oreal Sublime Bronze Self-Tanning towelettes er rundt 10 USD.
Vel, var nevnte et par av den lange listen over beste selv tanners for lyse huden. Det er mange andre selvstendig tanning produkter som du kan bruke. Men som et siste ord av forsiktighet, vil jeg gjerne fortelle deg at du må konsultere helsepersonell før bruk av disse produktene, spesielt å bruke self tanner mens hun var gravid. Du må også bruke den som per retninger og følg alle selv tanning tips som er nevnt på etiketten av produktet for best og trygt resultat. Husk at overkant av disse produktene kan koste deg big time. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment