Friday 9 December 2011

Romantisk bursdag gave ideer for Ham

Så, er din mann bursdag kommer og du lurer på hva du skal gaven ham? Da det kommer til gifting menn, de fleste kvinner tenker på klisjé som elektroniske dingser eller sports utstyr eller nye klær og så videre. Men det er alt du tror din mann vil like. Hvorfor ikke for denne bursdagen gjøre noe spesielt for han? Sannsynligvis en hjemmelaget gave eller en romantisk overraskelse til ham planlagt av deg. Hvis du finner deg selv å tenke på samme linje, deretter nedenfor er noen interessante bursdag gave ideer for ham som du kan vurdere.
Unik bursdag gave ideer for Ham
Lag en collage!; Hvis du er ute etter noen kreative 21-årsdag gave ideer for ham, passer så denne regningen perfekt. Overrask kjæresten med et collage laget av hans fotografier, borekaks av de tingene han liker, for eksempel fotball-laget han støtter, hans favoritt actionhelt osv. Hvis du kjenner noen i hans familie, så ta hjelp fra dem og forsøker å få sin barndom bilder. Du kan også klikke bilder av de stedene der du møtte for første gang, eller hvor du gikk ut på en date første gang eller stedet der dere to kysset først. Ta med alle slike minner i collage og gaven den til ham. Kjæresten din vil sikkert sette pris på innsatsen du legger i å gjøre denne fantastiske hjemmelagde gaven.
Male en T-skjorte!, En annen av de hjemmelagde bursdag gave ideer for ham er å male en t-skjorte og gave ham. Du kan kjøpe en hvit farget t-skjorte og male det med noen ting som mannen din liker, eller du kan selv skrive noen søte romantisk sitater på den. Hvis han liker musikk, kan du skrive navnene på sine favoritt-rock band. Hvis han er interessert i sport, kan du male en stor fotball på t-skjorten. Du kan skrive noen morsomme meldinger også og deler en latter sammen leser dem hver gang han går at T-skjorten da og utover.
Forføre ham!, Dette er en av de mest romantiske bursdag ideer for ham. På hans bursdag, pynte sted med duftende stearinlys, spille rolig musikk i bakgrunnen, holde et par røde roser i alle rommene i huset og sette på lyse røde satin ark på sengen. Bruk en sexy mini kjole selv, komplett med høye hæler. Når han kommer hjem om kvelden, hvisker forførende Happy Birthday i øret hans. Trenger jeg si mer? Din mann vil bli begeistret hinsides ord.
Cook Middag!; En middagsbuffé kokes ved deg er den perfekte hjemmelaget bursdag gave for ham. Hvis du vil gjøre middagen spesielle, prøve noen internasjonal mat (pass på at du har eksperimentert den på dine venner før). Eller, kan du bare koke retter av hans valg. Bake en bursdag kake til ham! Skriv en søt melding på kaken, kan det være så enkelt som jeg elsker deg. Hvis han er glad i søtsaker, bake få cookies sett dem i en vakker boksen og gave ham. Tro meg når bestemoren din sier at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans, var hun helt rett!
Gjør hans Day!, En annen av de romantiske gaver som du kan gi til ham på hans fødselsdag, er å gjøre ting med ham at han liker. Så, gå se en kamp med ham eller drikke øl med ham eller prøve ekstremsport. Gjør din mann innser at du bryr deg nok til å gjøre ting for ham hvor du ellers aldri ville gjøre, og gjør hans dag!
Overrask ham!; Planlegg en overraskelsesfest for mannen din, spesielt hvis det er et landemerke år som om han er i ferd med tjueen eller tretti eller førti. Så, de av dere leter etter noen fantastiske 30-årsdag gave ideer for ham, vil en overraskelsesfest være ideelt. Hvis mulig inviterer all hans nære venner og familie til denne festen. Ta med alt av eget valg, rett fra mat til innredning. Sørg for at din mann ikke har anelse om det! Oppbevar lys av leiligheten slått av om kvelden. Da han åpner døren, be alle om å rope overraskelse i kor og synge gratulerer med dagen til deg! Definitivt din mann kommer til å elske all denne oppmerksomheten!
Her håper på at ovenfor gitte romantiske bursdag gave ideer for ham vil inspirere deg til å finne det perfekte gave til mannen din. Da det gjelder nullstilling i på bursdagen gaver for menn, bare tenke på om det vil berøre hans hjerte eller få ham til å le eller svev hans adrenalin nivået er høyt. Hvis det passer noen av disse tre kriteriene, betyr det at du har funnet den perfekte gaven!

No comments:

Post a Comment