Wednesday 7 December 2011

Best Charity Fundraising Ideas

En fundraiser er en hendelse som er satt sammen av enten en organisasjon, bedrift, gruppe av personer, eller en person, med det formål å skaffe penger til en god sak. Charity stiftelser er non profit organisasjoner som er avhengige av tilskudd gitt av regjeringen eller fra de som folk er villige til å tilby økonomisk bistand. De er avhengige av andre finansiering deres sak, for ytterligere å ta sine formål. De selv aksepterer frivillige for å bli med i organisasjonen og hjelpe til på noen måte at de kan. Personer kan også donere materielle goder at de ikke lenger trenger til disse organisasjonene, som klær, leker, husholdningsartikler, og så videre. Så hvis du tenker å starte en innsamlingsaksjon, her er de beste veldedige ideer du kan prøve ut i hjelpe din sak.
Veldedighet Fundraising Ideas for voksne
Det finnes hauger av måter du kan starte ut på en fundraiser, ved først å komme opp med en strategi om hvordan man begynner, og hvor du skal få ressurser. Veldedige idéer på arbeidsplassen trenger ikke å være utdype eller sterkt tenkte over. Her er noen unike veldedige ideer som garantert vil få deg i gang på veldedighetsarrangement. ; Brewing Coffee: Du kan komme i kontakt med et selskap som kan selge deg bulk kaffe, eller du kan kjøpe dem fra kaffe hus i nabolaget ditt. Noen arbeidsplasser er ikke veldig fornøyd med kaffe på jobben, så de ville være mer enn villige til å betale for en god kopp Joe. Pin opp løpesedler rundt på kontoret minst to dager før fundraiser, fortelle folk om hensikten med å skaffe penger, og som veldedighet inntektene vil gå til. La folk betale litt ekstra enn prisen du kjøpte kaffe til, slik at du tjener penger, samt oppmuntre til extra donasjoner ved å holde en donasjon boks hvor du selger din kaffe. Få andre til å delta i tillegg, for å spre ordet i hele selskapet og dermed få maksimal effekt. ; Hand Me Downs Salg: Sett opp oppslag på kontoret oppslagstavle, at alle kan ta med elementer som de ikke trenger lenger liker bøker, klær, møbler, hvitevarer, malerier, elektronikk og så videre. Du kan sette opp et område for å plassere alle sine ting i fine klaser, med frivillige som har ansvar for ulike seksjoner. Andre kan gå rundt og se etter elementer de kan være interessert i. Pengene laget fra salg kan deretter sendes til organisasjonen. Bare sørg for at alt er i god stand og kvalifiserer ikke som useriøs. ; Wine Tasting Event: En vinsmaking hendelse er en mer utfordrende måte å sette sammen en fundraiser. Få selskapet inn på planene, og la alle bidra med av penge-midler. Pengene kan brukes til enten leier ut en liten hall eller bestille en åpen bakken plass til å sette opp vinen boder. Du kan finne folk som lager hjemmelaget vin, eller til og med vinprodusenter som har sine egne bedrifter, til å komme og sette opp deres vin valg for prøvesmaking. Inviter publikum ved å selge billetter (extra cash) og deler ut løpesedler til så mange lokale ledd og forbipasserende. På denne måten kan du være sikker på at selskapet vil lykkes trekke av en god veldedige arrangement, forutsatt at du oppgir din sak klart og markedsføre arrangementet i god tid. , Prøver ut den beste veldedige ideer, vil hjelpe deg å sette sammen et arrangement som vil resultere i tilfredsstillende pengene tilbake. Sørg for å utarbeide en systematisk plan, om hvordan å gjøre det kjent for alle om nestekjærlighet og årsaken til hendelsen, for ytterligere å øke sin hensikt. Se opp for flere måter du kan hjelpe til veldedighet stiftelser, fra selskaper som "ABCFundRaising 'og' FastTrackFundRaising", som gir deg elementer for å selge til folk under en pengeinnsamling hendelse, og tilbyr bistand på å trekke ut successful veldedighetsaksjoner.
Veldedighet Fundraising Ideas for Kids
Barn kan også være fra hverandre av fundraising aktiviteter, ved å prøve ut disse enkle måter å tjene penger til veldedighet stiftelser. ; Bakte Cookie Salg: Ingenting er som en fersk hjemmelaget parti av cookies. Dette gir den en mer personlig preg, gjør folk mer interessert i å prøve dem ut. Tell barna til å ordne boder utenfor skolene på sidene av gater, og sette opp platene som oppmuntrer folk til å komme over, og bidra til veldedighet. Foreldre kan hjelpe til ved å bake barnas informasjonskapsler, som de kan selge med hjelp fra sine lærere. ; Garage Sale: Foreldre kan sette sammen garasje salg av ting de ikke trenger, og kan fortelle barna sine til gi bort gamle leker, bøker, stasjonære og klær som de ikke krever lenger. Disse kan da bli solgt til tilskuere interessert og så pengene kan gis til barnets lærer for veldedighet som trengte inntektene. ; Stage Events: Dette er en god idé for barn, som kan sette sammen et show for voksne å komme og se. Lærere kan skrive ut løpesedler for foreldre å møte disse letemodellene, og betale for billetter. Barn kan sette på en talent show, et skuespill, en dans konsert, sang konkurranse, stavekonkurranse konkurransen og så videre. Det vil motivere foreldre til å komme se sine barn utføre så vel som betaler for en god sak. Sørg alltid for at du er klar om føre til at du og andre prøver å hjelpe til. ; May disse kreative fundraising ideer hjelpe med å gjøre en veldedig glad for å få noe som du har å tilby. Pengene trenger ikke å være mye, så lenge det er noe som stiftelsen kan bruke. Bare sørg for å prøve ut de beste veldedige ideer, å planlegge ut en one-of-a-kind veldedighetsarrangement. Lykke til!

No comments:

Post a Comment