Friday 2 December 2011

Jobber for høyskolestudenter

College liv! En ny fase, nye venner, nytt sted å bo, kort sagt en ny og spennende opplevelse. Dag ikke lenger vil du bli som barn ikke lenger vil du bli begrenset fra å gå inn i filmen haller eller puber eller noen steder der umyndige mennesker er begrenset, ikke lenger vil foreldrene skjelle deg for festing sent på kvelden, ikke lenger vil foreldrene bære dine utgifter. Vel, college livet moro, men samtidig også det bringer med seg ansvar du har å bære ut. Du ikke lenger avhengig av dine foreldre når du er på college, og det er derfor det er så mange arbeidsplasser for studenter er tilgjengelig. Les videre for å lære mer om disse jobbene.
Job Valg for høyskolestudenter
Når du blir medlem college, og du begynner å lete etter en jobb, det er en tøff situasjon fordi mange arbeidsplasser etterspørselen mennesker med erfaring, men dessverre freshmen har ingen eller meget mindre arbeidserfaring. Ikke bekymre, så det er mange arbeidsplasser for studenter uten erfaring. Disse jobber ikke kun betaler deg godt, men på samme tid de utfører på opplæringen, som er de trene deg mens du arbeider. Noen av disse jobbene er,
Desk Attendant, noen ganger, kan høgskolen ansette studenter som sikkerhet vakter, hvis oppgave er å holde en titt ut hvem som er på vei inn og hvem som forlater campus, holde orden på alle de besøkende, for ikke å tillate ikke-beboere fra inn, osv. I mellom dette, vil det være en tid da ingen kommer inn eller forlater. Dette er den tiden da du kan gjøre lekser.
Resident Assistent (RA), for førsteårsstudentene, er ikke dette et alternativ, mest sannsynlig, men du kan også arbeide som RA. Her må du lede studenter som er bosatt i samme dorm. Som RA, er du pålagt å holde møter hver måned for å lære om klagemål om rom og romkamerater, å sette de nye reglene og så videre. Vanligvis i retur, er en RA tilbys fri bolig.
Noen ganger, i løpet av sommeren ferier, mange studenter, i stedet av å late deg rundt i hjemmet, er ute looking for sommerjobb for college studenter. De ønsker penger til å bære sine utgifter for neste semester på college. For disse elevene er det arbeidsplasser som sysselsetter om sommeren og ikke bare får du godt betalt, men du også samle nok jobb erfaring som vil hjelpe deg i fremtiden.
Bibliotek Assistant; Ditt lokale bibliotek trenger en ekstra hånd som vil hjelpe deg med bøkene, sjekk at lyd og video systemer er i forsvarlig arbeidsforhold, lage medlemskort, ordne dem og hundrevis av andre ting. Så vær et bibliotek assistent og hjelpe der ute. Du vil også samle mange informasjon fra biblioteket og hvis du er en bok elsker, så vil det bli som å jobbe i paradis.
Baby Sitter, Nei, tror ikke at babyen sitte er for skolebarna. Du vil bli sjokkert over å se listen i college programplanen om hvor mange foreldra er ute etter modne studenter og ikke skoleelever, å baby sitte barna sine. Når ungen går i søvn, har du hele tiden i verden til å gjøre lekser.
Hvis du føler at du gjør en full tid jobben vil effekten av studiene, så kan du selv gå inn for deltidsjobber. Det er mange småjobber for college studenter.
Computer Lab Teknikere; For alle de som datamaskinen kunnskapsrike elever, er dette en perfekt jobb for deg. Du kan jobbe i college datarom, hjelpe veileder der med arbeidet, bistå studenter som har meget mindre datakunnskap og flere andre ting. Alt dette kan du gjøre når du har fri tid.
Arbeid på restauranter, du kan også jobbe på restauranter eller fast food plass som servitører. De er alltid på jakt etter deltidsansatte og du vil også tjene litt penger og erfaring. Så prøv det.
Arbeid med professor; Denne jobben er også kalt Teaching Assistant, hvor du jobber sammen med professor din og få en hel masse erfaring på et bestemt område i studien. Hvis du er student i historie, kan du hjelpe din professor i historie i sitt arbeid, og du vil samle nok kunnskap i det aktuelle feltet. Denne jobben tar også bra på CVen.
Freelancing; Hvis du elsker å skrive, da kan du også jobbe som frilans skribent med noen av aviser eller magasiner. Hvis du er journalist eller forfatter på å lage, så denne jobben vil hjelpe deg mye i fremtiden.
Det finnes også flere institutt, nettsteder, aviser, noe som informerer deg om eventuelle oppdrag for college studenter. Gå gjennom det hver dag. Heller ikke glem å lese din college merke brettet hver morgen. Hvem vet, kanskje du finner noen stillinger som vil være bra for deg.
Nyt college livet, men på samme tid være en ansvarlig person. Finn ut noen av de beste jobbene for studenter og tjene din egen stue. Høres slitsomt, men det er morsomt og spennende.

No comments:

Post a Comment