Sunday 18 December 2011

Maleri Kjøkken Benkeplater

Når du er lite midler, men ønsker en måte å sprøyte nytt liv i kjøkkenet ditt, maleri kjøkkenet countertops er en løsning å vurdere. Remodeling kan være uoverkommelig dyrt, og tidkrevende, mens maleriet kan forvandle en kjedelig arbeidsplass på kort tid, til en brøkdel av prisen. Med innovasjoner i maleteknikker, det er en overflod av alternativer for alle mulige finish du måtte ønske og nok nyanser for å sikre at du får det akkurat. Kjøkken countertop maleri trenger litt forberedelse, noen materialer og masse tålmodighet, men bevæpnet med disse, er du god til å gå.
Hvordan Paint Kjøkken Countertops
Det finnes en rekke hensyn å ta hensyn til når kjøkkenet dekorere, en av de viktigste er den finish du ønsker. Avhengig av overflaten du starte med, vil maleteknikker variere med hensyn til forberedelser, og verktøy for å oppnå ønsket utseende. Laminat, tre og Formica kan alle ha nytte av et strøk med maling, og det er enda måter faux male kjøkkenet countertops å se ut som stein. Følgende er trinn for å komme i gang på kjøkkenet countertop maleriet:; Det første trinnet når du maler noe er å sikre at overflaten er ren. Hvis du savner ut på dette trinnet, eller hvis overflaten ikke er ren helt, vil malingen dekke smuss i klatter, eller enda verre, ikke holder seg i det hele tatt, noe som gir deg en ujevn overflate. Ideelt, ved hjelp av et rengjøringsmiddel som TSP (Trisodium Fosfat) vil ta seg av dette trinnet best, men så lenge overflaten er ren, er du klar for trinn to. ; Bruk maskeringstape til å dekke eventuelle flater som du ikke vil malingen komme til. , Nå, bruk en middels karakter sandpapir og noen gode gamle albue fett. Sand ned overflaten og støvsug støvet av toppen. ; Neste på listen er anvendelsen av primer. Primer forbereder overflaten for maling, så mens det kan virke som en meningsløs øvelse, hopper dette trinnet vil resultere i en langt fra perfekt finish. Mens de fleste primere kommer i basen, nøytrale fargene, bruke en primer som er farget med skyggen du male med, for best resultat. La det tørke helt. ; Når tørr, slipes grunnet overflaten veldig forsiktig, for å sikre en helt glatt og bump gratis finish. You kjøkken countertops er endelig klar til å ta på maling. ; Maleri Kjøkken Countertops
Maleri Kjøkken Benkeplater å se ut som granitt, Maleri Formica kjøkken countertops å se ut som granitt er en fin måte å fullstendig forandre kjøkkenet ditt. Det er ganske enkelt å gjøre - svamp på en kombinasjon av svart og hvit akrylmaling med en prøve bilde som en guide. La dette tørke helt og deretter følge med fire eller fem lag med klar gulv polyuretan, la hvert strøk tørke helt før du begynner på neste.
Spray Painting Kjøkken Benkeplater, Mens du kan bli engstelig om denne metoden, bør følgende spray maling tips og teknikker hjelpe dempe din frykt. Følg de samme trinnene ovenfor for å forberede seg for spray maling kjøkken countertops. Rist boks spraymaling bra, så holder den ca 12 inches fra overflaten, forsiktig tåke den over countertop, ved hjelp av en langsom frem og tilbake bevegelser, til å dekke hele overflaten. Repeter denne prosessen minst 3 ganger, for å sikre at du ikke går glipp på noen flekker, så vent til den tørke helt. Når tørr, bruk en klar beskyttende spray til slutt.
Maleri Kjøkken Tile Benkeplater, Maleri flis er litt mer tungvint enn andre overflater på grunn av overflaten dybde forskjellene. Til å begynne med må du reparere eventuelle sprekker eller feil i flisen, og vent til den tørke helt. Bruke halvblank eller høyglans olje basert maling for keramiske fliser maling, og bruke minst 2 til 3 strøk, vente til hver og en er helt tørt før du begynner på neste. Avslutt med to strøk klar polyuretan. Tile er også en stor overflate for spraye, så alt du trenger er en pen design og du er flink til å gå.
Maleri kjøkken countertops er en fin måte å gi kjøkkenet ditt en ny leieavtale på livet på en shoestring budsjett. Alt du trenger å gjøre er å komme sammen litt maling forsyninger, kaste på noen gamle klær, og la din kreative side løs. Du kan godt bli gledelig overrasket med resultatene!

No comments:

Post a Comment