Wednesday 28 December 2011

Hvor å lage armbånd Out of String

Gifting vennene dine noe som du har gjort med hendene er virkelig spesiell. Det viser at du har gjort arbeidet med å gjøre noe, og du vil bli sterkt verdsatt for omtanke din. Et armbånd er en god gave å gi til vennen din, spesielt, en som er laget av deg. Armbånd kan laget med en rekke materialer fra en ydmyk hyssing, hyssing eller hamp til fargerike bånd, blonder og skinn strimler. Her vil vi diskutere hvordan å lage armbånd av strengen trinn for trinn som ser like bra ut som noe hentet fra en butikk.
Hvordan lage armbånd Ut av String
Hvis du vil vite hvordan du gjør vennskapet armbånd av strengen, så du trenger litt grunnleggende materialer for det. Først må du kjøpe noen ganske broderi tråd i kontrastfarger og et skarp saks. Det første trinnet i hvordan gjøre strengen armbånd er å kutte ut 2 tråden hver av ca 24 inches i tre farger som lilla, blå og sort. Nå line opp alle trådene i en rett linje vertikalt, slik at de er i matchende par. Hold alle trådene sammen med fingrene og knyt en knute i den ene enden, og skaper en sterk loop. Nå skiller tråder inn i tre farger, sort, lilla og grønt. Pin ned den forknytte delen av strengene på kanten av bordet slik at når du trekker strengen mot deg, det er en viss mengde spenning på strengen. Braid strengene ved å starte med strengene på høyre side. Plasser høyre side strenger over den mellomste og venstre side strengene over den nye midten trådene. Fortsett pyntebånd på denne måten til du kommer til enden. Når du når slutten, bare foreta en sikker knute og la endene henge miste som en utkant. Er dette en av de mest enkle vennskapsbånd mønstre.
Hvordan å lage armbånd Out of Plastic String
Å lage armbånd av plast strengen du vil trenge lang plast strenger, plastperler og saks. For dette armbåndet lage teknikken, først måle størrelsen på håndleddet og kutte plast strengen etter dette tiltaket, og legger noen ekstra inches for nedleggelse. Knyt en knute i ene enden av plast strengen og sett i et fargerikt plast perle igjennom det. Knuten bør være stor nok slik at perlen ikke faller ut. Hvis knuten ikke er stort nok og perlen glir gjennom knuten, så bare foreta en ny knute over de første knuten. Sett nå inn plast perler en etter en inn i plast strengen i et behagelig mønster og farge. Når alle perlene har vært strung på plast strengen, tie slutten med annen knuten å sikre det. Lag en liten sløyfe ut av plasten strengen slik at du kan knytte dette vakre armbåndet på håndleddet. Det er en god idé om hvordan å gjøre vennskap armbånd ut av strengen.
Hvis du vil vite hvordan du skal lage armbånd av en snor med forskjellige design, så er det noen gode armbånd gjøre ideer og design alternativer som hjertet design, vevde armbånd design og armbånd som er laget med blonder, bånd og selv gitar strenger. Alle disse design er ganske enkelt å gjøre og alt du trenger er litt av praksis for å gjøre det arbeidet. Det er en god måte å ha personlige armbånd laget av en snor og en av en type armbånd som er unike.

No comments:

Post a Comment