Monday 5 December 2011

Epsom salt for Tomatoes

Med stadig flere ty til økologisk hagebruk, er Epsom salt raskt fremstår som en hage supplement og som et alternativ til kommersielle matplanter. Det er lagt til jorda, enten direkte eller etter blanding med vann. Epsom salt er mye brukt i blomsterhager og grønnsakshager. Selv plenen gress, busker og noen trær er også sagt å dra nytte av Epsom salt.
Selv om, det er ingen faste bevis eller bevis for å vise effektiviteten av Epsom salt som en hage supplement, de fleste av gartnere som bruker den på sine planter god for sin virkningsfulle. Bruk av Epsom salt tomater, roser og paprika er svært vanlig. La oss ta en titt på de forskjellige aspektene ved å bruke Epsom salt for dyrking av tomater.
Hva er Epsom Salt
Magnesium sulfat (MgSO4) er et naturlig forekommende mineral som består av magnesium, svovel og oksygen. Dette kjemiske stoffet er uten vann, men i sin hydrert tilstand, er magnesium sulfat heter Epsom salt (MgSO4-7H2O). Epsom salt fikk sitt navn fra byen Epsom i England, som er stedet hvor dette salt ble oppdaget for første gang. I dag er Epsom salt allment tilgjengelig i helse butikker og brukes til et bredt spekter av husholdningenes applikasjoner.
Denne forbindelsen er en av de uunnværlige ingredienser i badesalt og er også mye brukt for sine helbredende egenskaper, og også som et rensing agent. Du har kanskje hørt om bruken av Epsom salt tomatplanter, roser, paprika, etc. Så, er det også brukt som en hage supplement. Det sies å være svært effektive i voksende friske planter og for å fremme produksjon av blomster og frukt. Følgende avsnitt omhandler mulige handlingen av Epsom salt for tomater og andre planter.
Hva er Effekter av Epsom salt på Planter
Som nevnt ovenfor, det er ingen vitenskapelig støtte for effektiviteten i Epsom salt på tomater og andre planter. Det er imidlertid funnet å være effektiv på planter for en sunn vekst. Det sies at fordelene ved Epsom salt tomater og andre planter skyldes den bestanddeler - magnesium og svovel. Magnesium er gunstig for planter, helt fra spiring av frø. Den styrker planten celleveggene og bistår anlegget i å lage klorofyll. Magnesium øker også anleggets effektivitet i absorberende nitrogen og fosfor fra jorda.
Svovel er også avgjørende for plantelivet. Bortsett fra å hjelpe prosessen med klorofyll produksjon, svovel også nyttig for repelling skadedyr og gjør planten motstandsdyktig mot sykdommer. Legge Epsom salt sies å være nyttig for anlegget å utvikle en sunn løvverk og også å øke produksjonen av frukt og blomster.
Epsom Salt for tomat Planter
Nå, har du en grunnleggende idé om den mulige løpet av handlingen av Epsom salt på planter. I tilfelle av tomatplanter, er en spiseskje av Epsom salt per foten av plantehøyde lagt til to ganger hver måned. Det vil være gunstig å legge Epsom salt til jord før planting tomatene. En eller to spiseskjeer vil være nok for en enkelt plante. Epsom salt er funnet å være mer gunstig for enkelte planter, liker, paprika, tomater, roser, osv. Magnesium mangel er vanlig i slike anlegg, spesielt tomater. I slike tilfeller, forlater av plantene begynner gulnende og til og med produksjon av blomster og frukter kan bli berørt. Så, er bruk av Epsom salt helt fra planting og gjennom vekstsesongen funnet å være av stor nytte, så langt som helse-og fruktproduksjon av anlegget angår. Selv sykdommer med tomat planter, liker, er blomstrer ende råte sies å være forebygges med Epsom salt.
Kort sagt, er bruk av Epsom salt for tomater funnet å være gunstig på mange måter. Imidlertid vil det være bedre å teste jord, før du bruker Epsom salt. Tomater er paprika og roser sies å være noen av de plantene som stor nytte av Epsom salt. Hvis du har disse plantene, kan du prøve Epsom salt på dem og føle forskjellen.

No comments:

Post a Comment