Tuesday 13 December 2011

Black Mold Clean Up

Black mold vokser vanligvis ut av opphopning av vannet i et bestemt område, spesielt når det er vann seepage. Samlingen av vannet, luftfuktighet eller fuktighet fører til dannelse av flere typer muggsopp. Og selv om det finnes flere former, er svart mold regnet som en av de farligste av dem alle på grunn av syke effekter de kan ha på en persons helse. Det er grunnen til at svart mold rydde opp blir avgjørende. Den følgende artikkelen vil ta deg gjennom noen av de vesentlige fakta på svart mugg og hvordan du rengjør svart mold.
Black Mold - helseproblemer
Vi har allerede antydet hvorfor svartsopp rengjøring blir viktig - fordi den fører til mange helsemessige problemer. De fleste mennesker har en tendens til å ignorere og relegate svart mold å bare et øye såre eller en flekk på veggene, uten å innse at de setter seg høy risiko. Hva er helserisikoen forbundet med sort mugg? Vi skal få inn en liten detalj om det. Se etter følgende symptomer på svartsopp forgiftning å forstå om du får negativt med denne mugg eller ikke. , Sår hals, nese irritasjon, hudproblemer som kløe og tørrhet. , Mulig temperatur, kronisk og konstant tretthet, smerter og plager i hele kroppen. , Diaré, Kortpustethet; Øyeproblemer: Rødhet, hevelse, hevelser, vannaktig, brenning, følsomhet for lys. , Tørr og konstant hoste, hodepine, mangel på konsentrasjon, Skifter i stemninger; Lav immunitet, Betennelse allergi, Opphopning av nesen, Black Mold Clean Up
Så nå som det er nok bevis gis på hva black mold kan gjøre for deg og hvorfor det må gjøres noe med umiddelbart, her er noen skritt på svart mold fjerning.
Identifiser Problem; Black muggsopp kan være dannet på grunn av mange årsaker. Det første trinnet er derfor å identifisere hvor problemet ligger. Kanskje det er en pipe lekkasje som har ført til vannet seepage og derfor mold. Når du finner dette, helt eliminere problem før du går videre til neste trinn. Gjør alt for å bli kvitt overflødig vann ellers vil det fortsatt være vann sigevann og derfor, mer muggsopp.
Seal av området; Saken om mold fjerning er at det kan formidle til de andre rommene ved rengjøring. Derfor er det viktig å forsegle de områdene der svarte mold rydde opp blir gjort. Clean ett rom av gangen og sørg for at det er riktig forseglet.
Rengjøring Black Mold; Bruk følgende fremgangsmåte for effektiv svart mold behandling. ; Identifiser om mugg er tørt eller vått. Ved tørr mold, lett tåke den før rengjøring. ; Tørr mugg har en større sjanse for å bli luftbårne ved berøring og gi helserisiko. , Kontroller at du har verneutstyr godt tildekket. Dekk til munnen med en maske og har hansker og andre klær tatt på. ; Nå tar såpe (ammoniakk gratis) og vann, og skrubbe den av med en børste. ; Du kan også sette frem svart mold fjerning med blekemiddel i stedet for såpe og vann. ; Bruk en våt klut og skrubb området med kontrollerte bevegelser. ; Undersøk hele rommet for andre spor av mugg og rengjøre dem også. ; Etter at områdene har blitt skrubbet rene, bruke en desinfiserende løsning for å drepe eventuelle gjenværende muggsopp. ; Neste ta en tørr klut og tørk området rent igjen. , Noen ganger angrep er så alvorlige at panelene etc. som berøres må erstattes helt. ; Den svarte mold som har blitt rengjort må kasseres på riktig måte. Seal den av i poser og kasser. , Sjekk for giftig mugg eksponeringen fra tid til annen slik at du kan nappe den i knopp så snart de første tegnene på svart muggsopp begynner å vise. ; Black mold rydde opp er viktig og bør ikke bli ignorert for enhver pris. Start tar det på alvor og følge trinnene i denne artikkelen for å føre en symptomer uten liv.

No comments:

Post a Comment