Monday 19 December 2011

Unik Save The Date Ideer

Bryllup er gledelige anledninger hvor du ønsker å feire med dine nære og kjære. Naturligvis, tar deg store anstrengelser for å gjøre gjestelisten og sende dem invitasjoner. Bryllup ofte innebære mye skikker og tradisjoner du er ventet å følge. Det er visse etiquettes på hvert trinn i bryllupet preparater som bruden, brudgommen og deres foreldre må følge. Men, lagre dato, er en skikk som dukket bare nylig, på 1990-tallet for å være presis. Som et resultat, er det ingen strenge regler om denne skikken. Derfor kan du ta frihet og gjennomføre din egen unike lagre dato bryllup ideer. Hensikten er å informere gjestene om datoen av bryllupet ditt, slik at de kan planlegge sine planlegge deretter. Nedenfor er noen unik lagre dato ideer for deg.
Unik Redd Dato Ideer for bryllup
Lagre datoen ideer er ikke obligatorisk for alle bryllupet. Hvis de fleste av gjestene er sannsynlig å komme fra selve byen og om måneden av bryllupet er slik at alle er sannsynlig å ha en klar plan, så kan du hoppe over denne skikken helt. Men hvis du bestemmer deg for å gifte seg på et sted der de fleste av gjestene må fly ned eller om den dagen for bryllupet ditt skjer for å være på en måned ferie, så det ville være fornuftig å følge denne skikken. Ikke sende lagre dato kortene for tidlig som gjestene kan glemme ditt bryllup dato, fra den tid det nærmer seg. Likeledes, ikke send dem bare uken før du sender bryllupet kortene som det ville tap hele hensikten med lagre dato skikk. Sende disse kortene ca 4 - 5 måneder før bryllupet datoen er riktig, som det ville gi gjestene god tid til å gjøre bestillinger, bestille billetter, osv. Nå, la oss se hvordan du kan lage din lagre dato kortene spesielle.
Mini Kalender: Dette lagre dato kortene kommer i form av en mini kalender. Måneden av bryllupet er trykt på en attraktiv kort med dato for bryllupet uthevet eller markert. Tidligere, lagre dato kortene var enkle med dagen, og dato trykket sammen med navn på brud og brudgom. Det er imidlertid minikalenderikonet en nyskapende versjon av slik lagre dato kortene. Hvis du vil tilpasse mini kalenderen, kan skrive ut bildet av brudeparet på bakgrunnen. Nevne at bryllup invitasjon kortet vil følge.
Kjøleskap magneter, Dette er en stor lagre dato idé å sikre at bryllupet dato aldri forlater sinnet til dine gjester. Lagre datoen kortene med en magnet limt på baksiden kan brukes som kjøleskap magneter. Enkle papir kortene trolig tapt blant rot av aviser og bøker, men disse spesielle kortene vil holde seg på kjøleskapet på gjesten din inntil bryllupet ditt. Du kan lage dine egne kjøleskap magneter ved å skrive ut kortet på en blekkskriver og liming magneten til den. Magnet ark kan kjøpes fra kontoret forsyne butikkene.
Souvenir Cards, Hvis du har en destinasjon bryllup kan du vurdere å kjøpe små suvenirer der på stedet og feste din lagre dato kort til det. For eksempel, mens gifte seg i New York, kan du få en mini kopi av Frihetsgudinnen, eller en leke bil mens gifte seg i Detroit og knytte lagre dato kortene til disse mini kopier. For beach bryllup kan du kjøpe noen plast solbriller og lim din lagre dato kortene på dem.
Travel Themed Kort, Hvis de fleste av gjestene er sannsynlig å fly ned fra øvrige deler av landet så kan du betale for denne svært innovative ideen. Lag din lagre dato kortene for å ligne et boarding pass, flyselskap billett. Hvis du har flere sider til din lagre dato kortet, kan du vurdere å gjøre dem i form av et pass.
Ticket Themed Kort; Konsert billetter, rettferdig billetter, kan kinobilletter brukes som en inspirasjon til å gjøre lagre dato kortene. Disse søte små lagre dato kortene er billig og ofte morsomt å lage.
Lagre datoen kortet er første sjanse til å gjøre et inntrykk om bryllupet ditt. Derfor, sørg for at lagre dato kortet er synkronisert med resten av bryllupet ditt. Håper disse unike lagre dato ideer hjelpe deg i å gjøre en minneverdig lagre dato kortet.

No comments:

Post a Comment