Thursday 8 December 2011

Funny Wedding Car dekorasjoner

En av de mest behagelige severdighetene i et bryllup er å se det lykkelige paret komme seg bort på sine bryllup bilen. Bryllup bil foruten Just Married tegn, krever vakre dekorasjoner til skiller den fra andre biler. Et bryllup bil kan være dekorert med friske blomster og silke blomster, bånd og vimpler. Å sprøyte litt humor inn dine venner bryllupet, kan du ha morsomme bryllup bil dekorasjoner som garantert vil få deg mye smil i brude partiet.
Tradisjonelt er dekorere den nylig ektepar bilen ansvar venner og du kan ha mye moro å gjøre det. Mange venner skrive frekke meldinger og vitser på vinduene i bilen for å gjøre den humoristisk. Her vil vi diskutere noen morsomme bryllup bil dekorasjon ideer som du kan bruke for å dekorere den glade par bilen.
Funny Wedding Car dekorasjon ideer
Blomster er den mest brukte elementet for bryllup bil dekorasjoner, men når du vil ha noe morsomt, bryllup blomster bare ikke vil gjøre. Den raskeste måten å dekorere et bryllup bil er å bruke fargerike glass markør penner til å skrive på vinduene på bilen. Du kan skrive alt fra Just Married til noen frekk spøk eller en liner som vil fornærme paret. Tonede vinduer kan være best dekorert på denne måten. En annen morsom bryllup bil dekorasjoner er å gjøre pom-poms med fargerik vev papir og feste dem på bilen. Du kan lage en krans av noe av pom poms og la dem spor etter bilen. Dette vil annonsere for verden at paret inne i bilen er nygift og på vei til deres bryllupsreise destinasjon.
Humoristisk Wedding Car dekorasjon
Noen morsomme bryllupet bilen dekorasjoner inkluderer feste some blikkbokser som er spraymalt i forskjellige farger på baksiden slutten av støtfangeren. Disse blikkbokser kan festes sammen med bånd og de vil gjøre en masse støy når bruden og brudgommen gjør deres ferie. Du kan også sette sammen gammelt kjørt ned skoene på slutten av støtfangeren. Du kan også velge store ballonger i ulike farger og lage en krans ut av det ved å binde dem med bånd. Nå skrive noe morsomt på disse ballongene, og fest dem rundt hele bryllupet bilen. Hvis du er kunstnerisk, kan du også trekke noen morsomme bilder på ballongene. Ballonger kan også vris i ulike dyr former og festes på utsiden av bryllupet bilen. Uansett hva du gjør for å gjøre morsomme bryllup bil dekorasjoner, sørg for at den ikke ødelegge lakken på bilen.
Cool Dekorasjon Ideer for Bryllup Cars
Hvis du vil ha stor og morsom bryllupet bil dekorasjoner, så du kan selv velge kunstig snø. Lage morsomme design på panseret av bilen med kunstsnø. Bruk dumt strenger over hele bilen for å skape unike design. Lag noen morsomme figurer i papp, som et bilde av bruden og brudgommen kysse og feste den på panseret av bilen. Silkestrømper og lacy undertøy kan også festes på antennen på bilen å fornærme paret. En av de beste bryllupet bilen pranks er å mummify bryllupet bilen helt i ruller og ruller med toalettpapir. Det vil være mye moro å se par står overfor når de ser bryllupet bilen.
Disse ble noen ideer til morsomme bryllup bil dekorasjoner. The tackier bryllupet bilen dekorasjoner jo mer moro du vil ha. Kontroller at eventuelle dekorasjoner som du gjør, ikke skader utvendig eller innvendig av bilen. Funny bryllupet bil dekorasjoner er en hyggelig ting å gjøre, og du er sikkert å ha masse moro å gjøre det.

No comments:

Post a Comment