Friday 30 December 2011

Going Away Party Ideas

Farewell party, enten for en venn, slektning eller en kollega blir en måte å vise dem hvor mye du setter pris dem og hvordan de vil bli savnet når de er borte. I motsetning til andre partier, trenger farvel parter ikke være store saker, siden alt det de inviterte ønsker å gjøre, er å tilbringe litt kvalitetstid med personen som forlater. Disse partiene gir en mulighet til personen som forlater å møte opp og være i selskap med folk som er viktige for ham, en siste gang før avreise. Så, hvis du planlegger å kaste en avskjedsfest for noen spesielle, så her er noen kreative går bort party ideer å hjelpe deg ut.
Going Away Party Ideer for Voksne
Invitasjoner, Når det er en avskjedsfest, sørg for at du har tenkt å ha det minst en uke før personen forlater stedet for at partiet bare en dag før. På denne måten vil han kunne nyte seg selv mer. Send ute partiet invitasjoner om to uker i forveien slik at maksimal inviterte er i stand til å gjøre det til festen. En uke før festen, anropet opp gjester å bekrefte hvem alle kommer. Det vil hjelpe deg til å gjøre arrangementene deretter. You kan ramme avskjedsfest invitasjonen ordlyden med noe sånt som, "jeg vil savne Smith fordi ....' og la resten stå tomt. Be hver av gjestene å bringe disse kortene sammen når de kommer til festen, og leste opp til hedersgjesten hva de hadde fylt i disse tomme mellomrom.
Dekorasjoner; Sett opp et stort diagram nær inngangen og be hver av gjestene når de går inn for å skrive noe for hedersgjesten. Da inviterte skriver "goodbye» eller «lykke» meldinger for din æresgjest, vil det få ham til å føle virkelig spesiell. En god måte å planlegge dekorasjoner er å avgjøre en fest tema først, og deretter dekorere lokalet tilsvarende. Party tema for et farvel kan være noe liker den nye stedet der personen skiftende til. Eller kan det være omtrent noe som gjesten var kjent for eller likte å gjøre. For eksempel, hvis han var i idrett, velger du en fotball tema eller en tennis tema og planlegge festen dekorasjoner tilsvarende.
Aktiviteter, mens planlegging av aktiviteter for en slik fest, sørg for at det dreier rundt hedersgjesten. En av de best skal bort party ideer vis-à-vis aktiviteter er å spørre hver av gjestene til å skrive ned noe spesielt for ham og når de er ferdig, å lese den ut foran alle. Senere kan du lage en collage over alle disse notatene og gi det til din hedersgjest som en avskjeds gave.
En annen ting at du kan gjøre, er å ha et bilde bakteppe område med en metallisk gardin på det sted. Her kan hedersgjesten har hans fotografier tatt med de inviterte. For å gjøre det enda mer interessant, kan du sette opp et videokamera i dette området og spør noen av gjestene som er veldig nær gjest ære å spille inn farvel meldinger til ham. Da inviterte forteller noen morsomme eller berører historier om hedersgjesten, er de sikker på å lyse opp ansiktet hans med et smil.
Hvorfor ikke legge et partyspill å løfte alles ånder og å gjøre vedkommende som skal føle deg litt bedre? Del gjestene inn i to lag og planlegge en quiz. Spør dem noen spørsmål om hedersgjesten og de må svare si true eller usant. Still noen morsomme spørsmål som 'Smith har datert mer enn tjue jenter till date "eller" Smith vet hvordan å stå på hendene ", etc.
Mat; Maten for en går bort parti ikke trenger være veldig forseggjort. Hold litt deilig snacks og drikke å gå med det, og du er ferdig så langt som partiet menyen er bekymret. Snacks er lette å bære med seg, og folk kan juvet på dem mens du snakker med hedersgjesten på samme tid. I tilfelle du planlegger å ha en buffet, så en av de går bort partiet ideer for arbeid med hensyn til mat for å holde affæren små ved å inkludere bare en "dessert buffet" som festmat.
Her håper at disse skal bort party ideer vil komme hendig når du planlegger avskjedsfest. Fortsatt bort part regnes ufullstendig uten en gave. Så, forlater jeg deg med disse interessante farewell party ideer for gaver før signering off - bidra pengene sammen å betale for hans første måneds leie på nye sted, gave ham en utility element eller en møbel for hans nye hus eller gi ham en mobiltelefon / telekort slik at han kan holde kontakten.

No comments:

Post a Comment