Monday 5 December 2011

Maid of Honor Taler til Sister

En brud's forlover er hennes beste venn, en som har stått ved henne gjennom tykt og tynt. Hvis du er brudens søster, så er du sannsynligvis en person som vet mest om henne, hennes mest pinlige hemmeligheter, og de øyeblikkene som hun er mest stolt av. Du er sikkert hennes forlover også, og sammen med mange forlover ansvar du har, den som gir dere nightmares er trolig ideen om å gi en tale i bryllupet. Maid of Honor taler for søsteren er lett å skrive hvis du deler et nært bånd. En følelsesmessig og glad dag som et bryllup er en perfekt tid til å uttrykke din inderlige følelser for søsteren din, og ønsker henne for hennes liv fremover. Disse tankene bør omfatte den beste delen av noen tale skrevet av forlover. Du vet hvor spesiell bruden er, og vet du hvor mye hun elsker sin partner. Fortell alle denne og legge til noen morsomme anekdoter, og du vil få en vinner av tale som vil forlate alle imponert.
Hvordan skrive Maid of Honor Taler til Sister
Mens du skriver et bryllup tale de viktigste elementene i talen bør være de som oversette til minner som er glad når så tilbake på. Maid of Honor taler for søsteren skulle gå den fine linjen mellom å være morsom og emosjonell. Tenk på alle de romantiske komediene som har ler du, men tørke bort tårer på samme tid. Vel det er ganske mye om at din tale skal ha. Det er viktig at både brud og brudgom er nevnt i talen. Enige om at du vet mer om søsteren din, men du må sørge for at du velkommen brudgommen til familien. Noen av de morsomme forlover taler for søster har vi kommet over har rost brudgommens motet på å bli en del av familien. Denne eller en vri på dette oft brukt uttrykket kunne lokke fram en masse latter fra publikum. Være ekte om hva du føler. Hvis du er fake i talen din, vil vise.
Maid of Honor taler for søsteren skal alltid starte med en setning som er oppmerksomheten fanget. Introduser deg selv som ikke alle i bryllupet kommer til å kjenne deg eller være klar over forholdet ditt til bruden. Gratulerer brudeparet på bryllupet deres, og deretter gå videre talen. Hvis du ønsker å gi korte forlover taler for søsteren, deretter gjøre talen morsom. Dette vil sikre at talen er husket fondly av bruden. Start med et morsomt hendelse relatert til bryllupet hvis du kan. Maid of Honor taler kan også være emosjonelle, men unngå å gå over med dine følelser. Del forskjellige minnene du har av din søster. Dersom det er hendelser fra barndommen hvor din søster brukes til å planlegge sitt bryllup, så legger de til talen. Om du vil kan du legge til ulike sitater og dikt om bryllup og giftet liv til talen. Adresse talen til brudgommen om du vil. Du kan også legge til kommentarer som man tror søsteren din er veldig heldig som har funnet en som elsker henne så mye som brudgommen gjør. Ikke pinlig brudgommen og bruden. Dette er deres spesielle dag og de skal kunne nyte dagen. Kompliment paret på glimrende bryllupet. Som forlover ønsker du har definitivt møtt brudgommen før, legger referanser til hva du mener er hans beste egenskaper. Maid of Honor søster taler bør være personlig. Du kan avslutte den talen ved å spørre alle i bryllupet å riste det nygifte paret.
Dette er bare noen av de forlover tale ideer som du kan bruke når utkast forlover taler for søsteren. Det er mange eksempler forlover taler for søsteren tilgjengelig online, men det er alltid bedre å utarbeide disse talene på egen hånd. Husk å holde oss til talen du har skrevet og unngå ad-libbing. Dette kan føre til at du meander unødvendig. Ikke gi ut noe informasjon om bruden som kan få henne til å bli flau og hvis du har problemer med brudgommen, ikke vent den ut i talen. Før levering forlover taler for søsteren, kan det være lurt å øve på tale et par ganger. Være komfortabel med det du har skrevet fordi hvis du er, det er sikkert å gjøre alle, også deg veldig glad.

No comments:

Post a Comment