Sunday 11 December 2011

Ignition Coil erstatning

En induksjon coil, også kalt gnisten coil, konverterer lav spenning fra bilen batteriet inn i en høy spenning, som kreves av tennplugger å tenne den gnisten som i sin tur starter bilen. This spolen er en viktig del av tenningsmodul på bilbatteriet. Når denne coil er utsatt for hverdagslige slitasje, tenderer det til å bli tent, og forårsake drivstoff svinn og du kan ikke være i stand til å starte bilen. Derfor er betimelig utskifting av tennspolen nødvendig. Denne artikkelen sentre rundt tennspolen erstatning.
I enkle ord, er en tennspolen en elektrisk transformator, som bistår i å overføre elektrisk strøm fra bilen batteriet til tennpluggene for å hjelpe bilen til å starte. Avhengig av modell av bilen, kan du ha en tenning coil eller flere i bilen motoren. Du må vite alt dette før du tennspolen erstatning.
Ignition Coil erstatning
Skifte en tennspolen er jobben til en profesjonell. Dette er en utfordrende jobb, som krever riktig kunnskap og verktøy. Det er også en kostbar jobb. Hvis du ønsker å prøve denne jobben og gjør så for første gang, så vil jeg oppriktig anbefale deg å la mekanikeren håndtere denne jobben for deg. Bil reparasjoner blir ikke lett og gjennomførbart hjemme. Hvis noe går galt, kan du ende opp med mer bil problemer i hendene. Dessuten vil kostnadene for sortering ut denne rotet være mer.
Men hvis du finner deg selv i en posisjon til å påta seg oppgaven selv, kan du følge de nedenfor nevnte instruksjonene. Disse er trinnvis retningslinjer for tennspolen utskifting. , Den første og viktigste punktet er å finne negative batterikabelen i bilen motoren og koble den unngår å få elektrisk støt. , Som du vet fra ovenfor, det er en eller flere tennspoler. Finn en som må byttes. Look gjennom motoren veldig nøye, eller du kan ende opp med å endre en perfekt god tenning coil. , Når tennspolen ligger, er den neste steg å koble den elektriske kontakten som kobles til tenningen coil. Etter den elektriske kontakten er koblet fra, kople fra tennpluggen ledningene. Husk å merke ledningene før du koble dem, slik at du vil kunne koble dem riktig når oppgaven er gjort. ; Det neste trinnet er å fjerne den gamle tenningsledningen. For dette, må du, veldig nøye, løsne retainer boltene og fjern spolen sakte fra ventilen dekselet. , Sammenlign dette gamle spole med den nye for å sikre at gamle coil blir erstattet med riktig coil. ; Sett den nye spolen i ventildekselet korrekt og delikat. Sørg for at du ikke skader spolen i erstatning prosessen. ; Sett ventilen i holderen og bolt den opp ordentlig. ; Når holderen er boltet skikkelig, koble tennpluggen ledninger og elektriske kontakten. Ettersom disse ledningene var merket før frakobling, koble det samme ikke skulle være et problem for deg. Det er viktig at alle ledninger er koblet til høyre pluggene for å unngå komplikasjoner. ; Det siste trinnet er kobler av negative batteriet. Start bilen å se om den fyrer opp. Du vet at jobben din var vellykket, når motoren brøler. ; Ovennevnte anvisninger bør være tilstrekkelig for tennspolen erstatning. Det viktigste å huske på her er at denne er en utfordrende oppgave, som må foretas bare av de som er i stand til å forstå arbeider av biler. Hvis du prøve dette for første gang, jeg sterkt anbefale tjenestene til en ekspert.
Ignition Coil gjenanskaffelseskost
Som alle andre bildeler, erstatte tenningen coil er en moderat kostbar affære. Hver coil kan kjøpes for omtrent 150 dollar. Disse spoler Du kan også kjøpes billig på line, men det anbefales sterkt ikke å gjøre dette. You frata deg muligheten til å sjekke coil grundig når du kjøper den på linje. Du kan alltid sjekke spolen i butikker som selger bildeler, før du kjøper den. Hvis du kjøper disse spoler direkte fra forhandleren hvor du kjøpte bilen, kan de belaste deg mer, men vil garantere kvaliteten på produktet.
Ikke bli fristet til å kjøpe billigere tennspoler. Kjøp god kvalitet spoler gjenopprette ytelsen av motoren. Det er viktig å erstatte skadede coil å fjerne risikoen for motorstopp og sikre ordnede motoren. Må være smart og investere i en god spiral.
Det er alltid bedre å la tekniske ting til de respektive ekspertene. Ikke forsøk å erstatte tennspolen på din egen, mindre du har noen ekspertise og kunnskap i det området. Få det gjort med en mekaniker for å sikre god motorytelse. Tror ikke at å få det gjort fra en mekaniker er en kostnad: husk at han vil gjøre en bedre jobb med tennspolen utskifting og hindre ytterligere bil problemer.

No comments:

Post a Comment