Monday 26 December 2011

Surprise trettiende Birthday Party

Tretti regnes å være vendepunktet i en persons liv. Det er alderen når fleste folket begynne å tenke på selv som vokst-ups. De ser frem til å være mye mer ansvar og tar livet på alvor. Så, hvis du planlegger en overraskelse 30-årsdag party for en venn eller en slektning, betyr det at det må være dystert og tilbakeholdne. Naah! Når det gjelder bursdagsfeiring, har jeg en enkel regel - de er en mulighet i forkledning for å opptre som et barn igjen. Etter at alle som vil tankene hvis bursdag gutt eller jente er tretti og er fortsatt på seg en konisk bursdag cap?
Partene er enda mer moro om de er planlagt i hemmelighet og blir kastet som en overraskelse. Selv, har man egentlig å være diskret om det og planlegge dem godt slik at overraskelsen ikke slå tilbake! Trenger noen tips om hvordan du kan kaste en overraskelse 30-årsdag party? Bare bla ned til finne noen fantastiske birthday party ideer.
Surprise 30nde Birthday Party Ideas
Tema; Det første du må gjøre når du planlegger en overraskelsesfest, er å bestemme på tema som valg av invitasjoner, dreier dekor og mat rundt det. Surprise trettiende birthday party temaer kan være noe som året der bursdag gutten ble født. Du kan be gjestene til å kle opp måten folk brukte til tretti år tilbake. Selv musikk som du spiller på festen skal være fra den tiden. Et annet populært tema blir nummer 30. Du kan inkludere dette nummeret under dekorasjoner, kan du gi caps til dine gjester å bære med dette nummeret på den eller med mens holde scorene for party spill, holde 30 som maksimal. Du kan lese mer på 30-årsdag ideer. Birthday parts temaer kan også rotere rundt bursdagen guttene hobbyer eksempel hvis han er gal om noen rock obligasjon, beholde at som et tema eller hvis han elsker å spise, holde maten som tema. Uansett hva temaet du endelig velge, sørg for at den fremhever personligheten til hedersgjesten på noen måte.
Invitasjoner og Decor; Når temaet avgjøres, forberede gjestelisten. Sørg for å invitere alle nære venner og slektninger av bursdagsbarnet. Send ut bursdagsinvitasjoner to uker før bursdagen, slik at alle kan lage ordninger for å delta på det. Overraskelsen 30nde bursdagsselskapet invitasjon ordlyden bør angi at det er en overraskelse fest så bursdagen gutten ikke bør kalles / fortalt / spurt om noe relatert til festen. Så langt som dekor er opptatt av, bør det være helt i henhold til temaet. Some overraskelse party ideer for trettiende bursdag vis a vis dekorasjoner skal lage en collage av fødselsdagen guttens fotografier, helt fra barndommen, og sette det opp ved inngangen. Henge bursdag guttens sertifikater fra høgskole eller kontoret på veggene, plassere trofeer som han hadde mottatt i skolen og college hele festlokale, lime plakater av personligheter beundrer he er noen andre ideer til fest pynt du kan bruke.
Food; Hvis budsjettet er ikke en begrensning, deretter bestille mat fra bursdagen guttens favoritt restaurant i byen. Eller vekselvis, kan du avtale en catering service, og planlegge menyen, husk sin favoritt retter. For å gjøre maten menyen spesielle, kan du se i bursdag guttens mor, og spørre henne for et par retter som han pleide å simpelthen elsker å spise som barn. Hvis det er mulig, lage en egen del av den blant de selskapsmat.
Spill og aktiviteter, Games er et must i enhver fest. Så, her er et interessant parti spill som du kan ta med. Del dine gjester inn i lag på si fem hver. Be lagene stå i linje og gi skjeer til alle dem. Gjestene må holde disse skjeer i munnen. På litt avstand fra teamene, holde en tabell. Plasser et par appelsiner eller epler eller noen rundt frukt på bordet. Når du fløyte eller si start, går den første personen i kø i hvert lag på tabellen og plukker opp frukt med skjeen uten å bruke hendene. Så han går tilbake og legger frukten på neste ens skje på laget sitt. Den andre person stedene igjen frukten tilbake på bordet og kommer tilbake å stå i linje. Den tredje personen går tilbake for å plukke frukt igjen. Likeledes, fortsetter spillet. Hvis frukten faller i mellom, er gjestene ikke lov å plukke den opp med hendene, kan de bare bruke skjeer å gjøre det. Dette partiet spillet kan virkelig slå seg å være en latter opprør. På slutten av spillet, gi en frukt hver til deltakerne som takk gave for komme til festen. Utenom dette, noen andre birthday party spill som du kan inkludere er musikalske stoler, rebusløp, charades og sannhet eller tør.
En overraskelse 30-årsdag party vil være ufullstendig uten noen taler av noen veldig nære venner om bursdagsbarnet. Så, gi en mulighet til noen få nære venner til å dele noen lykkelige, noen morsomme eller noen rare minner som de kan ha av bursdagsbarnet. Først en overraskelse, da disse talene av folk han er nær, er jeg sikker på bursdagen gutten vil bli mer enn overrasket og absolutt lysekroner av dette arbeidet!

No comments:

Post a Comment