Tuesday 20 December 2011

Diamond Øreringer Størrelser

Diamanter er en jentes beste venn, og hva bedre gave til deg selv enn et par utsøkte diamant øredobber. Diamant øredobber er tilgjengelige i en rekke design og stiler, og det er veldig vanskelig å velge en. Fra lenge lysekrone diamant øredobber, til trendy diamanten bøylene eller den klassiske diamant stenderne, er det praktisk talt for mange design å velge mellom. Mange kvinner blir tiltrukket av lange lysekrone diamant øredobber og bruker mye penger å kjøpe dem, men det viser seg å bli for tung. Diamond øredobb størrelser er et viktig hensyn at du bør ta hensyn til før beskytningen ut dine hardt opptjente penger på diamant øredobber. For tung diamant øredobber kan napp på øreflippene og skade dem. Her vil vi diskutere om diamant øredobb størrelser og hvilken størrelse passer for deg.
Velge en Diamond Øreringer Size
Diamond øredobb størrelse er målt i ct.tw. som er karat total vekt. Dette systemet for måling er for diamant pigger. Hver diamant Stud representerer halvparten av øreringen parene totale karat vekt. For eksempel hvis du velger 1 karat diamant øredobber, størrelsen på hver diamant på øreringen vil bli ½ karat i vekt. En behagelig og elegant diamant øredobb størrelse for voksne kvinner vil være 1,5 ct. tw. Selvfølgelig når du kjøper diamond studs for små barn diamant øredobb størrelse må være mye mindre som deres øreflippene er små og delikate og store diamant studs kan skade deres øreflippene. Vanligvis 0,01 til 0,05 karat diamant pigger er egnet for små barn. 0,05 karat diamant stud ville ha en diamant som er ca 1,8 mm i diameter.
Hvis du tenker på gifting din tenåringsdatter et par diamant ørepynt pigger, så selvfølgelig at du må velge diamant øredobb størrelser som verken er for liten eller for stor. En god diamant øredobb størrelse for din datter eller niese ville være 0,1 til 0,25 karat. En 0,20 karats diamant ørepynt vil ha en diameter på 3.1mm approximately som er en god størrelse for en ung dame. For eldre og eldre kvinner, en litt høyere karat, er opp to karat hensiktsmessig. For stor diamant studs ser ikke veldig elegant, og hvis du ønsker å innlemme høyere karat steiner i ørepynt, så den beste måten å gjøre dette er å få dem laget i en elegant slipp ørering, eller et stilig lysekrone øredobb.
Hvis du elsker utformingen av tønnebånd øredobber og ditt hjerte er innstilt på å kjøpe en diamant ring øredobb så bør du først lære om forskjellige diamant øredobb størrelser for hoop øredobber. Hoop øredobber spenner fra den minste størrelsen på 18mm til veldig store de som er rundt 110 mm i størrelse. Diamant tønnebånd øredobber er generelt mindre i dimensjon siden det er svært vanskelig for folk å kjøpe store hoops. The gjennomsnittlig tykkelse på tønnebånd øredobber er rundt 1,5 til 2 mm og de er laget av gull eller platina. Liten diamant tønnebånd øredobber er fasjonable og de kan brukes alt fra en formell partiet til en mer uformell lunch med venner. Antallet diamanter som er i tønnebånd øredobber avhengig av størrelsen på ørering, samt størrelsen på diamanter. Vanligvis runde briljantslipte diamanter brukes i hoop design øreringer, men flere og flere mennesker velger baguette cut, bane diamanter eller prinsesse diamant øredobber.
Diamant lysekrone øredobber er den ultimate statement av diamant smykker og de ser best når parret med en enkel cocktail kjole og høye hæler. Diamant lysekrone øredobber er størrelse alt fra haken lengden til de beite skulderen. Men det er best å velge diamant lysekrone øredobber som ikke er for tunge eller store som de kan forårsake revet øreflippene. Den beste måten å vite om lysekronen diamant øredobb størrelser er egnet for deg er å vekte den i hånden. Hvis de mener er for tung så det er best å unngå dei.
Selv om du kanskje elsker utseendet på visse par diamant øredobber, det er best å vurdere diamant øredobb størrelser som en større og tyngre ørepynt vil du føle deg ukomfortabel. Gullsmed en kjent vil ha en diamant øredobb størrelse diagram som du kan referere til før du kjøper. Velg ditt diamant ørepynt med forsiktighet og se utover design og prislapp.

No comments:

Post a Comment