Wednesday 7 December 2011

Klatring Rose Busker

Rose, er et symbol på kjærlighet de mest populære blomsten i verden. Det er en av de unike anlegget som legger enorm skjønnhet til hagen. Klatring rosebusker ikke bare legge skjønnhet, men brukes også for å dekorere hjemmet, fekting hagen, skinnene i våpenhuset og terrassen. Noen hager bruker klatring rosebusker for skygge også. Klatrerose ikke selv har kvaliteter av en Creeper eller en klatrer that vikle sine tentakler rundt støtte og klatre. Den klatring roser produserer tyve fot lange stokker som står med støtte fra gjerdet eller sti. Det finnes mange varianter av klatring roser tilgjengelig for oss å velge for hagen vår etter vår favoritt farger. Her er noen populære typer klatrer roser.
Klatring Rose Busker: Typer
TYPER KLATRING rosebusker, Red ClimbersPink ClimbersYellow ClimbersWhite ClimbersOrange ClimbersPurple klatrere; Altissimo RoseBlush Rambler RoseJacobs Robe RoseAlberic Barbier Rambler RoseBlaze Of Glory RoseNight Owl Rose, Red Eden RoseCandy Land RoseLemon marengs RoseClimbing Iceberg RoseRoyal Sunset RoseVeilchenblau Rambler Rose; Dortmund RoseDream Weaver RoseGolden Dusjer RoseLamarque Klatring RoseWesterland Rose-
Planting Klatring Rose Busker
Økende klatring rosebusker er ikke alle som vanskelig, men det er vanligvis antatt å være. Følg noen enkle trinn nøye å plante rosebusken. Våren er den perfekte sesong for å plante rosebusker. Søk etter et sted i hagen din som mottar minst seks timer på full sol i dag. Jorda bør ha gode og tilstrekkelig drenering slik at anlegget kan enkelt utveksle luft. Utilstrekkelig mengde luft kan føde mange steg sykdommer og kan også føre til sopp. Forbered jorden et par uker før planting rosen. Fjern ugress, stein og gress og legge komposten til jord i nødvendig kvantum. Kontroller at pH verdien av jorda er mellom 05.08 til 06.08 som er ideell for anlegget å overleve. Du kan også legge kalk til jord hvis det er veldig surt eller torvmose hvis den er for alkalisk.
Før planting rosebusken i bakken, satte den i en bøtte med vann, etter gjødsler den på halv styrke og plasser den i bakken nesten to meter fra gjerdet eller stien. Vann planten, spesielt røttene hverdagen fortrinnsvis om morgenen. Beskjær den regelmessig med å ta av tørkede blader og blomster og ikke legg kompost til det, for å unngå insekter og sopp. Å vokse mer rosebusker kan du enten transplantasjon eller få en fra klatring rosebusker for salg også.
Stell av Klatring Rose Busker
Riktig klatring rosebusker omsorg er et must for å holde den i god form. Det krever veldig få ting som gode gjødsel, masse sol og jord rik på organisk materiale og selvfølgelig, bør det være godt drenert som nevnt tidligere. De mørkere nyanse av klatring rosebusker krever mer sollys i forhold til lys-farget roser. Å gi en retning til denne klatrer er også en del av omsorg for rosebusker.
Beskjæring Klatring Rose Busker
Beskjæring klatring rose busker som allerede er etablert krever ikke mye innsats. De gjør godt selv etter svak beskjæring. Rørene skal trimmes når de har vokst fra den plassen. Også trim sideskudd fra den største stammen eller stokk til nesten 02:58 inches. Hvis klatrer blomstrer mye, så det bør helst være beskjæres etter sin blomstrende periode. Gjenta beskjæring prosessen i sovende sesongen av anlegget. Ved bare å følge disse enkle instruksjonene for beskjæring kan gjøre klatring rosebusker blomst med blomster.
Hvis vi tar skikkelig vare på klatring rosebusker, så de vil sikkert legge en stor dimensjon til hagen din. Nybegynnere innen hagearbeid vil finne voksende rosebusker å være lettere fordi det krever mindre beskjæring i forhold til andre varianter av roser og også den vokser svært fort.

No comments:

Post a Comment