Friday 2 December 2011

Peis Remodeling Ideer

En peis har en stor innvirkning på hvordan huset ser ut, fordi det er der i midten av stua. Så hvis du har flyttet til et nytt hus med peis, må du gi den betydningen den fortjener. Mot denne, hvis du har lekt med ideen om å gi den gamle peisen en makeover, tror ikke, bare gå for det. Fordi peis remodeling er ikke en veldig kostbar affære, og du kan selv gjøre det selv uten hjelp av noen profesjonelle 'peis remodeling løsninger ". I det følgende vil jeg gi deg noen av de beste peisen remodeling ideer som er ikke bare lett å gjennomføre, men også koster bare rimelig.
Brick Peis Remodeling Ideer
Begynn med de enkleste ting som kan gjøres. Påfør et nytt strøk maling til hele peisen og du vil bli overrasket ved hvordan ulike det ser. Velg en farge eller et fargeskjema som utfyller fargene i stuen. Sammen med maling kan du legge noe tilbehør til peisen. Legge til en peis dør eller gardiner kan bli et alternativ. Du kan også gjøre noen hyller på to sider av peisen som vil være et fint sted for bøker eller DVDer og utseendet av stedet vil endres drastisk. Hvis du ikke er på et svært stramt budsjett som du kan vurdere å gjenoppbygge hele peisen. The formørket gamle murstein kan erstattes av noen andre materialer som faux murstein. Du kan også forme det i veien du ønsker. Hvis du planlegger å ha en utepeis, kan disse utepeis ideene være nyttig for deg.
Stone Fireplace Remodeling Ideer
Remodeling en stein peis er virkelig en vanskelig ting å gjennomføre hvis du er litt kort på den økonomiske siden. Men her er noen stein peis dekorere ideer som vil hjelpe deg å endre minst utseendet på peisen. Prøv å legge ett peis Mantel brikke til peisen. Dette er en enkel ting, men gir en helt ny dimensjon til åstedet for stuen. Et tre Mantel stykke er det klassiske måten og ser flott ut. De andre alternativene er en marmor, granitt eller kalkstein mantel stykke. Mange slike peis Mantel dekorere ideer er tilgjengelig som du kan implementere. En annen ting du kan gjøre er å male det. Det er noen veldig kreative fargevalg tilgjengelig i dag at du kan bruke. Du kan også tenke på å utvide peisen til taket hvis du ikke har en Mantel. Det eneste problemet med ekspanderende er at du bør finne steinene som vil matche med de gamle du har på plass. Men du bør kanskje la en profesjonell håndtere peisen utvidelsen fordi en liten feil kan ødelegge utseendet på peisen din.
Hvis du er forberedt på å tilbringe litt ekstra penger du kan ringe inn eksperter som kan ta hånd om alt. Eller du kan ta profesjonell hjelp bare for etterbehandling delen og gjøre resten selv. Dette vil spare deg mye penger, og du vil kunne dekorere det på den måten du vil. Og hvis du bare er ute etter en enkel makeover du kan gjøre det selv ved å implementere de ovennevnte peisen remodeling ideer. Bare holde makeover i tone med stuen innredning med matchende farger og teksturer. Ikke prøv å gjøre det altfor utestående eller den vil dominere persona i stuen. Og til slutt, går gjennom en peis sikkerhetstips før du begynner med remodeling arbeidet.

No comments:

Post a Comment