Friday 16 December 2011

Glycolic Acid Body Lotion

Glykolsyre er luktfri, fargeløs og hygroskopiske krystallinske solid, noe som er svært løselig i vann. Det er i hovedsak funnet i sukkerrør, og det er den minste, mest aktive og viktigste AHA (Alpha Hydroxy Acid). Det fungerer som en kollagen og derfor har store fordeler, så langt som hudpleie er bekymret. Det er årsaken til at de fleste hudpleieprodukter er laget ved hjelp av glykolsyre. En slik populære glykolsyre produkter er glykolsyre body lotion. La oss få vite mer om bruken og fordelene med glykolsyre, i første omgang.
Fordeler med glykolsyre
Glykolsyre er raskt absorberes av huden, noe som er den viktigste årsaken til at det er generøst brukt i hudpleieprodukter. Imidlertid er de fleste glykolsyre kremer lite konsentrert og ikke alle hudleger har rett til å forskrive det i høyere konsentrasjoner. Sammen med dens konsentrasjon, spiller pH glykolsyre også en viktig rolle i å avgjøre fordelene med glykolsyre for akne arr, rynker, aktinisk keratose, seboreisk keratose, hyperkeratose hyperpigmentering. Det er også effektivt for flere andre hud forhold som whiteheads, Blackheads, pustler, Til razor støt, psoriasis og tørr hud, pigmentflekker, fregner, solen brenner, solflekker, pre-cancerous veksten på huden, osv. unngå alle disse nevnte hudproblemer glykolsyre brukes på ulike hudpleieprodukter som glykolsyre rensemiddel, glykolsyre body lotion, glykolsyre ansiktskrem, etc.
Glycolic Acid Body Lotion
Første ting å huske om glykolsyre body lotion er at det ikke er giftig og multifunksjonelle. Siden det er en del av de fleste hudpleieprodukter, det er ganske rimelig og lett tilgjengelig på stoff butikker. Glykolsyre har fått ry som en av de beste naturlige huden fuktighetskremer. Most kroppen lotions med glykolsyre inneholder flere andre mektige hudpleie stoffer som humectants som gjengir riktig og naturlig hudpleie. Når du bruker denne body lotion på huden, det fungerer som bindemiddel som holder den døde hudceller sammen og fører til grundig huden peeling. Noen ganger er det også brukt som soling og farging agent. Noen merker av glykolsyre inneholde UV ray-stopper som unngår solbrenthet. Alt i alt, kan en body lotion til glykolsyre brukes som en generell huden beskyttelse.
Best Glycolic Acid Body Lotion produkter
Noen av de beste glykolsyre bodylotion produkter er: NeoStrata Ultra Smoothing Lotion, Skin911 glykolsyre Body Cream, Dr. Judith Hellman Body Lotion med 15% glykolsyre, Glycolix 15 Body Lotion, REVIVA Labs, 10% Glycolique Hand & Body Lotion, Glycolix Elite 15% Body Lotion, Gly Derm Lotion Plus med glykolsyre, Body Lotion by Glytone, Glycolic Acid Hand & Body Lotion by Reviva Labs, Glycolic Acid Hand & Body Lotion by Reviva Labs, Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion, Aqua Glycolic Hand & Body Lotion, Glycolic Acid Wellskin System's Essentials Daily Lotion SPF 15 (tidligere Wellskin Facial Lotion SPF 15), Glytone Forynge Facial Lotion 2, Glytone Essentials Daily Lotion, Glytone Fading Lotion, NeoStrata Lotion Plus, etc.
Forholdsregler for Glycolic Acid Body Lotion
Glykolsyre og hudpleie har alltid vært forbundet sammen, men som jeg nevnte ovenfor, er glykolsyre skal kun brukes med måte. Derfor er det best å unngå alle body lotion med høyere konsentrasjon av glykolsyre. Siden det avtaler med døde hudceller fjernes, kan det forårsake hud følsomhet problemer, når kroppen kommer i kontakt med solstrålene. Det er også viktig å unngå overdreven bruk av kroppen lotion med glykolsyre. Kontroller at du følge instruksjonene på etiketten av produktet og bruke det i foreskreven måte. Husk at glykolsyre kan forårsake mild stikkende følelse på sine program som vanligvis blekner bort i løpet av minutter. Hvis det ikke er tilfelle, og hvis den brennende følelsen fortsetter, vask deretter det berørte området med kaldt vann og avvikle dens behandling så snart som mulig. Noen av de mulige glykolsyre bivirkninger kan inkludere: brennende følelse, rødhet, hevelse, irritasjon, ømhet og dermatitt.
Vel, var dette alt om glykolsyre body lotion. Jeg håper opplysningene i artikkelen ovenfor viser seg nyttige for deg i å opprettholde en sunn og yngre hud. Ta vare!

No comments:

Post a Comment